![]() |
Cielo ysm
13 Attachment(s)
My Cielo
poze pe parcursul copilariei :D data nasteri 08 08 2006 primul stpan |
Re: Cielo ysm
Arata binisor pana acum!
Planuri de viitor? Motor?ceva modificari? |
25 Attachment(s)
alte poze
|
44 Attachment(s)
cum o sa arate luna vitoare inca nu e vopsita
|
toate materialele pentu vopsitorie au fost de Standox.
o sa revin cu poze saptamana asta. |
Frumoase jante!... pana acum mie unul imi place :-) Bafta multa!
|
E frumos stadiul in care a ajuns.
Hai sa o vedem finalizata. O asa iasa f.frumos! |
Interesant!Presupun ca jantele vor fi pe 16 sau chiar 17..!!??
|
Arata bine! Jante mari ii trebuie, in rest... s-o vezi vopsita si e perfect!
Spor la treaba, si succes. |
Cred ca jantele vor fi cele din poza, cam mici dar modelul e dragut!
|
merci ,jantele sunt 17" 8j gume 205 40 17
caut 2 anvelope 205 40 17 sa mai incalt 2 jante, stie cineva ceva ? ofer un eleron de evo 6 style pe 2 gume. |
14 Attachment(s)
alte poze din copilaria lui ysmail
|
foarte frumoasa masina bafta multa.....de curiozitate cine ti-a facuto asa?
|
modificarile care se vad ,interior +i exterior au fost facute de catre cristy_4speed cunoscut in lumea ca "Maioneza" care a depus foarte mult efort ca sa o aduca in starea care se afla acum un pik si cu ajutorul meu. super baiat il recomand cu incredere deplina.
ps bafta cu proiectul tau :evil: |
11 Attachment(s)
poze cu ysmail :D
|
Capota portbagajului iese belea...
in stil Do-Luck :twisted: |
siii..... de stalpul dupa ferentari nu spui nimic?
|
arata-mi mie o masina care nu a fost lovita niciodata si dupa mai vb .;)
|
Quote:
|
Quote:
Cum zicea si ivite, ce daca a fost lovita? Imi place cum o sa iasa masina, mult bun gust! Dar nu imi plac barile deloc deloc :( Spor la treaba! PS: Mai am si eu o intrebare. Cam cat timp ai tinut masina pe bara? Cand se termina? :) |
ushor ushor prinde forme!!! bun aja!!!
dupa ce o termini cu vopsitu sa vi la mn cu ea sa o vad ...si sa iti trag un stiker:)) cate luni de munca si cati nervi a mancat masina asta! |
masina a stat pe bara 3 luni , si o sa fie gata in 2 saptamani vopsita cu fete tapitate etc .
|
1 Attachment(s)
o fata de usa aflata in lucru .maine voi face poze la fetele de usa facute complet.
|
Nu o lasa cu materialul asta... e cam urat. Cauta o imitatie de piele care pare fina. Ceva in genul materialului original, dar pe negru. Va fi mult mai frumos.
|
Branhiile de pe bara faţă şi găurile alea din praguri nu îmi plac, în rest este chiar frumoasă.
|
sobo sper ca nu lasi fetele alea asa imbracate in ***-ul de material ca ma ia capu
fale macar negre:P |
Apreciez sfaturile voastre multumesc ,inca o data pt aprecierii.
Materialul a fost ales cu cap de mine ,pentru a imbina tot interiorul cu tapiteria daca veti analiza detaliat interiorul ,materialul ales are toate nuantele. Branhiile au fost montate suplimentar pentru ca imi place cum da cu tema lui Ysmail. |
ce-mi place mult la cielo tau este culoarea si bara fata.si mie unu place materialul...cred ca piele au majoritatea pe tapiterie..
|
La masina se lucreaza, asta este evident.
Ca nu este pe gustul tuturor mi se pare ceva foarte normal, proprietarului trebuie sa-i placa, nu noua care urmarim topicul. Ai idei personale si asta apreciez pe linga munc ape care o depui, nu copiezi tot ce este in stg sau in dr ta, precum se face tuningul romanesc. Bafta , am sa urmaresc pina la final acest proiect! |
17 Attachment(s)
POze cu Ysmail vopsit. maine revin cu poze pe lumina
ps am sa va bag si filmarea de la cabina cit a putut vopsitoru sa faca :D |
a iesit foarte bine..daca aveai un aparat foto mai bun arata si mai bine :D
|
pozele au fost facute la ora 8 seara atunci am putut sa ajung la garaj .tocmai ce venise si masina de la cabina .
maine o sa o vad montata cu toate pe ia , si fac poze pe cu ysmail:evil: |
A iesit bine vopseaua! Culoarea e de fabrica sau ai ales alta?
|
C 20 U culoarea de Cielo de fabrica fara nimik adaugat . a contat mult si lacul de standox. si cel mai mult mana vopsitorului .
ps mai sunt citeva gunoaie ca nu sta nimeni sa schimbe filtrele de la cabina . |
Nebunie culoarea! Asta si cu argintiul de fabrica sunt asa. Si ar mai fi ca si culoare maroniul cu perla a lui XWX. Si daca imi permiti, am si eu critici mici (si nu numai), sper sa nu fie cu suparare. Portbagajul a iesit super, dar de ce nu ai continuat si pe caroserie? Si barile, cred ca ar fi iesit mai calumea ca ale lui Rik (nu neaparat copiate dupa el, puteai sa faci niste modificari). Ce mai imi place mult de tot, cum au iesit pasajele... Hai echipeaz-o si poze muuulte! :D
|
Cel putin in ultimele doua poza vopseaua e belea.:-) Chiar pune si tu poze mai multe si bafta la echipat!
|
nu-mi place sa arunc ochiul in garajul altuia ,prefer sa am proiecte unice .prefer sa, nu aud vorbe pe la colt si ........etc.(stiti voi cum sta treaba!!!!!!!!!!!!! :shock:ai vazut ma pe ala ma copiat.)
maine aveti restu de poze . |
evazarile spate cam ciudate ... :oops: sau mi se pare usa nu prea e la linie cu evazarea :???: in rest frumos vopsita :-)
|
e o schimbare in bine :D fata de tema aia cu eleron de evo 6, dar ar fi dat si mai bine cu barile originale, si mult mai lasata din suspensie...in rest arata bine culoarea, spor in continuare!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:12. |
- Copyright 2026 4Tuning