![]() |
Intalniri Golf 3 - IASI
Am facut thread-ul asta pt ca nu am gasit niciunul cu intalniri in Iasi.
Asa ca proprietari de Golf 3 din iasi, poate ne intalnim si noi pe undeva :) |
Re: Intalniri Golf 3 - IASI
mda, se pare ca nu sunt proprietari de Golf 3 in Iasi :(
|
uuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppppp
|
eu sunt din iasi si sunt un nou proprietar de golf 3 :rolleyes: , din cate stiu sunt ceva golfuri in iasi dar nu prea se inghesuieste lumea pe internet. lasa-mi un id de mess in pm. bafta
|
Haideti ma stiu ca aveti potential, nu suntem si noi in stare astia din Iasi sa organizam o intalnire ? :rolleyes2 Uppp!
|
Haideti curaj la intalniri ca nu se intampla nimic. Va asteptam in fiecare vineri seara orele 20 la Palatul Culturii!
|
UPPP!!! va asteptam in numar cat mai mare :D
|
Intalnire Golf Club Iasi ( toate golfurile de la 1 la 6 ) ... in fiecare vineri seara incepanad cu ora 20:00 in fata la Palatul Culturii !!!
|
Ar trebui sa fie intalniri vw nu doar pentru golfuri. Mai sunt si vento, polo, jeta, corrado, etc. Poate in 20 de ani o sa avem si noi un mic worthersee :D
|
pai daca te uitai putin pe forum este golf 3 / vento, golf 2 / jetta :)
o sa fac si derivatele ;)) ( polo, corrado, scirocc ) sa te uiti pe forum ... ca sunt si jetta, vento, polo ... uita-te la intalniri golf club gaesti :) |
in seara asa vine cineva la palat?acum 3 saptamani am fost vreo 20 de golfuri,asa ca se poate
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Toti posesorii de VW Golf sunt asteptati la intalnire ... de la 1 la 6 ...
intalnirile se tin in fiecare vineri seara ... locatia se stabileste de membrii pentru mai multe detalii add pici_golf_club ... |
Diseara incepand cu ora 20:00 in parcarea din fata Palatului Culturii din Iasi intalnire VW Golf Club :) va asteptam in nr cat mai mare
pentru alte orase din tara add pici_golf_club ... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:23. |
- Copyright 2026 4Tuning