Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   PISTA AUTO IN BUCURESTI (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/1964-pista-auto-bucuresti.html)

SEBASTIAN 21-09-04 15:44

PISTA AUTO IN BUCURESTI

Vreau sa va anuntam ca nu am disparut si ca lucram la proiecte indraznete.
Suntem intr-un stadiu foarte avansat legat de discutile despre o pista de concurs(pt inceput doar liniute) de 400m cu 200m franare lata de 10-15m in apropierea cartierului Drumul Taberei zona Ghencea.
Pregatim ci cateva etape de viteza in Bucuresti si alte localitati vizate fiind Timisoara, Braila, Craiova.
Adresa noastra de mail este : [email protected]
si asteptam alte cluburi din tara sa se asocieze cu noi in vederea dezvoltarii sportului automobilistic pt amatori.

RoSonic 21-09-04 17:34

O veste buna!!! Sper sa se materializeze cat mai repede...

Pista va fi exclusiv pentru evenimente organizate?
sau va fi deschisa in permanenta celor care au chef de \"ars gazul\"? (adica daca se vrea o alternativa la acele curse numite ilegale... in sensul ca lui X si lui Y daca le vine cheful de alergat, sa poata merge pe pista evitand astfel diversele probleme care pot aparea pe strada.)

Mult succes!!!!

Eryka 21-09-04 17:46

:yikes: wow!!!! cool!!! finaly!!! :peace: :peace:

aceasi intreabare care a pus-o rosonic o voi pune si eu!!! :roll:

COObra 21-09-04 18:09

Bafta multa in realizarea proiectului. Daca putem fi de ajutor si noi cu ceva....pune o intrebare, nu se stie de unde sare iepurele.

SEBASTIAN 21-09-04 22:14

LEGAL RACING pista

Legal Racing va multumeste pentru gandurile bune.
E prematur sa vorbim de programul pistei dar cu siguranta nu va fi deschisa nonstop va fi pt concursuri si poate dupa un anumit program libera pt concursuri private.

Al3xius 21-09-04 22:26

Felicitari ! si va multumim ca luati in considerare si Craiova ! Multa multa multa bafta cu pista ! ..chiar era nevoie de asa ceva ! :twisted:

Bogdan_16v 21-09-04 22:43

Felicitari si multa bafta in continuare.

SEBASTIAN 21-09-04 22:54

LEGAL RACING

LEGAL RACING considera CRAIOVA unul dintre cele mai puternice centre automobilistice din tara.

Bogdan_16v 21-09-04 23:06

Pista va fi deschisa in timp accesului pt curse spontane, neorganizate? Daca da, cam in cat timp dupa ce a fost inaugurata si cam care ar fi pretul pe o ora sau pe zi? Pt ca banuiesc ca va fi in interesul investitorului sa-si recupereze banii...dar nici sa ne jupoaie si pielea e pe noi...

SEBASTIAN 21-09-04 23:15

LEGAL RACING

Aveti impresia ca LEGAL RACING presteaza o activitate din care urmareste imbogatirea?
Inca o data repet ca e prematur sa discutam de administrarea pistei iar daca se poate depasi suma necesara intretinerii vom incerca sa dezvoltam aceasta baza macar pana apare primul circuit in Romania.

SEBASTIAN 21-09-04 23:19

LEGAL RACING

1 Attachment(s)
sigla

Gabi 21-09-04 23:20

Re: LEGAL RACING

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Aveti impresia ca LEGAL RACING presteaza o activitate din care urmareste imbogatirea?

Nu a spus nimeni (din cate-am vazut) ca LR ia banii.
Quote:

Inca o data repet ca e prematur sa discutam de administrarea pistei iar daca se poate depasi suma necesara intretinerii vom incerca sa dezvoltam aceasta baza macar pana apare primul circuit in Romania.

Sebi: nu am inteles un lucru. Tu spui ca se va construi o pista (cel mai probabil, in Bucuresti). In pista asta va investi un anumit miliardar, right ? El nu vrea sa-si recupereze banii :?:

shadow 21-09-04 23:22

Printre cele mai bune ideei pe care le-am auzit pana acum.
Mult succes in continuare si sper sa fie gata cat mai repede.
Clubul AfterDark Racing este din Dr. Taberei si daca aveti nevoie de o mana de ajutor cu orice spuneti-ne!!!

:peace: :peace: :dance: :dance:

SpeedeR 22-09-04 00:10

ar fi o idee buna sa amplasati si un mik restaurant akolo ;) sa se amortizeze costurile... dar cred k cei kare fac planurile sau gandit la toate detaliile...

oricum...sa nu fie deschisa in fiecare zi...doar vineri/sambata/duminik..

si pista e cu peluza pt spectatori,garduri,etc nu?!

BAFTA IN CEEA CE VATI PROPUS!!!! :peace:

maryo 22-09-04 01:33

Cred ca este o idee buna aceasta pista!Este normal sa existe taxe de intrare nu pentru a va face voi miliardari ci doar pentru simplul fapt ca aceasta pista va costa enorm pe cineva!
Daca va putem ajuta cu ceva-vorbesc de 4SS aici - spuneti!
Toate bune si multa Bafta!

SEBASTIAN 22-09-04 07:28

LEGAL RACING

Atragerea fondurilor pentru construirea pistei se face in asa fel incat sa nu fie nimeni blocat sa recupereze investitia.
Cat despre ajutor alte cateva miliarde insemna un sprijin considerabil si cand veniti cu idei faceti treaba pana la cap si aduceti si formula de finantare, tribune, restaurant etc. costa.
Clubul AfterDark Racing este din Dr. Taberei este asteptat sa ni se asocieze si astept o posibilitate de contact pe mail :
[email protected]

X-Ray-Eyes 23-09-04 00:07

Re: PISTA AUTO IN BUCURESTI

Quote:

Suntem intr-un stadiu foarte avansat legat de discutile despre o pista de concurs(pt inceput doar liniute) de 400m cu 200m franare lata de 10-15m in apropierea cartierului Drumul Taberei zona Ghencea.

Acest mesaj mi-a adus un zambet ... foarte larg ... aporoape de un YaHooooooooo ... de ce ?
Pentru ca este prima chestie cu adevarat frumoasa pe care am auzit-o in ultima vreme ...
BRAVO !!!
Poate ca e putin spus ...
Orice pas inainte este un semn !
Daca Bucurestiul va avea o pista de Drag inseamna ca intram si noi in lumea buna ...
Si vor mai aparea apoi ( urmand exemplul vostru ) alte piste in tara :
Craiova , Constanta , Timisoara , Brasov , Etc.

Bravo inca 1 data si mult succes in ceea ce vreti sa faceti ... ptr ca realizand acest proiect o sa scapam intr-un sfarsit si de asa numita \" Ilegalitate\" pe care ne-o tot baga pe gat politia.

Respect !

CataNOS 23-09-04 15:40

Daca e vb de donatii io incep de-acum sa pun banu deoparte :D

bog88 25-09-04 13:45

se vorbea de un raliu al bucurestiului, vorbiti cu FRA si poate puneti de ceva serios(un traseu nu doar pista de 400m).

SEBASTIAN 27-09-04 08:30

SEBASTIAN

Extinderea pistei catre circuit.
E in plan deocamdata astia-s banii.
Multumim de idei cu rugamintea sa oferiti si surse de finantare.

[T3m]b3|| 28-09-04 17:39

Keep'it like this'...

Bv LR shi totodat' 10x !
Mult Succes din partea lu' Mytzã !

[T3m]b3|| 28-09-04 17:42

Ar fii tare sa fie ferita de auzul locatarilor [cat mai ferit de populatzie]
shi sa fie o taxa simbolica prin care sa te potzi inscrie sa participi cand ai gaz de ars...intzelegi u!
Oricum e un inceput bun..

Bogdan_16v 28-09-04 20:21

De ce simbolica? Daca e sa fie deschisa publicului, sa fie taxa pe ora sau zi, te dai cat vrei si in plus isi poate recupera si investitorul banii...asa e normal. S-a cam invatat lumea la gratuitati in ultimul timp...

200SX 28-09-04 21:13

orcum macar banii de intretinere sa sii scoata

Remarca la obiect de retinut pt cei care fac pista:

sper sa va ganditi si la intretinerea pistei pe termen lung, si sper ca o faceti cat de cat bine nu in genul in care sunt asfaltate starzile din Bucuresti, si dupa prima iarna sa rasara gropile

Piry 29-09-04 05:30

Re: SEBASTIAN

Quote:

nu vad pe nimeni sa sara in sus asa cum era pe posturile dinainte... ca x e langa voi si va ajuta cu orice .. y ie cu voi contactati-ne.

Nu zic .. it's the romanian dream becoming true sa zic asa ... da trebe MUNCA multa si chiar daca ar fii banii pregatiti pe maine ar mai tine construcita cred ca vreo 3 luni ... cu totu cu tribune si asa mai departe.

Daca vreti pista [vorbesc cu bucurestiul] straduitiva sa faceti cumva ca singura sigur nu se construieste .

Nu o luati in nume de rau luati doar ca o idee cruda sau un post realist ... whatever ;)

si nu in ultimult rand se vede degeaba ca baietii de la LR is pe treaba la fel si NSL pentru ca au tot timpu idei ... si tot timpu \"coc\" ceva ... si mai ca nu bag mana in foc ca la urma urmei careva dintre astia doi daca nu amandoi impreuna vor scoate si prima revista de tuning din romania(cum zice cineva intrun post la ceva topic)

chiar daca oricine ar putea face o revista ... nu o face ... nu stiu de ce de lene sau ce dracu da ei o sa faca .

prin acest post nu vreau sa deranjez pe nimeni , miam exprimat doar parerea sincera.

[T3m]b3|| 01-10-04 01:08

Nu cred k ar fii bene sa fie cu ora...vin 4 5 pustani cu bani shi inchiriaza o sera pista sa se distreze ei.
Ar trebui sa fie ca un pct de control [cu caserie] unde sa plateshti pt fiecare cursa...pe categorii sau ceva shi sa se traga la sortzi cine cu cine.
Dupa juma de ora...dupa ce sau tras totzi...din nou.Dasta ziceam taxa simbolica!O parcare mare pt mashinile publicului cu taxa pe ora...bilete de intrare ceva...
In asha fel in cat fiind noi fericitzi se vor face shi ceva bani.
Parerea mea! [nu dau cu paru]

[T3m]b3|| 01-10-04 01:10

O terasa [loc de intalnire pt noi]...un magazinash de tuning crek ar fii f binevenite!Chiar un motel pt cei de afara...

B|shOp-VR6 01-10-04 11:00

Aha.. si as mai fi avut si eu multe idei.. dar de unde atatia bani?

Gabi_323i 01-10-04 11:05

Ma gandesc ca bani ar exista intr-o anumita masura, veniti si voi cu niste ide ca organizatorii sa le analizeze si sa hotareasca ce este mai benefic si mai prioritar (profitabil) pt inceput.

B|shOp-VR6 01-10-04 11:07

Despre idei, vom vb cu ei personal.. nu e nimik relevant dak scri pe forum...

RoSonic 01-10-04 11:09

Cum a zis Sebastian mai sus:
Quote:

nu ideile sunt problema... ci banii cu care sa fie realizate...

iar
Quote:

sa hotareasca ce este mai benefic si mai prioritar (profitabil) pt inceput.
benefic si prioritar sunt cei 400 de metri de asfalt...

COObra 01-10-04 11:18

alooooooooooo domnu
cum adica 400m? si de oprit ce facem? seceram lanu de porumb? :lol:
cred ca vro 600 ar fi ok :wink:

Bogdan_16v 01-10-04 12:57

Era vb de 400m cursa si 200m franare, daca nu ma insel...

GSi 01-10-04 13:40

Subaru Impreza WRX STI termina 400m la peste 160Km/h, si franeaza de la 160Kmh la 0 in aproape 120m. Rezerva de 80m mi se pare mica avand in vedere ca la 160Km/h parcurgi 45m intr-o secunda. Si exista si masini mai performante.

SEBASTIAN 01-10-04 19:07

SEBASTIAN

Nu stiu ce surse si pe suprafata de rulare sunt valabile calculele lui GSI-Micutul din Ploiesti dar o sa observe ca la inscrierea in competitile
Legal Racing este imperios necesar ca sistemul de directie si franare sa fie perfect.Mai mult revizia tehnica poate fi de altfel un fapt hotarator.
Peste 160 luam pe 400 cu Cielo EVO 1 iar cu EVO 2 sper la mai mult.
Va asigur ca normele de siguranta vor fi de buna calitate iar franarea va fi pe o distanta de cel putin 300m, poate chiar 400 iar daca GSI pune si el de inca o suta il invit sa vorbeasca pana atunci pozitia lui e ca un ********.

Sebastian te rog sa fii mai atent la limbaj. Multumesc - COObra

RoSonic 01-10-04 19:11

mai bine taceam... ca de la postul meu cu 400 de m (desi era logic ca tre si parte de franare.. dar vorbeam de principiu...).... s-a ajuns la alte alea... :cry: :cry: :cry:

disco3 02-10-04 00:00

Re: SEBASTIAN

Quote:

Nu stiu ce surse si pe suprafata de rulare sunt valabile calculele lui GSI-Micutul din Ploiesti dar o sa observe ca la inscrierea in competitile
Legal Racing este imperios necesar ca sistemul de directie si franare sa fie perfect.Mai mult revizia tehnica poate fi de altfel un fapt hotarator.
Peste 160 luam pe 400 cu Cielo EVO 1 iar cu EVO 2 sper la mai mult.
Va asigur ca normele de siguranta vor fi de buna calitate iar franarea va fi pe o distanta de cel putin 300m, poate chiar 400 iar daca GSI pune si el de inca o suta il invit sa vorbeasca pana atunci pozitia lui e ca un ********.

deja se strica treaba pe aicea, cu ****, cu alea alea, hmmm.... fiecare cu parerile lui frate, de aceea este forum, daca lui GSI ii ia 1000 m. sa frineze ce putem noi sa ne facem... asta este.

SEBASTIAN 02-10-04 00:17

LEGAL RACING

Da ii recomand un stand de franare.
Daca cineva crede ca-l vom supune la riscuri greseste amarnic si cred ca doar cu rea vointa poate gandi asa ceva.
E bine ca atunci cand ai o parere ea sa fie obiectiva si va spun ca la o franare buna se pot obtine si doar 100m pana la viteza zero.

B|shOp-VR6 02-10-04 05:30

La 140km/h am franat in aproximativ 10m.. bineinteles ca am scos fum din placute.. dar a franat :D

GSi 02-10-04 06:58

\"Aproape 120m\" pentru Impreza e o estimare (si am ales Subaru pentru exemplificare pt ca e o masina performanta destul de raspandita la noi), insa avand in vedere ca McLaren F1 (recunoscuta si pentru performantele de franare excelente) franeaza de la 160Km/h in putin sub 110m cred ca e destul de corecta. Dupa programul acesta:

http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu.../crstp.html#c2

o masina obisnuita cu cauciucuri noi pe o suprafata de calitate buna se opreste in aproximativ 126m.

Incercam sa fiu de ajutor, se pare ca lumea ia totul in nume de rau si nu accepta critica constructiva. Supraestimarea posibilitatilor de franare e periculoasa.

All times are GMT +2. The time now is 19:41.

- Copyright 2026 4Tuning