![]() |
Golf 3 VR6
7 Attachment(s)
Anu 93'
-motor 2.8 V6 200cp -bara stabilizatoare fata -discuri aerate fata,spate -evacuare FK completa accelerator de gaze... -suspensie reglabila fata,spate KW -stopuri pe led,faruri angel eyes cu xenon -folie omologata -jante RC 17" 8.5j fata 215/40 , 9.5j 245/40 spate -scaune recaro |
Re: Golf 3 VR6
Foarte frumos, mai ales jantele cu sistemul de franare!
Cat te-au costat franele? Discurile se pot pune pe etrierii originali? :-d? Multa bafta in continoare! |
misto masina. sunt sigur ca va iesi ceva frumos
ai dat gt-ul? |
Am dat GT-u si l-am luat pe asta;)
|
2 Attachment(s)
Niste poze cu imima:blink:
Discurile se potrivesc si pe etriere normale,nu sunt cu mult mai scumpe decat cele stock...cateva milioane,dar merita se simte diferenta;) |
uuu asta da :),rupe tot ,faci un filmuletu cu sunetu ?
|
ce inima mare poate avea o masina mica :))
frumos golfutzu ;) sa ai grija de el in continuare si ai grija la radare :D |
3 Attachment(s)
na ...poza intre frati.. :D
|
Mersii Zozo,k bine zici frati ;):hug:
|
frumoasa masina , poze cu interiorul ai ?
|
chiar frumoasa masina ..... incep sa apara din ce in ce mai multe vr -uri , vad ca lumea nu se mai sperie de ele
bft cu ea si sa o stapanesti sanatos |
Frumoasa masina . Cat ai dat pe cauciucuri:D misto .. sa ai grija de ea :lol:8)
|
potenta masina:twisted::twisted:
|
Thanks;)
|
Cel mai frumos Golf... In afara de inima care oricum e bomba, e super intretinuta pe total! Niste poze cu interioru pune si tu daca ai. Daca nu, fa :lol:
|
jante pe 17 :X
si ce sa zic de masina :X superba !!!!!!!!! |
3 Attachment(s)
Niste mici modificari:arrow:
|
frumos:D dar scoate si stergatorul daca tot ai scos si semnu.. !
|
2 Attachment(s)
Quote:
Apropo,cum deschizi haionul,din telecomanda? |
salutare,frumos golful,felicitari si bafta cu el,mi-ai dat si mie idei:D
ps:gaura de la semn vw de pe spate cu ce ai astupato?? tine cu chit de fibra??si apoi finisata cu chit fin nu creapa?? |
Quote:
eu o sa fac clean haionul si pun nr pe bara in nituri:) ar da mult mai marfa da e frumos ci cum a facut el |
ge0rge - Nu scot stergatoru pt ca l-am avut scos pe celalalt golf care a fost shaved,pe asta il las ca ii de folos
Mirciuk - Din buton pe bord Frunza - Mersii Am astupat-o cu tabla punctata si am dat un pic cu chit de aluminiu Nu tine sa umpli cu fibra si sa finisezi cu chit pt ca o sa crape ionutz_njd - Mersii Daca iti pui in bara nr sa il asezi pe mijloc ca se i-a rutiera de tine daca il ai pe o parte,ti-o zic din experienta:rolleyes2 |
frumos Vr-ul.....si cred ca suna la fel de bine:twisted:
sa-l stapanesti sanatos |
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Am terminat cu hayonu' nu a iesit cine stie ce ca nu ma pricep eu la chituit si de astea dar cand o sa il vopsesc tot o sa mai retuseze meseriasii;)
M-am gandit la o priza in aripa dreapta pt filtru de aer sa isi traga de afara rece nu cald:arrow: |
A iesit bn . Cat te-a costat ? Ca as vrea si eu sa imi anulez stergatoru si semnul ..
|
Eu am muncit nu ma costat decat timpu;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Pune-ti un pic mintea la contributie ca nu iti trebe specializare sau diploma in tinichigerie,daca vrei iti iese ce iti doresti;)
|
cu sprey ai vopsit pe haion ?
daca da se vede diferenta mare ?? ce rosu ai ? imperial ? cu aparat electric ai sudat ? din curiozitati invatam nu ?:D ti-as fi recunoscator daca mi-ai raspunde la intrebari |
Quote:
Da cu aparat electric am sudat tabla si tine bine,punctata |
4 Attachment(s)
Finish cu priza de aer;)
|
foarte tare,un nou punct pe foaie de schimbari,felicitari e superb:-)
|
Mersii;)
|
ai putea astupa si semnalizarile din aripi :D ai facut priza d aer si pe partea stanga ?
|
are doar un filtru, deci nu vad dc sa faca 2 prize de aer... poate doar ca rol estetic sa faca 2...
|
Semnalizarea din aripi nu o scot ca are un rol si aia sa te vada din lateral daca virezi stanga sau dreapta,nu?si priza de aer ii doar pe aripa dreapta ca un singur filtru de aer am,vorba lu' dydy-andrey;)
|
Frumos vr6-le arata foarte bine bafta in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning