![]() |
E36 - Tunning :P ..
11 Attachment(s)
Sal.De 3 zile sunt proprietarul unui superb 325 Benzina din 93.
2500 cm 192 cp -geamuri + oglinzi electrice Suspensii sport MONROE -Tuning interior: Statie+subwoofer JBL 600 W DVD-uri in tetiere - piele neagra intacta...Volan si schimbator Victor Design - dublu climatronic Tuning exterior - capota modificata ( cu pleoape direct din capota) Bara fata-spate M jenti aluminiu originale ALLUTEC + gume MICHELIN noi noutze Lamboo Doors Masina arata bine si trage super bine. Euro 2. O sa revin cu detalii pe parcurs..Trebuie sa ma acomodez cu ea momentan. Va astept cu pareri despre ce modificari i-as mai putea aduce sau un simplu comment :P |
Re: E36 Tunning :P ..
masina arata foarte bine...bafta cu ea si ne vedem pe strazi
APP: masina se poate vedea live in week la Real Berceni8) |
Quote:
Ms frumos si sper sa ne vedem in week la Real Berceni :D |
Quote:
|
Quote:
|
Re: E36 - Tunning :P ..
nu are nici cea mai mica treaba cu ce ar trebui sa fie un BMW!!!
F A I L !!! |
si cu inmatriculatul cum faci? taxa e cam mare...sau o vedem peste 3 luni la dezmembrat?
|
poate daca schimbi bara fatza si cea spate farurile si jantele !!! va fi o masina intradevar superba !!!!
iar bara spate nu este "m tech":) |
Quote:
|
Quote:
saracu' motor , unde zace:( superba boss;) cum se comporta suspensia aia monroe? |
nu-mi place cum arata lsd pe 4usi... parca zgarii norii cu coltu' usi...
bafta! tie sa-ti placa!! multi posteaza din invidie... :lol: |
Quote:
|
Doamne, cate posturi ironice. :)
|
da' cu relantiul ala asa mare ce e?ceasurile alea sunt in mintile lor ca vad k benzina nu mai e si canistra nu sta aprinsa ;))
|
are potential masina,bara fata e cam uratica...
|
Super tare !
|
Masina live chiar e frumoasa, nu e ea clean look cum o aveam eu dar macar are elemente de tuning care daca le faci o socoteala costa ceva. Nu mai comentati ironic doar de dragu de a comenta inainte sa va mai uitati si in ograda personala ca mie ca unu din voi dimineata se suie pe RaTb . Nu am nimic cu nimeni dar urat, mai bine nu comentati sau sunteti scurt si la obiect, nu-mi place x sau y ... Bafta !!
|
frumusica,dar usile alea nu se inchid? erau suficiente doua poze cu ele asa 'open'! vedeam si noi cum arata cu ele ''calotate''!:lol: bafta!p.s. strange bani pt taxa ca sta ministrul mediului cu ochi pe tine..poluantule!::lol:
|
Quote:
se inchid :)) ca altfel nu mai avea ecranele in tetiere :)) il pandesc :)) |
Quote:
Ai stickere de vanzare ? sau ... ca as fi interesat, sal |
o inscri la bulgari ?:)
|
Masy , ai o masina superba , parerea mea este sa schimbi jantele , sunt si alea frumoase , dar pentru o asemenea masina merita mai mult , bafta!
|
se paote vedea in fiecare weekend ? daca vin prima oara e gratis?
|
Quote:
Doar weekendu asta k e expo la real berceni |
Quote:
Bafta. |
Quote:
|
Quote:
Nu inteleg ce tot posteaza ASII acestia atat de ironic cand eu am intrebat niste pareri cu ce ar trebui sa fac la ea si ce nu ...SINCER Vorbiti aiurea..Macar nu merg cu RATB ca multi altii dintre voi si care va dati mari soferi.Si cand colo va intretine MAMA SI TATA..Nu aveti bani sa reparati masina ,fugiti la parinti ca sunt bogati..Sunteti niste oameni FALSI. |
Quote:
|
Quote:
|
masina a fost prin ploiesti......chiar m-am tras cu ea...
de mers stiu ca nu mergea bine atunci pt ca i-am dat-o grav....nu tragea de 192 de cai de nici un fel.....poate intre timp s-a rezolvat problema... bafta..... |
Quote:
Poate e din cauza ca nu-i functioneaza alternator-ul deloc si nu incarca sau :-?? cine stie ... Oricum masina ta trage grav te-am vazut atunci la ploiesti ... E 12v sau 24v ? |
Quote:
|
Quote:
i-am facut placerea si m-am dat cu el....apoi a urmat scuza..avea niste bagaje in portbagaj...:???: sigur asta e masina....a zacut toata iarna intr-o parcare... |
Quote:
vrei parere sincera.... da-i barile jos /lsd-urile ....jantele si atunci e draguta ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu am nimic personal cu tine, dar ar trebui sa fi mai diplomat in exprimare... Oricat de mult ai spune tu, referirea a fost facuta la mine si de asemenea la "masina mea" |
ma eu nu inteleg o chestie, nu e cazul meu, dar de ce vi ciuda pe aia cu banii ? ca tu tragi ca prostu' sa faci ceva la masina.. uneori iti iei de la gura.. si ala pushca din degete si are? e problema lui.. mie mi-ar place sa fiu de bani gata.. oai ce as mai suferii :lol: :lol: :lol:
fa-o stock si schimba jantele... ar fi un mare pas, strict parerea mea ! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning