![]() |
[Vand] Machete 1:18
8 Attachment(s)
BMW M5 Maisto - folie carbon, o roata rupta,dar sta perfect la locul ei- 90lei
Audi RS4 Maisto - impecabil, cutie-90lei Jeep Wrangler Sahara Bburago - cam obosit, o roata lipita(fixa), rezerva alt model, stop spart, bara fata rupta in parti, lipsa oglinda dreapta, axul fata lipit-55lei Citroen C2 Solido - impecabil, cutie-110lei Citroen C4 Solido - impecabil, cutie- 140lei Renault Clio Solido - impecabil, cutie-145lei Chevrolet Camaro Maisto - impecabil, cutie-110lei Seat Leon Guiloy - impecabil, cutie- 230lei Preturile sunt cam fixe, nu includ transportul si sunt valabile 2-3 saptamani. |
Re: [Vand] Machete 1:18
aveti mai multe poZe cu clio?
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/505-machetel...v/page-13.html |
mersi
|
legat de seat - ai PM
|
2 Attachment(s)
am vazut ca ai multe americane
astea le ai? Corvette - ERTL si Thunderbird Revell |
Nu le am,dar nu ma intereseaza schimburi. Doar bani am nevoie...imi pare rau.
|
UP :!::!::!:
|
Salut.poti sa pui mai multe poze cu m5 te rog frumos?
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/505-machetel...v/page-18.html roata rupta e pe fata,dar nici nu iti dai seama;) |
BMW M5 Maisto - folie carbon, o roata rupta,dar sta perfect la locul ei- 90lei
Audi RS4 Maisto - impecabil -90lei Jeep Wrangler Sahara Bburago - cam obosit, o roata lipita(fixa), rezerva alt model, stop spart, bara fata rupta in parti, lipsa oglinda stanga, axul fata lipit-50lei Citroen C2 Solido - impecabil-110lei Citroen C4 Solido - impecabil, cutie- 140lei Renault Clio Solido - impecabil, cutie-145lei Chevrolet Camaro Maisto - impecabil, cutie-110lei Seat Leon Guiloy - impecabil, cutie- 230lei |
oferta mea e valabila in continuare
|
Quote:
Daca e ceva te anunt;) |
alege o macheta si platesc diferenta...asa cred ca as putea sa ma descurc
|
Quote:
|
valabile.....
|
up.....
|
C2-ul vandut, raman restul:-P
BMW M5 Maisto - folie carbon, o roata rupta,dar sta perfect la locul ei- 90lei Audi RS4 Maisto - impecabil -90lei Jeep Wrangler Sahara Bburago - cam obosit, o roata lipita(fixa), rezerva alt model, stop spart, bara fata rupta in parti, lipsa oglinda stanga, axul fata lipit-50lei Citroen C4 Solido - impecabil, cutie- 140lei Renault Clio Solido - impecabil, cutie-145lei Chevrolet Camaro Maisto - impecabil, cutie-110lei Seat Leon Guiloy - impecabil, cutie- 230lei |
Valabile:!:
|
iti dau 2 sau 3 machete pe leon - poate le vinzi mai usor....gandeste-te la o varianta :D
|
Quote:
|
valabile:!::!::!:
|
nimic??
|
Salut te intereseaza si ceva schimburi??Id-ul meu este blackboy_soad.Stima
|
Quote:
Quote:
|
C4 a plecat.....restu' valabile:!:
|
desi cred ca o sa regret...daca vrei R12 gordini Montecarlo nr79 pe seat..e ok din partea mea.....schimb - 1 la 1
|
Quote:
|
Azi am ridicat C4-ul de la posta.perfect fara nici un defect+ambalare excelenta:-)recomand cu incredere8)multumesc succes
|
A plecat si Leonu':sad:........restul valabile:!:
|
UP:!::!::!:
|
salut. schimbi Audi RS4 Maisto cu Lamborghini Murcielago LP640 nou in cutie?
sau renault clio cu Lamborghini Murcielago LP640 +diferenta 40 lei.ms astept raspuns! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
BMW M5 Maisto - folie carbon, o roata rupta,dar sta perfect la locul ei- 85lei
Audi RS4 Maisto - impecabil -85lei Jeep Wrangler Sahara Bburago - cam obosit, o roata lipita(fixa), rezerva alt model, stop spart, bara fata rupta in parti, lipsa oglinda stanga, axul fata lipit-45lei Renault Clio Solido - impecabil, cutie-145lei Chevrolet Camaro Maisto - impecabil, cutie-100lei Adaug Honda Civic Hot Wheels(Mattel)- a avut o roata rupta,dar am reparat-o. vireaza mai greu- 120lei |
UP:!::!::!:
|
UP:!::!::!: NEGOCIABILE:!::!::!:
|
UP:!:
|
BMW M5 Maisto - folie carbon, o roata rupta,dar sta perfect la locul ei- 75lei
Audi RS4 Maisto - impecabil -75lei Jeep Wrangler Sahara Bburago - cam obosit, o roata lipita(fixa), rezerva alt model, stop spart, bara fata rupta in parti, lipsa oglinda stanga, axul fata lipit-40lei Renault Clio Solido - impecabil, cutie-135lei Chevrolet Camaro Maisto - impecabil, cutie-90lei Honda Civic Hot Wheels(Mattel)- a avut o roata rupta,dar am reparat-o. vireaza mai greu- 120lei *Transport prin posta inclus Astept oferte...sunt dispus la negocieri;) |
BMW M5 Maisto - folie carbon, o roata rupta, pusa la loc, dar nu mai vireaza roata aia - 70lei
Audi RS4 Maisto - impecabil -70lei Jeep Wrangler Sahara Bburago - cam obosit, o roata lipita(fixa), rezerva alt model, stop spart intr-un colt, lipsa oglinda stanga, axul fata lipit-40lei Renault Clio Solido - impecabil, cutie-125lei Chevrolet Camaro Maisto - impecabil, cutie-80lei Honda Civic Hot Wheels(Mattel)- a avut o roata rupta,dar am reparat-o. vireaza mai greu- 110lei Preturile sunt minime, cat se poate de negociabile si nu includ transportul. |
Fffffooooaaaaarrrrtttttttttteeeeeee NEGOCIABILE:!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning