Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Cursa Legala la Ploiesti credeti ca va fi vreodata??? (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/19616-cursa-legala-ploiesti-credeti-vreodata.html)

Gykutzu si atatt 28-06-06 00:56

Cursa Legala la Ploiesti credeti ca va fi vreodata???

C parere avetzi??:rolleyes2 :rolleyes2

RZV_1_XDD 28-06-06 00:59

Re: Cursa Legala la Ploiesti credeti ca va fi vreodata???

posibil ,ramane de vazut, desi sansele sunt foarte mici, poate daca se schimba primarul, calota e praf

MeHiGH 28-06-06 07:08

problema nu e primarul sau primaria ...
de exemplu : intr-o zi "festiva" (Pastile, Zilele Orasului Ploiesti , Craciun , Concerte, Anul Nou), se poate organiza o astfel de cursa f usor, pentru amuzamentul spectatorilor !
asa k, cine are pile la primarie...sa propuna un astfel de lucru...
sau ... dak nu e sa fie cu ajutorul autoritatilor, ci numai sub supravegherea politiei, in conditii legele, trebuie finantare !

Orice e posibil...

bogdan_wrc 28-06-06 07:45

interesant de Craciun si Anul Nou...lool! s avezi ce cursa fac BMW-urile pe udatura (ca sa nu zic zapada)...

rzv..ai grija ce scrii ca e un forum public..nu sti cine citeste pe aici.. ;)

nu cred ca primarul e de vina... ci, intreaga conducere a orasului..si faptul ca nu are cine sa implice concret in organizare.. crezi ca daca ar veni cineva si ar organiza pana la ultimul amanunt cum se face prin alte parti..ar putea sa zica nu? ce au de pierdut..? su ce vrei sa organizeze primaria..? pai atunci ar veni numai masini de epoca..!!

dipsy_007 28-06-06 09:03

si cu masini d epoca ar fi bene.....da nici macar d asa cva nu sunt in stare astia d la primarie......ideea e marpha.....dar nu cred k se poate rezolva recent.......ar fi frumos.....cva liniutze p bulevard............aaaaa...am uitat....k polueaza domnle.....si se ofilesc castanii....lool...k in timpu saptamanii nu circula masini........ce sa le cer....comunisti......

bogdan_wrc 28-06-06 09:16

oricum, nu stiu daca bulevardul e cea mai buna alegere..daca pierde cineva controlul masinii la 90-100 la ora si "parcheaza" intr-un copac... ? oricum locatia trebuie bine aleasa!

alex2see 28-06-06 09:45

orcum daca nu se vor legaliza ..........tot o sa vezi pe la 12 ....1 noapte vro 6 7 masini traversand orasu in mare viteza ca de exemplu aseara :D

shantzu 28-06-06 10:13

deci ce sa spun :
razvan poate sa zice ce vrea ca nu stie nimeni cine el ;)
cursa legala o sa aibe loc la ploiesti mai devreme sau mai tarziu ;)
deci in concluzie : noi sa fim fericiti si sa ne vedem pe colt pana la adanci batraneti :mrgreen:

bogdan_wrc 28-06-06 10:24

nu..nu stie nimeni cine e..doar are si poze cu masina.. :)
dar oricum nu conteaza asta...
legat de cursa..depinde cat de tarziu..ca peste 200 ani zburam deja ...

Gykutzu si atatt 28-06-06 11:08

Parerea mea e ca Sebastian ar cam fi salvarea chiar dak cere bani,
locatia ideala ar fi tot pa bulevard e destul spatiu chiar dak ar fi pericol cu copacii!!Cu o organizare buna nu credd ca ar fi probleme!!:rolleyes2 :rolleyes2

Gykutzu si atatt 28-06-06 11:10

si......
P.S. Primaru chiar e praf poa sa se uite e o tzara libera!!!
F**K the Mayer!!:D :D :D

tng 28-06-06 11:14

mdea ... deci
Primaria, cum ziceti voi, nu va organiza niciodata un astfel de eveniment.Poate doar sa fie de acord si sa ne ajute cu niste aprobari.

In prima faza ne trebuiesc bani.Ne gandim la niste sume mai mari, tind seama ca e un eveniment pe care se cheltuie....si cum noi nu avem cum sa punem din buzunaru nostru, trebuie sa gasim sponsori.
Odata ce gasim sponsorii care ne pot asigura o suma de bani, abea atunci putem sa trecem la treaba si sa luam aprobarile necesare.
Pe langa asta, ar fi bine sa colaboram cu cineva care a mai facut asa ceva.Ca sa nu o lungim prea mult si sa "lovim" exact la tinta.De ex. un club, o asociatie sportiva...

Nu va mai ganditi repede ca locul ar fi o problema.

RZV_1_XDD 28-06-06 12:35

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc
interesant de Craciun si Anul Nou...lool! s avezi ce cursa fac BMW-urile pe udatura (ca sa nu zic zapada)...

rzv..ai grija ce scrii ca e un forum public..nu sti cine citeste pe aici.. ;)

nu cred ca primarul e de vina... ci, intreaga conducere a orasului..si faptul ca nu are cine sa implice concret in organizare.. crezi ca daca ar veni cineva si ar organiza pana la ultimul amanunt cum se face prin alte parti..ar putea sa zica nu? ce au de pierdut..? su ce vrei sa organizeze primaria..? pai atunci ar veni numai masini de epoca..!!

sa citeasca cine vrea pe acest forum, calota tot praf e, mi se rupe mie de el

bogdan_wrc 28-06-06 12:45

hai sa trecem mai departe...
eu am vrut sa zic ceva..si voi o dati in zmei si politica... revenim la cursa, da?

RZV_1_XDD 28-06-06 13:06

Da, ok
s-a mai incercat sa se tina o cursa si din cauza primarului s-a amanat exact cu o zi inainte ,deci nu prea sunt sanse, e foarte greu de crezut, a si tng a zis sa cautam sponsori ,de unde , cine e dispus sa investeaca in curse ilegale??????????? slabe sanse

Gykutzu si atatt 28-06-06 15:44

Curse legale bah!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dragos2900 28-06-06 16:15

Data trecuta nu s-a amanat din cauza primarului desteptule.....:evil:

shantzu 28-06-06 17:06

dar din cauza cui mah ?

dragos2900 28-06-06 17:10

Vorbim fata in fata....;)

Gykutzu si atatt 28-06-06 17:22

Si io tot pasta cu primaru o stiam!!:oops:

MeHiGH 28-06-06 17:46

oameni mai pesimisti k voi, nu am mai vazut !
dl TNG are dreptate: prioritar este sa gasim sponsori!
CocaCola,Timken,LukOil,Street Car Concept(era chiar sub nasul nostru),Hotel Central,Carefour,Metro,Selgros(are nevoie mare de publicitate),Billa,IntereX...and so on !
na k se gaseste!
si...ar fi frumos k SCC sa isi deschida portile in urma unei curse legale de masini!

shantzu 28-06-06 17:51

scc o sa se afle repede de el ;) fii sigur de asta ;)
daca tu ajungi macar la unu din cei de mai sus , sa ne sponzorizeze o sa fie destul de posibil sa facem ;)

alex2see 28-06-06 22:21

"doar tu " poate daca esti asa amabil si dragut ne intalnim si noi si mergem la timken sa ne dea bani ca sa mergem la curse

tng 29-06-06 00:00

Problema aia cu primaru, am discutato asta seara..... cred ca s-a clarificat.

Now .... sponsorii.Ar fi bine daca cunoaste cineva pe undeva(firma mare) sa ne fie mai usor de vorbit.

DONU' 29-06-06 00:16

Romanii tot romani frate...
Dam vina pe altii si aruncam gaina aviara la vecin in curte.
Noi am ales primarul asa ca degeaba facem gat ca nu e bun.
In al doilea rand, daca s-a amanat odata o cursa asta nu inseamna ca se va intampla si a doua oara.
Romanii dupa ce vad ca nu merge o treaba cum vor ei, se dau inapoi si injura, dar nu spera si nu incearca sa isi ridice moralul, nu incearca sa afle ceva despre cum se face o astfel de competitie si sunt foarte, foarte comozi.
Adica... sa-l lasam pe Sebastian sa se ocupe ca stie el mai bine.
Pai si el cum draq sa faca treaba de la Bucuresti fara nici un pic de sprijin din partea noastra???

Gykutzu si atatt 29-06-06 01:44

Quote:

Originally Posted by alex2see
"doar tu " poate daca esti asa amabil si dragut ne intalnim si noi si mergem la timken sa ne dea bani ca sa mergem la curse

Da frate du-te u la timken sau plm sa vdm c zic aia???:x :x

bogdan_wrc 29-06-06 08:21

uite aici se vede varsta.. Don vorbeste frumos si incearca sa va inaripeze..si voi vb asa....cu plm, si cu faze de genul "du-te tu" ca eu stiu ca nu s epoate... foarte bine..in stilul asta nu s eva putea..pai voi ce vreti.. sa faca Sebatsian totul din Buc? si sa luati voi laurii? hai sa facem noi ..nu rvea un sponsaor..nu vor 2..da' da-i draq ca al treilea vrea.. mergem la cardinal ca si asa au bannere peste tot.. mergem la ford ca nu au banere deloc ... mergem la altii..
iar ideea...sa luam bani sa mergem la curse..e prost intelesa de la inceput si nu va da nici pulea bani pt asa ceva..ii luam prin invaluire..un eveniment marcant..prima organizare din Ploiesti..mergem la Radio Prahova..***uri d-astea ieftine de Public Relations...
credti ca Sebstian a gasit vreu sponsaor la inceput cu ideea..mergem la curse..aia cum pot mah si noi nu?? unde e diferenta.. ca sigur nu la sponsaori..ci la organizatori zic eu! eu nu ma pot implica foarte mult din cauza timpului liber extrem de redus.. (nici o amenda nu am timp sa imi platesc..a trabuit sa rog un amic sa imi plateasca.. ) , si oricum eu nu ma dau.. dar macar va sustin pe voi.. si poate aduc 2-3 masini de marca care sa dea un mic show.. eu ma laud cu ceva sustinere in spate de la unii fani VAG.. si sunt sigur ca unde nu pot eu, al-x si mai nou fikat cu broastle sale..pot aduce ceva public si ceva interesant de vazut.. sa vedeti ce show au facut golfistii I si II in iarna..iar la o parada de broaste (si alte bestii d-astea, gen karmane, bus-uri si altele).. sigur vine si primarul sa vada!! daca organizam curse..putem face si ceva adiacent...

MasterK 29-06-06 09:20

Sa vina cursa ! Sa vina Cursa ! Sa vina Cursa in Ploiesti !

PS: cine vb de Sponsorii aia mari : Coca ,Selgros si Timken :))) doar_eu mwhahahaha ! Damn Dreaming

bogdan_wrc 29-06-06 09:50

Master.. nu mai ganditi asa..o sa vedeti ca se poate... poate nu astia enumerati de tine..dar alti mari..

shantzu 29-06-06 10:47

cat de curand o sa o dam on off topic ;)

tng 29-06-06 11:06

din cunostintele voastre generale..... spuneti careva firme care ne-ar putea asigura o sponsorizare .... iar eu si cu cine mai vrea sa ma ajute (cineva cu masina ca sa ne putem deplasa usor) ma voi duce la acele firme sa vorbesc, sa propun.

Gykutzu si atatt 29-06-06 16:33

Bogdan sorry da pa mene m-ai inteles gresit,imi doresc f mult cursa asta la ploiesti si deaia am vb asa!!dak s-ar duce unu nush ca tine ca donu marogg cineva mai mare sa zic asa om serios e altceva de asta iam lui doar_eu ca dak s-ar duce el nici nu sa uita la el zic io!!!:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2
Dak ma insele zimi!!

bogdan_wrc 29-06-06 17:21

ok. pai sa ca vedem..eu doar am zis ca nu imi place sa vad asa pe forum..ok, dar am inteles...eu nu ma pot ocupa..sunt super ocupat cu serviciul..dar vedem ce si cum se duce..

DONU' 29-06-06 18:06

Ca sponsori... am putea incerca sa vorbim cu:
OMV
ASESOFT
PLM (asta nu e firma), mai ziceti si voi...

DONU' 29-06-06 18:07

Poate se face cursa si eu tot n-am masina ca o sa ma zgarii pe oki, iar cu Cieloiu' nu ma dau... (decat la ilegale) :lol:

alex2see 29-06-06 22:24

chestia asta cu curse legale ar fii super ...intradevar ie o problema ca nu se gaseste nici un sponsor DAR DACA {zic si eu acum} reusim sa convingem primaru sa organizeze asa ceva si pentru inceput o facem intro zii mai festiva{si o facem mai mult ca sa atragem interesu } de exemplu a fost acum de curand ziua ploiestiului si tin sa spun ca acolo pe langa o groaza de lume au venit si cei de la reto mobil si toata lumea roia in jurul lor ........................ma rog cea ce vreau sa spun ie ca nimeni nu cred ca ne va sponsoriza atata timp cat noi nu iesim in evidenta macar la un eveniment dasta banal

alex2see 29-06-06 22:28

vreti o idee ..........................UN SPONSOR GROZAV AR FII {POLICOLORU }
CARE DEJA AM VAZUT CA LA CURSE IN BUCURESTI UNDE FACEAU BAIETII CERCULETE PENTRU LUME PRINTRE TOATE RECLAMELE ERA SI POLICOLORU
E BINE SI NOI AVEM IN PLOIESTI O REPREZENTANTA POLICOLOR CARE POATE AU SI EI NEVOIE SA STIE LUMEA DE EI SAU MA ROG ......

MeHiGH 29-06-06 22:48

va mai zic o firma mare
despre asta vbesc numai cu TNG ( in privat ) ...

Aquila!...
are o groaza de bani !

tng 29-06-06 23:12

Quote:

Originally Posted by doar_eu
va mai zic o firma mare
despre asta vbesc numai cu TNG ( in privat ) ...

boss, poti sa zici si aici..... ca nu ne ascundem de nimeni ;)

Vladz 29-06-06 23:27

Aquila e prea cunoscuta ca sa se implice in asa ceva :D

All times are GMT +2. The time now is 04:08.

- Copyright 2026 4Tuning