![]() |
Numere de inmatriculare
Idei de numere de inmatriculare....am impresia ca a mai fost aceasta discutie undeva , nu sunt sigur....
Astept propuneri interesante:) |
Re: Numere de inmatriculare
a mai fost pe undeva un topic asemanator...
idei sunt...dar depinde de masina... ca nu se potriveste pentru toate... |
b-69-frk . 69 frek :))
|
si daca lumea il ia de "freak"??? o sa apara o porecla noua in gashca
|
lol , tare cata_tm:)
Pai ziceti masina si nr :) poate sunt oameni interesati...si la cazul general nu neaparat marca:) Mie mi-a placut un nr: B 01 ERU (boieru:) ) |
pt tine merge MUC cel mai bine :twisted: :))))
|
Quote:
|
Nu mai stiu , dar mi-a placut numarul...
|
Gata , ati ramas fara idei?:D
|
pe un cielo cred.. avea nr. MUE :)
|
pt o fata pe care o cheama ioana poate sasi puna la masina B 10 ANA :)
|
eu am BH 87 FRI(free) si BH 99 NOW(am vrut NOU, ca sa moara dusmanii de ciuda ca masina e noua, dar era ocupat...dar e bine si asa)
:) |
Quote:
|
eu am vazut un LandCruieser 2005 cu nr IS-05-ARO..super tare
|
Quote:
|
Quote:
era opel astra break. ALB |
Quote:
ala cu b 01 eru este un opel astra caravan albastru .. io vreau sa-mi pun ct - 66 - six ( ct 666 ) ;) |
psycho mai intai intereseaza te daca mai exista numarul si rezerva l::D sa nu ai surprize sa radiezi masina sa faci autentificarea sa platesti nspe mi de taxe:D aiurea ( oricum nu prea merita:p,daca ti se pune pata pe el o faci)
|
deocamdata nu vreau sa=-l schimb .. ma mai gandesk :D
|
eu m-am gandit la ceva de genu` ...
87 SRG sau 87 GBY sau acelasi lucru da` cu 99 sau 56 .. :) |
tata are un nr mai special la masina si ma gandeam si eu la unul pt mine....
el are 99 XXX (nr pus inainte sa stie ce inseamna...candva....prin 94-95 cred) |
eu am B XX JCD. JCD = Ju!ceD :D
|
Am vazut un 206 cu un sistem audio super tare...nu pot sa zic ce era dar .... cand a trecut a vibrat terasa pe care stateam ,avea nr B xx BUM :)
Am mai vazut si un 118i cu nr 11 opt |
am gasit un nr interesant :-P B 04 SPD (Born for SPeeD)
|
uite la ala chiar nu m-am gandit .. hahah tare ... dar tre sa shtii sa-l citeshti :)
|
Dak ai o masina puternica....merge sa pui PAA adica....cand il depasesti il si saluti. Nuj dak e voie se iti pui F-T.:twisted: eu unul mi-as pune.
|
B 33 ERE *bere :lol: B 00 ALA *boala B 88 BBB .. da-le draq de numere ca tot masina aia ramane :lol: :lol:
|
pe masini negre, preferabil foarte negre... gen cum aveam eu masina neagra, toate geamurile negre si stopurile negre sa ai numar B xx ALB
pe masini foarte scumpe B xx JAF daca te cheama ionut B 10NUT ioana B 10 ANA bogdan B06DAN bla bla. pentru mine B 73DDY (as close as you get to teddy.) idei sunt multe... dar cui ii mai pasa, sunt doar numere de inmatriculare. |
Quote:
|
acum serios am voie sa-mi pun F-T? k am vaz MUE, SEX....
|
nu cred.
un amic a avut BH 13 SEX...a vandut masina(acum 2luni), a pus pe ala sa schimbe numerele, dar la inmatriculari...nu au vrut sa ii mai elibereze numarul BH 13 SEX, si nici un fel de numar cu SEX s-a ales cu VYI :):):) |
Naspa treaba! Si aici CNA-ul vegheaza...Atunci ar merge ... PLM, PZD,nuj...k eu as vrea un nr mai...xxx. Sau ar mai fi si FAQ(fuck u).
|
doar un tzaran si-ar putea pune la masina numere cu SEX. valabil si pentru numere cu ***, MUE daca s-ar putea.
|
Quote:
|
nu se mai pot pune numere de genu :) s-a dat o lege la putin timp dupa ce au inceput noile numere (adica cu 2 cifre + 3 litere) care interzice anuminte cuvinte vulgare aiurea etc ( de exemplu m*e,sex etc :D ) ...
|
numar tare al unui tov p care il cheama iosif: B 10 SIF
|
ce caterinca proasta... cica numar de inmatriculare B01ERU si are opel break... :lol: :lol: mare boier
|
te-ai gandit ca poate asa ii zic prietenii si nu e pus asa aiurea ca vrea el sa se arata boier? deci n-ar fi caterinca..depinde dc si-a pus nr asta acum ..drq sa-i ia :)
|
cel mai tare nr de inmatriculare pe care l'am vazut e TMT , vazut pe o nubira
|
ce anume este deosebit la acel numar ca ma uit ca bou`n scoica de juma de ora la postul tau .... si tot nu ma prind
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:37. |
- Copyright 2026 4Tuning