![]() |
Usergroup TRR ?
ne facem asa ceva? adica Timisoara Road Runners!
|
yeah :twisted: :twisted: :twisted:,trebuie vb cu un admin nu ??
|
n0namee marfa nume ai gasit :lol: ... me-me :P :wink:
|
mda, facem
|
Daca-mi iesplicatz si mie la ce e bun usergroup-ul...
|
:oops: G-spott ... nu eu l-am gasit. daca era dupa mina ramaneau si astia fara nume!
mda ... good point Jeff ... stai sa intreb desi ... poate stie akimoto! :evil: |
Re:
Quote:
buna intrebare :!: la ce e bun :?: |
In seara asta am vorbit cu ZoliaT pentru creearea acestui usergroup. ideia este ca putem crea un topic in care sa vorbim numai noi de exemplu sau daca vrem sa ne facem o pagina de net primim hosting gratuit. Usergroup TRR? cine vrea sa imi trimita pm. eu i-am trecut in mailul pentru ZoliaT cam pe toti timisorenii si oradenii cei noi care vin la Dracula.
|
mah ... nu vrea nimeni ? sau va bag cu forta? scrieti aici care vreti!
|
Sugerez sa ramanem la RR in loc de TRR, deja avem non-timisoreni in grup, si poate mai vin 8)
|
e facut deja. vrei sa te bag sau nu?
|
noname ... pune-ma te rog shi pe mine in TRR / RR group :)
|
pune-ma si pe mine, dak tot e super oferta :wink:
|
si yo intru , da sa fie RRT , nu TRR pt ca unde draq ai vazut sa pui orasu' primul.Intai numele grupului si dupa aceea orasul , sau sa ramana simplu RR.
rexpect , vorba lu jeff :P |
Sper ca sunt si eu intre membri...
Am ajuns si eu la cursele de indemanare...(scuze ca e offtopic, da m-am gandit ca n-are rost sa mai fac unul...), dar nu am stat pana la sfarsit. Imi puteti spune cine a castigat?ca am plecat pe la 13.15 si nu stiu...oricum de la 12 si ceva am stat in masina ca eram congelat. dupa cum au mers, a castigat impreza sti-ul ala, dar au mai fost cateva... Integra type-r a mers bine :lol: , chestia aia albastra ca sa mor daca stiu ce era...,si un clio argintiu (cel putin mie asa mi s-a parut) oameni buni, daca vreti, duminica e tuning show, cum s-ar zice, la oradea daca va intereseaza,trimite-ti un pm la mine si pun un topic cu detalii... Salutare si sper sa imi raspundeti repede... aprorpo, voua v-a mers zilele astea site-ul?ca mie nu! Salut ! |
Scuze dar numai apoi m-am gandit sa ma uit pe topicul respectiv cu rezultatele....
Acum le-am vazut... Raman restul \"problemelor\" Un loc de chat direct nu este? numai forum-ul? daca exista si chat pt noi, anuntati-ma si pe mine ca nu am timp sa ma uit chair la toate chestiile.... Va salut ina o data Si felicitari Akimoto :lol: |
singurul Type-R de acolo era un Civic.
nici mie nu mi-a mers zilele astea forumul. dak vrei chat direct intra pe mirc pe #4tuning |
Intr-adevar
nu a fost atent la ce am scris eram cu gandul la o integra type-r as vrea si sa stiu cine u ce nick intra dintre voi pe mIRC la #4tuning. Ar trebiu sa propunem sa se faca un chat direct pe site... Salutari inca o data... Si spuneti daca veniti la oradea...nu v-ati face de rusine cu civic, cu prelude sau cu tiburon (scuze hyundai coupe am vrut sa zic) |
nOname , ai facut usergroupul dar nu ai tinut cont de parerea celorlalti :cry:
|
n0name, pe mine m-ai lasat pe dianafara la usergroupu` ala :P ?
|
hai odata la Dracula sa te vedem si noi si atunci te bag. masina de la avatar este a ta?? am vazut ieri un leon foarte fain prin complex!
|
:lol: Am fost la Dracula bre ... sunt din Oradea .. Paul ... shi mashina din avatar , ei ... ar fi bine sa fie a mea :twisted:
|
:help: nu da nenea! promit sa nu mai fac!
|
Nenea, ma bagi si pe mine te rog in usergroup :bunch: :?:
|
Vreau sa intru in usergroup,ma baga cineva shi pe mine ?Hai ca sunt baiat bun,shi ma pricep un pic si la mashini si tuning.
|
pai daca e asa de ce nu vii la dracula ... si dupa aia te bag in TRR. luni la 8!
|
Ok.Luni la 8 o sa fiu la Dracula ,dar cum o sa va recunosc pe voi cei din TRR?
|
Apropo,luni la 20 (8 seara) presupun.
|
in parcare santem,mai multi
|
Re:
Quote:
k ? :P |
Ok,o sa fiu acolo.
|
I-mi cer mii de scuze ca nu am ajuns luni cum am spus dar am lucrat pana la 10 seara.Cand aveti urmatoarea intalnire sa vin shi eu,de data asta promit.
|
urmatoarea intalnire are loc Luni 8.11.2004, incepand cu ora 20:00 in parcare la Dracula.
|
asta pana nu vine frigu de ne-ngheata basu in noi :yikes: si plecam acasa...
P.S. Lau ai o Lada 1200? |
nu pleaca nimeni acasa. numa bine, vine zapada, si se pot incinge demonstratii de O. speedy5 a promis
|
pai speedy5 poate le face cu spatele, dk le face cu bolidul lui, nu?
nonamee a fost ieri la RAR, cu masina...ca si mine de-altfel |
Mai aveti intalniri ca chiar vreau sa vin si eu sa cunosc si pe altii de pe aici cu aceleasi pasiuni.Ultima data am fost doar eu singur intr-o parcare la dracula(presupun ca e vorba de complexul mic cum i se mai spune,in spate pe Tache Ionescu) sau poate ca am gresit eu locul de intalnire.
|
poi poti sa vii nu-i problema , in fiecare luni la ora opt ( 20:00 ) in parcare , dupa aceea inauntru la un citro.Ce numar ai la masina si ce masina si spune daca vii lunea asta ?
|
pai poate ai venit dupa ora 20 si eram deja inauntru, cea mai plauzibila varianta
dk mai intarzii intri la Draku' si strigi Hey Yooo Road Runners dk ai tupeu si te ochim noi :twisted: |
sau... nu strigi, si vezi care e cea mai mare masa in draku luni seara dupa ora 20:00, that's us :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
- Copyright 2026 4Tuning