Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Tunning :P .. (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/195050-e36-tunning.html)

Masy 21-06-10 03:33

E36 - Tunning :P ..

11 Attachment(s)
Sal.De 3 zile sunt proprietarul unui superb 325 Benzina din 93.
2500 cm 192 cp
-geamuri + oglinzi electrice
Suspensii sport MONROE
-Tuning interior:
Statie+subwoofer JBL 600 W
DVD-uri in tetiere
- piele neagra intacta...Volan si schimbator Victor Design
- dublu climatronic
Tuning exterior - capota modificata ( cu pleoape direct din capota) Bara fata-spate M
jenti aluminiu originale ALLUTEC + gume MICHELIN noi noutze
Lamboo Doors
Masina arata bine si trage super bine.
Euro 2.

O sa revin cu detalii pe parcurs..Trebuie sa ma acomodez cu ea momentan.
Va astept cu pareri despre ce modificari i-as mai putea aduce sau un simplu comment :P

kos_YRC 21-06-10 03:40

Re: E36 Tunning :P ..

masina arata foarte bine...bafta cu ea si ne vedem pe strazi

APP: masina se poate vedea live in week la Real Berceni8)

Masy 21-06-10 03:43

Quote:

Originally Posted by kos_YRC (Post 3456669)

Ms frumos si sper sa ne vedem in week la Real Berceni :D

Skillzu 21-06-10 03:54

Quote:

Originally Posted by kos_YRC (Post 3456669)

Multumim, cred ca multa lume isi doreste sa vada o masina ca asta live!

kos_YRC 21-06-10 03:56

Quote:

Originally Posted by Skillzu (Post 3456672)

sper ca nu esti ironic:rolleyes2

road_runner 21-06-10 07:25

Re: E36 - Tunning :P ..

nu are nici cea mai mica treaba cu ce ar trebui sa fie un BMW!!!
F A I L !!!

da_joint 21-06-10 07:45

si cu inmatriculatul cum faci? taxa e cam mare...sau o vedem peste 3 luni la dezmembrat?

Marian_nebunu 21-06-10 08:29

poate daca schimbi bara fatza si cea spate farurile si jantele !!! va fi o masina intradevar superba !!!!

iar bara spate nu este "m tech":)

sprinter 21-06-10 08:39

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 3456772)
si cu inmatriculatul cum faci? taxa e cam mare...sau o vedem peste 3 luni la dezmembrat?

Vreau sa rezerv eu kit ul de lambo doors si deasemenea volanul gheorghe. Multumesc:hug:

myky99 21-06-10 09:59

Quote:

taci ma ,ca maine vin sa o vad , poate mergi cu mine !pls
saracu' motor , unde zace:(
superba boss;) cum se comporta suspensia aia monroe?

Caius TM 21-06-10 10:26

nu-mi place cum arata lsd pe 4usi... parca zgarii norii cu coltu' usi...
bafta! tie sa-ti placa!! multi posteaza din invidie... :lol:

da_joint 21-06-10 10:30

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 3457218)
nu-mi place cum arata lsd pe 4usi... parca zgarii norii cu coltu' usi...
bafta! tie sa-ti placa!! multi posteaza din invidie... :lol:

M-ai prins! :))

13tsp 21-06-10 11:14

Doamne, cate posturi ironice. :)

SL 63 AK 21-06-10 11:19

da' cu relantiul ala asa mare ce e?ceasurile alea sunt in mintile lor ca vad k benzina nu mai e si canistra nu sta aprinsa ;))

Gyo*TDS 21-06-10 11:24

are potential masina,bara fata e cam uratica...

quze 21-06-10 12:17

Super tare !

Ricardinho 21-06-10 12:26

Masina live chiar e frumoasa, nu e ea clean look cum o aveam eu dar macar are elemente de tuning care daca le faci o socoteala costa ceva. Nu mai comentati ironic doar de dragu de a comenta inainte sa va mai uitati si in ograda personala ca mie ca unu din voi dimineata se suie pe RaTb . Nu am nimic cu nimeni dar urat, mai bine nu comentati sau sunteti scurt si la obiect, nu-mi place x sau y ... Bafta !!

liviu tex 21-06-10 12:28

frumusica,dar usile alea nu se inchid? erau suficiente doua poze cu ele asa 'open'! vedeam si noi cum arata cu ele ''calotate''!:lol: bafta!p.s. strange bani pt taxa ca sta ministrul mediului cu ochi pe tine..poluantule!::lol:

Ricardinho 21-06-10 12:35

Quote:

Originally Posted by liviu tex (Post 3457619)
frumusica,dar usile alea nu se inchid? erau suficiente doua poze cu ele asa 'open'! vedeam si noi cum arata cu ele ''calotate''!:lol: bafta!p.s. strange bani pt taxa ca sta ministrul mediului cu ochi pe tine..poluantule!::lol:

se inchid :)) ca altfel nu mai avea ecranele in tetiere :)) il pandesc :))

Ricardinho 21-06-10 12:37

Quote:

Ai stickere de vanzare ? sau ... ca as fi interesat, sal

MiTzA- 21-06-10 12:50

o inscri la bulgari ?:)

sYdanyel 21-06-10 13:07

Masy , ai o masina superba , parerea mea este sa schimbi jantele , sunt si alea frumoase , dar pentru o asemenea masina merita mai mult , bafta!

crysty.bobok 21-06-10 13:13

se paote vedea in fiecare weekend ? daca vin prima oara e gratis?

Ricardinho 21-06-10 13:15

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3457742)
se paote vedea in fiecare weekend ? daca vin prima oara e gratis?

Doar weekendu asta k e expo la real berceni

Masy 21-06-10 14:36

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 3456772)

Nu ai sa o vezi la dezmembrat asa curand.Eu nu imi permit ca tine sa imi platesc impozitul pe Romania.
Bafta.

Masy 21-06-10 14:37

Quote:

Originally Posted by road_runner (Post 3456739)
nu are nici cea mai mica treaba cu ce ar trebui sa fie un BMW!!!
F A I L !!!

Pot sa stiu si yo "cu ce ar trebui sa fie un bmw"?

Masy 21-06-10 14:44

Quote:

Originally Posted by SL 63 AK (Post 3457411)
da' cu relantiul ala asa mare ce e?ceasurile alea sunt in mintile lor ca vad k benzina nu mai e si canistra nu sta aprinsa ;))

Nu stiu ce este cu relantiul si nici cu ceasurile ..Masina am luato de 3 zile..
Nu inteleg ce tot posteaza ASII acestia atat de ironic cand eu am intrebat niste pareri cu ce ar trebui sa fac la ea si ce nu ...SINCER
Vorbiti aiurea..Macar nu merg cu RATB ca multi altii dintre voi si care va dati mari soferi.Si cand colo va intretine MAMA SI TATA..Nu aveti bani sa reparati masina ,fugiti la parinti ca sunt bogati..Sunteti niste oameni FALSI.

Masy 21-06-10 14:46

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 3457687)
o inscri la bulgari ?:)

Nu o inscriu la bulgari si nici in Romania..O tin pana ma plictisesc de ea.Actele le am pana in 2012.

Masy 21-06-10 14:47

Quote:

Originally Posted by sprinter (Post 3456889)
Vreau sa rezerv eu kit ul de lambo doors si deasemenea volanul gheorghe. Multumesc:hug:

Pai la ce vrei sa iti pui tu lambo si volan..S-a inventat caruta cu asa ceva.?.Observ ca ai 24 de ani.Ai macar permis ?:))

jakal 21-06-10 14:53

masina a fost prin ploiesti......chiar m-am tras cu ea...
de mers stiu ca nu mergea bine atunci pt ca i-am dat-o grav....nu tragea de 192 de cai de nici un fel.....poate intre timp s-a rezolvat problema...

bafta.....

Ricardinho 21-06-10 14:58

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3457996)
de mers stiu ca nu mergea bine atunci pt ca i-am dat-o grav....nu tragea de 192 de cai de nici un fel.....poate intre timp s-a rezolvat problema...

bafta.....

Poate e din cauza ca nu-i functioneaza alternator-ul deloc si nu incarca sau :-?? cine stie ... Oricum masina ta trage grav te-am vazut atunci la ploiesti ... E 12v sau 24v ?

Masy 21-06-10 14:58

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 3457996)

bafta.....

Probabil asta este..Dar nu am luat masina pentru curse.Am luato la o combinatzie si mi-a placut si ca aspect.La motor probabil mai trebuie umblat ca sa pot participa la curse.Dupa ce o pun la punct cum vreau eu POATE o sa ma bag si acolo.Pana atunci nici nu ma gandesc.

jakal 21-06-10 15:08

Quote:

Originally Posted by Ricardinho (Post 3458011)
Poate e din cauza ca nu-i functioneaza alternator-ul deloc si nu incarca sau :-?? cine stie ... Oricum masina ta trage grav te-am vazut atunci la ploiesti ... E 12v sau 24v ?

a mea e 12v......pisica nu stiu ce avea...baiatul care a adus-o a vrut sa vada cum trage...ca tot o lauda ca rupe....
i-am facut placerea si m-am dat cu el....apoi a urmat scuza..avea niste bagaje in portbagaj...:???:

sigur asta e masina....a zacut toata iarna intr-o parcare...

myky99 21-06-10 15:51

Quote:

Originally Posted by Masy (Post 3457985)
Pai la ce vrei sa iti pui tu lambo si volan..S-a inventat caruta cu asa ceva.?.Observ ca ai 24 de ani.Ai macar permis ?:))

prietene ... aici nu ai zis-o bine deloc , defapt nici unde nu ai zis ceva bine ...dar, daca si masina ta ar avea/ ar arata macar 10% din ce are/cum arata masina lu' Sprinter, te-ai pupa in cur !
vrei parere sincera.... da-i barile jos /lsd-urile ....jantele si atunci e draguta !

EmyM6 21-06-10 15:54

Quote:

scuza-ma ca intervin domnu dar te-ai uitat la thread-ul lui sprinter ca sa vezi ce ''RATB'' are? ;);):)):)) uite-te si dupaia poti sa comentezi......ai cerut pareri despre masina...ce credeai ca o sa ti se dea numai laude?daca ai vrut pareri acum ai...nu o lua in nume de rau, dar mai trebuie umblat la masina ca sa arate macar cum trebuie.bafta cu ea si sa auzim de bine

Masy 21-06-10 15:56

Quote:

Originally Posted by EmyM6 (Post 3458127)
scuza-ma ca intervin domnu dar te-ai uitat la thread-ul lui sprinter ca sa vezi ce ''RATB'' are? ;);):)):)) uite-te si dupaia poti sa comentezi......ai cerut pareri despre masina...ce credeai ca o sa ti se dea numai laude?daca ai vrut pareri acum ai...nu o lua in nume de rau, dar mai trebuie umblat la masina ca sa arate macar cum trebuie.bafta cu ea si sa auzim de bine

Sorry pentru neintelegere dar eu nu m-am referit la Sprinter..Vroiam sa zic in general "unii"...Stiu si eu ca mai trebuie umblat la ea dar nici sa fiti asa ironici cum au fost unii..

EmyM6 21-06-10 16:12

Quote:

Originally Posted by Masy (Post 3458131)
Sorry pentru neintelegere dar eu nu m-am referit la Sprinter..Vroiam sa zic in general "unii"...Stiu si eu ca mai trebuie umblat la ea dar nici sa fiti asa ironici cum au fost unii..

masina poate e ok...dar aici pe forum o sa intalnesti fel si fel de persoane care o sa zica fel si fel de chestii....acum na nu trebuie sa te superi ca nu ai de ce...daca tie ti-a placut masina e masina ta si pana la urma faci ce vrei cu ea,dar intrand aici si punand intrebari despre ce mai ai de facut la ea inseamna ca vrei niste pareri...acum sunt impartite in 2 -rele si bune.

sprinter 21-06-10 17:31

Quote:

Nu frate, n am nici permis, nici masina... asa ca nu stiu la ce faci tu referire. merg pe jos, duc o viata sanatoasa. Da ma jur ca cu toate "neajunsurile astea" masina ta tot urata cu spume e... De ce? pentru simplul fapt ca a mancat bani buni pe kit ul de bari din star wars, pe usile stil "lift" care sincer arata fix ca dracu pe sedan si sunt practice deloc. E fix genu de masina care impresioneaza undeva intr un sat uitat de lume, unde cea mai scumpa masina e Sandero chel luat la programu rabla. E fix genu de masina caruia ii mai lipsesc emblemele de Ferarri, sau cum spune un mare contemporan "TuNNinG pa' genunchi"

Nu am nimic personal cu tine, dar ar trebui sa fi mai diplomat in exprimare...

Oricat de mult ai spune tu, referirea a fost facuta la mine si de asemenea la "masina mea"

Caius TM 21-06-10 18:52

ma eu nu inteleg o chestie, nu e cazul meu, dar de ce vi ciuda pe aia cu banii ? ca tu tragi ca prostu' sa faci ceva la masina.. uneori iti iei de la gura.. si ala pushca din degete si are? e problema lui.. mie mi-ar place sa fiu de bani gata.. oai ce as mai suferii :lol: :lol: :lol:

fa-o stock si schimba jantele... ar fi un mare pas, strict parerea mea !

Masy 21-06-10 19:04

Quote:

Originally Posted by Caius TM (Post 3458544)
ma eu nu inteleg o chestie, nu e cazul meu, dar de ce vi ciuda pe aia cu banii ? ca tu tragi ca prostu' sa faci ceva la masina.. uneori iti iei de la gura.. si ala pushca din degete si are? e problema lui.. mie mi-ar place sa fiu de bani gata.. oai ce as mai suferii :lol: :lol: :lol:

fa-o stock si schimba jantele... ar fi un mare pas, strict parerea mea !

Ms pentru sfat.. O sa ii aduc si alte modificari.Sper ca in timp sa o fac sa arate cat mai ORIGINALA :) ..

All times are GMT +2. The time now is 18:48.

- Copyright 2026 4Tuning