![]() |
Level R
1 Attachment(s)
Salut
Tocmai am descoperit acest joc,ASEMANATOR cu Project Torque,dar mult mai tare!Pentru a juca,va faceti cont aici:http://levelr.gamigo.com/erste_schritte/ ,descarcati tot de pe acel site,il instalati,il lasati sa isi faca updateul,care dureaza vreo 2-3 ore(sau mai mult),va logati si jucati!jocul este bun din punct de vedere al tuningului(nu se compara cu slrr,dar avand in vedere ca este online este ok).Eu propun ca,daca ne strangem vreo 5+ insi,strang eu bani si fac un crew(pt. necunoscatori:clan,echipa) 4tuning.Dar asta inseamna sa petreci vreo 5+ ore pe saptamana de Level R....adica nu faci cont si il lasi sa il manance viermii,pt ca daca un cont este inactiv (pe crew)2 saptamani fara motivati va fi dat afara,fara suparare. Jocul arata cam asa,la inceput,grafica este ok din stock(adica asa cum lam descarcat)...nu trebuie cine stie ce computer pt a rula level r.Dar totusi pun si cerintele de sistem si o poza:System Specifications Minimum Requirements Operating System: Windows XP, Vista or 7 Processor: 2,5 GHz Memory: 1 GB RAM Video Card: At least a DirectX 8-compatiable video card, but with DirectX 9.0c installed Sound: DirectX-compatible sound card Internet: Broadband Input: One of keyboard, mouse, gamepad or steering wheel Recommended Specifications Operating System: Windows XP, Vista or 7 Processor: 3 GHz Memory: 2 GB RAM Video: DirectX 9-compatiable video card Direct X: DirectX 9.0c Sound: DirectX-compatible soundcard Internet: Broadband Input: One of keyboard, mouse, gamepad or steering wheel |
Re: Level R
Aste este exact ca si Project Torque doar ca are schimbata putin interfata .... dupa cum arata cred ca este facut pe aceeasi platforma ... sincer nu ma prea atrag jocurile de genul asta.
|
deci este cineva de acord sa fac un clan?
|
cred ca ma bag eu. il descarc si vad
|
ok..
in caz ca ne intalnim....numele meu in joc este ..::AnDy007::.. si fac parte din crew-ul CrazyRannersGR,momentan imediat ce strang 25000 rp o sa cumpar un ticket de formare a crew-ului si o sa creez crew-ul 4tuning....dar intai o sa imi cumpar o cobra...coz nu mai pot sa concurez cu lion-ul...deci...ne vedem in joc poate imi dai accept la friends cand o sa intr....cresti repede in rank si level....o sa iti placa!!!c ya! |
Mi-am facut si eu cont sunt lvl 9 ,daca ma poti ajuta sau sa ne intalnim undeva ......
Postezi aici o ora si vb andy! |
Fratzilor....cei care jucatzi ma gasiti la id de mess [email protected] sa id de joc ..::AnDy007::.. si va raspund cu f mare placere la toate intrebarile
|
Joc si eu, treaba nasoala e ca sunt multi idioti...
Momentan am un lion si eu, am un ecu stg1 si motor stg2 incet incet evoluez si eu. Bafta |
Si eu am un S3
Mod: stg1 si 2 la ECU,stg 1 motor,stg 1 suspensie,stg 1 transmisie si cam atat momentan ....Ma gandeam sa nu mai bag banii in ea si sa imi iau una mai buna:D De curiozitate exista cheats(hack) pt joc? |
NU nu exista coduri pt joc.Asa ca nu te obosi sa cauti nu o sa gasesti decat porcarii care nu o sa mearga.
Eu momentan am 2 masini:Lion Executive Sedan level 1(engine,transmission,tires,body,ECU level 1)si un Toyota 4Runner castigata la explorer.NU o sa le tunez mai mult pana nu fac echipa 4tuning.:D Good Luck allz and c ya in da game!~! |
Quote:
|
Deci..o intrebare....Care este prescurtarea lui "4Tuning"???
|
inca un joc de la invictus in care bineinteles ca nu s-au obosit sa faca masini reale, au facut ce marci le-a venit lor in cap :lol: .....oricum pare interesant
|
Quote:
sunt destul de multe marci reale cum ar fi VW,Toyota,Mitsubishi,Mazda,Subaru si multe altele |
A VENIT SI CREW-UL 4TUNING!!!!!!!
|
Da sunt si alte marci de masini :)
|
Quote:
Sa traiasca PRESEDINTELE ANDY:lol::D |
:))buna asta!
dar are dreptate!el este VicePresedinte (adica la nivelul de Tuner,imediat sub sef)iar restu trebe sa capatati voi ranguri inalte |
alexcump este nick ul meu in joc...Astept invitatia vostra
|
frate te rog sa aplici la crew pt. ca nu pot da invite la tine nu stiu ce are;( crew-ul se numeste 4Tuning si tag-ul /4T\
|
Mici upgraduri : Stage 3 caroserie,stage2 :suspensie,transmisie,ecu,motor,cauciucuri!!!
Momentan nu mai bag banii in masina astept sa imi iau o ASTRA GTC:D P.S: Triasca Presedintele Andy:peace::peace::peace::peace: |
Trăiască Partidu' 4Tuning!!!:))
dap...nici eu nu mai bag bani in mașină vreau sa imi cumpăr z4 Coupe:D(cobra)oricum,4runner este destul de bun cum l-am tunat..nu pre mai are nevoie de upgrade-uri Trăiască Partidu' 4Tuning!!! |
Tin sa anunt PARTIDU' si in special pe Domn Presedinte ca in max. 2 zile o sa avem inca o masina noua in palmares!!!!!
P.S Sa traiasca Andy( cica e si el prezent pa'colo prin partid):ihearu::workout::workout::drunk: |
Scuze de dublu dar nu pot da edit
NEWS: Mi-am luat ASTRA GTC++++++ S3-ul a ajuns la stage 4 +painting+aerograf+ jante:D |
Te felicit pentru progres!Eu am mai tunat Toyota 4Runner pentru a putea capata bani mai usor la WANGAN,ca altfel sunt distrus.I NEED COBRA!
P.S:Astra ai luat-o cu RP sau GP/AP? |
Quote:
Nu stiu ce a fost ieri ..de au fost asa reduceri.Orcum trebuie sa ma apuc de ASTRA:twisted::twisted: |
este SALE,deci multe masini sunt la super-reducere!!!!eu mi-am luat aproape toata clasa 1,cu acest sale:D
|
Deci mau rupt preturile la piese pt ASTRA GTC .......dar cu timpu sper sa o fac asa cum imi place!!!
Daca continui sa joc asa pana la sfarsit-ul saptamanii o termin si ajung la stage 4!!!! Ceva noutati >>?:twisted::twisted::twisted: |
strang bani de cobra
rup la cl1 cu 4runner:D |
scuzati double postul
Am observat ca chestiile aerodinamice (cum ar fi bullbar la 4runner) ajuta destul de mult la acceleratie,viteza si downforce |
stage 3 aproape la tot si stage 4 la cateva. kenzorr nick in joc.
|
Am reusit!mi-am cumparat COBRA(BMW z4:D)
momentan este lvl 0 ca abia am luato da' o fac eu de stage 4 |
mai juaca careva?
|
Da! Aseara l-am luat si eu...am jucat putin, pare interesant...sa vad daca ma tin de el....
|
Quote:
Cypos vad ca esti ploiestean ca mine poate ne intalnim odata la un suc/bere:) |
Nu stiu daca mai am timp maine sa postez asa ca o sa va zic din seara asta!!!
Pentru o saptamana nu o sa mai joc LevelR pentru ca sunt plecat in tabara(la ORADEA) Bafta tuturor la cat mai multe lvl!:twisted::twisted: |
Quote:
cat despre mine...nu prea vad activitate in crew damn it ps cypos pls sa ne zici nick-ul tau si sa aplici la crew ok? |
Quote:
|
dah de ce BIP iesiti toti din crew ma ca ma scoateti din pepeni.
hai ca vam lasat si eu bafta eu ies din crew sal ce dracu ma ca daca vreti il fac pe giugiu sef si gata de nu va convine ca sunt eu.ok va las pe voi daca tot nu aveti bunavointa sa facem un crew adevarat.sa va vad pe voi |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning