![]() |
B 35 Dvd
10 Attachment(s)
o dacie din 78 cu modificari atat exterioare cat si interioare
|
Re: B 35 Dvd
foarte tare dvd-ule m-ai lasat masca.Nu ma asteptam sa o vad aici, oricum spor la modificari.
|
oooooo dvd-ule, ce surpriza placuta ne-ai facut bunnnn venit !!!!!
cu ce ocazie pe la noi ??? una din daciie care face show in buc! ai pus si poza langa a mea! :lol::lol::lol::lol: |
bine ai venit ;) s-o stapanesti sanatos
mie nu imi place bordu :D |
Interesanta. Jentile alea albe arata bine. te gandesti sa pui unele k-lumea? oricum sta bine si cu alea. Multa bafta in continuare !:D
|
masina asta e un adevarat bolid, mie imi place foarte mult mai ales ca pe unde merge face mult show ;) :)
|
daca imi permiti mai bine o lasai cum era..1300..arata chiar bine daciutza ta...nu pot sa spun ca acum e urata dar...parerea mea
|
dvd'u frateeeeee. Alaturi de TAU, una dintre Daciile frumoase (din Bucuresti cel putin).
|
da frumoasa ... sa o satpanesti sanatos :lol:
|
bine cd valyyyy :D
|
frumoasa masina ;) s'o stapanesti sanatos :)
|
asta e modelul celor de la curse?:))))))))))))
salutari dvd-ule si poate ne vedem vineri seara :) |
e de curse ????
|
7 Attachment(s)
Voua chiar va pare frumos ce a iesit? Vbesc de exterior..
Astea sunt dacii reusite: |
Imi place la nebunie cea albastra B 69 WRC, tot respectul pt proprietar, mi se pare una dintre cele mai reusite.
|
aici e vorba despre dvd..pentru celelalte dacii sunt threaduri separate...oricum apreciez efortul si ca nu a stricat-o cu prea multe accesorii inutile
|
Romania cred ca e obsedata de sintagma asta "apreciez efortul". Cu ce dracu il ajuti zicand asta ? Spune, iti place, nu`ti place, cum ai vrea sa fie.. Las`o ca merge si`asa, nu?
|
fratimiu eu nici una din daciile alea care le-ai pus tu pe acolo nu am vazuto sa faca ceva........ dar pe cd-rw l-am vazut si din poze se vede niste fum..... si pe la icstrim s-a vazut........... asa ca tot DVD e mai tare :P
poate nu sti ce zace pe sub capota !!!! ai vazuta vreodata un V8 sub o capoata de dacie 1310 ???? |
ce vedeti voi la masina asta !!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
dvd de ce nu dai tu specificatiile motorului pentru curiosi?
|
pai am dezvaluit eu o parte din fiare ce se ascunde sub capota la dvd :)
|
DVD`ul frate ! :D
|
Chiar e de curse!!!:P
|
DVD`u rulz :D .... saluty ;)
si degaba.. arata wrc`u ala calumea.. daca exista 1 poza pe tot netu cu masina aia... nu o vezi la curse... nu face show .... asta face din unele masini frumoase ;) DVD~U RULZ Z |
bai ma enervati...imi luati vorba cu : DVD_u frateeeeeeee! 8)
cum de ai facut boss topic aici>? :-) Dr Taberei...OLD SCHOOL RACING :twisted: daca nu stiati dvd-u a avut si numere de germania pe masina :lol: kabooom! |
3 Attachment(s)
multumesc mult pt parea voastra si motorul nu o sa stie nimeni ce am pe ea si nu e dacie ?
|
Asa, si ce are exteriorul cu interiorul? am specificat ca eu ma refer strict la designul exterior. Cat despre motor.. Nu a zis nimic de el. Mi`am zis parerea, poate il ajuta cu ceva, poate nu.
|
oricum nu ascult eu de toti copii de dp aici care joaca nfs si alte prosti si tot ce e scris pe masina am fara suparare
|
doamne de cand asteptam sa zici replica asta :))))
|
arta mai super fara bara>bafta
|
si eu nu sunt copil sa ma credeti ca nu va mint ce am scris aici e REAL 100% DVD-rulzzzzzzz
|
da-ne si noua niste detalii...acceleratie 0 - 100 km/h, timpu pe 400 m , viteza maxima, catzi cai are...
Oricum frumoasa masina ! |
Quote:
|
Quote:
este o surpriza pt bmw-uri vw, alea alea ce naiba...... |
hai ca va spun tot eu cu riscul de a ma certa cu DVD-ul.......
suta in 4.8 secunde dar in ultima vreme o ia in 5.6 deoarece pierde pe demaraj s-au dus cauciucurile, cai hmmmm foarte multi peste 200..........la legale nu vine omu cu ea prea mult ca toti banii ii baga in ea |
hai dvd niste poze acum ca e in lucru???
|
supriza ?????
|
peste 200 hp???pe dacia???as fi curios sa vad.pana atunci nu cred
|
da ce cunoaste masina asta chiar asa.din cate am vazut din filmuletele de la legale lua fum la greu de la un olcit ce manca ulei in prostie.asa ca ce laudati masina asta atat?un filmuletz din care sa reiese ca chiar cunoaste masina si RESPECT pina atuncia
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning