Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   3d works by Mandea (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/194739-3d-works-by-mandea.html)

Mandeologul 19-06-10 04:37

3d works by Mandea

Aici sunt niste masini incercate de mine... ma plictisesc repede de ele... cu foarte putine exceptii le si termin.. sper sa va placa catushi de putin.

Mandeologul 19-06-10 04:48

Re: 3d works by Mandea

4 Attachment(s)
Aici sunt cateva lucrari... cea mai serioasa este Beetleul, urmata de Chopper restul cam playing around, invatand chestii noi. pun si in contiunare dupa ce le convertesc pt ca ocupa peste 5 mb...

Mandeologul 19-06-10 04:54

9 Attachment(s)
Alte proiecte "terminate":
in niciuna nam folosit vray... cu toate ca stiu ca imi face viata mai usoara... mi se pare foarte complicat... plus ca nul gasesc numai pt 2010 si eu am 09...

Mandeologul 19-06-10 12:33

A da si sami ziceti o masina de care sa ma apuc... ca sunt in lipsa de idei...

mba 19-06-10 15:56

Quote:

Originally Posted by Mandeologul (Post 3452502)
A da si sami ziceti o masina de care sa ma apuc... ca sunt in lipsa de idei...

poi intereseaza'te daca mai doreste ursuletu' lui

lucrarile arata destul de bine...modelarea arata chiar foarte bine dar randarile sunt un pic neclare... ar fi totusi bun un vray

ruver 20-06-10 13:56

bine ai venit printre noi.
lucrarile sunt ok, renderele cu motoarele unele arata chiar bine :), spor la mai bine :D

Mandeologul 09-09-10 22:18

10 Attachment(s)
Inca niste proiecte pe care le-am lucrat...

MilTen 09-09-10 22:24

foarte faine lucrarile !! imi plac mult cromul lor!! succes in continuare

mba 09-09-10 22:59

foarte lucioase materialele tale.. imi plac
ai zis ca nu folosesti vray... dar ce folosesti? ce are maxu?

Mandeologul 20-09-10 17:08

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mba (Post 3647276)
foarte lucioase materialele tale.. imi plac
ai zis ca nu folosesti vray... dar ce folosesti? ce are maxu?

Da, folosesc MR mental ray... stiu ca VRay are nush ce in plus... (daca stiam cu adevarat poate il si foloseam). Dar eu iau pe etape orice invatz... prima data am folosit scan renderer acela stoc din Max, l-am cam epuizat deoarece invatam din ce in ce mai multe si aveam nevoie de ceva mai puternic. In continuare am ales ca si default renderer MentalRay... ceva mult mai puterninc decat default scan renderer. Acuma va urma sa il epuizez si pe acesta cu toate ca din cate am inteles si Toy Story 1 si 2 s-au randat cu MentalRay, asa ca mai am de invatat pana sa trec pe VRay...
Mai departe o dacie Duster pe care am modelat-o si randat-o cu MR... E cel mai bun proiect al meu de pana acuma. Poate ati observat dar cam tot ce fac tind sa fie fotorealistic... Sunt vreo cateva etape si incercari in imaginile urmatoare si nu promit ca ultima sa fie cea finala... Poate mai postez:

Mandeologul 20-09-10 17:11

2 Attachment(s)
Si inca o randare la Camaro ss si Cu motrul, cu o mai mica reflexie a vopselei...

andy design x 20-09-10 18:33

Quote:

Originally Posted by Mandeologul (Post 3671244)
Da, folosesc MR mental ray... stiu ca VRay are nush ce in plus... (daca stiam cu adevarat poate il si foloseam). Dar eu iau pe etape orice invatz... prima data am folosit scan renderer acela stoc din Max, l-am cam epuizat deoarece invatam din ce in ce mai multe si aveam nevoie de ceva mai puternic. In continuare am ales ca si default renderer MentalRay... ceva mult mai puterninc decat default scan renderer. Acuma va urma sa il epuizez si pe acesta cu toate ca din cate am inteles si Toy Story 1 si 2 s-au randat cu MentalRay, asa ca mai am de invatat pana sa trec pe VRay...
Mai departe o dacie Duster pe care am modelat-o si randat-o cu MR... E cel mai bun proiect al meu de pana acuma. Poate ati observat dar cam tot ce fac tind sa fie fotorealistic... Sunt vreo cateva etape si incercari in imaginile urmatoare si nu promit ca ultima sa fie cea finala... Poate mai postez:

Foarte tare Duster-ul!!!Esti foarte priceput la 3D!!!:yikes::yikes::yikes:

mba 20-09-10 19:56

foarte frumos dusterul
imi plac materialele folosite la faruri din poza cu vopseaua portocalie.. dar nu imi plac deloc rotile :???:

e foarte buna metoda pe care ai zis'o tu dar iti trebuie foarte mult timp...stiu ca nu poti face dintr'o data perfect si ca trebuie sa le inveti pe rand dar eu am preferat sa invat direct ce trebuie... sa zic asa :lol:

te mai asteptam cu alte proiecte..

Mandeologul 21-09-10 22:09

3 Attachment(s)
Pai da ai dreptate cu rotile... am vrut sa le fac gri dar nu cromate... si a iesit cam ce se vede... In continuare o sa modelez un Golf 4 pentru un amic de aici de pe 4 tuning. El mi-a dat desenul, iar tu am acceptat sa fac proiectul. Uite aici desenele facute de el, ca sa ma inspir, si stadiul la care ma aflu in momentul de fata:

Mandeologul 22-09-10 16:53

4 Attachment(s)
Si aici ar fi 2 renderuri ale proiectului VW, plus camera mea facuta 3d:

andy design x 22-09-10 20:12

Quote:

Originally Posted by Mandeologul (Post 3676139)
Si aici ar fi 2 renderuri ale proiectului VW, plus camera mea facuta 3d:

Foarte tare!!!Ti-a iesit bine!!!;)

mba 22-09-10 20:39

super a iesit golful ..
te misti repede .. dar parca e un pic low poly :rolleyes2

si mie imi place mai mult primul paintjob(cel modificat in paint) .. e mai altfel :lol:

Mandeologul 23-09-10 18:10

2 Attachment(s)
Vorbeam mai sus de VRay... Uite 2 renderuri facute cu Vray a unui model vechi... E bestial VRay, ce-i drept.

no limits design 23-09-10 18:23

altfel arata vray...frumos...felicitari

mba 23-09-10 19:10

Materialele sunt super, le iei de undeva sau le faci singur?

Mandeologul 23-09-10 19:21

Eu fac materialele, avand in vedere ca e tot cam aceeasi chestie ca si la Mental Ray... De fapt chiar mai simplu.

Mandeologul 24-09-10 22:10

1 Attachment(s)
Ce-am mai experimentat in vray si photoshop:
Parerile si discutiile sunt bine venite :D

mba 24-09-10 23:10

mai mult photoshop aici :lol:

ideea buna dar mie mi se pare masina mult prea stralucitoare ..poate trebuia mai stearsa

si la masina nu imi place limba aia de sub bara:oops: (in realitate nu se vede asa) si la rezervorul (cred) din aripa mai merg adaugate niste edges pentru a fi mai smooth...

in rest... super:D

edit: inca ceva.. da scaunele alea mai in spate (mult mai in spate) ;)

Mandeologul 24-09-10 23:30

Ma mir ca nu te-ai luat de cauciucuri. Acest model e facut de vreun an cam asa, pentru ca dacia si astea noi care le-am modelat cu max 10 nu le recunoaste max 2009 care are vray...

mba 25-09-10 00:45

le'am observat dar eram sigur ca stii si tu de ele ;)

ma gandeam sa iti zic doar ce poate tie nu ti'a sarit in ochi :P

Mandeologul 25-09-10 01:58

1 Attachment(s)
New beetle render, and he is proud of the new rims:

MilTen 25-09-10 19:20

se stie!!! dar ai facut o greseala cu poza aia ai puso pe cea gresitaa:|iti multumesc inca o data poate o sa mai apelez la tine:">

foarte frumose broscutele tale:)

Mandeologul 26-09-10 23:45

2 Attachment(s)
Iata inca o masina clasica: Mercedes-Benz 300 sl, Prima masina cu motor pe injectie

Mandeologul 28-09-10 04:39

2 Attachment(s)
Niste poze de studio cu Mertzanul:

mba 28-09-10 11:42

Sibiu nebunule?:)) si nu ziic nimic :lol:

ce pot sa zic arata mult mai bine .. e toata gama de vray? vray renderer, vray lights, vray materials, vray camera?

Mandeologul 28-09-10 20:10

Quote:

Originally Posted by mba (Post 3688409)
Sibiu nebunule?:)) si nu ziic nimic :lol:

ce pot sa zic arata mult mai bine .. e toata gama de vray? vray renderer, vray lights, vray materials, vray camera?

fara camera... inca nu prea pricep ce jmecherii poate sa faca ea... :P

Mandeologul 01-10-10 00:45

3 Attachment(s)
Noi lucrari: Un telefon clasic nokia 3650... primul meu Smartphone, alaturi de un nou render (de data asta in miscare) a mertzului

andy design x 01-10-10 08:01

Quote:

Originally Posted by Mandeologul (Post 3694597)
Noi lucrari: Un telefon clasic nokia 3650... primul meu Smartphone, alaturi de un nou render (de data asta in miscare) a mertzului

Foarte tare omule!!!!!Mai lasat :yikes: cu chestia asta!!!!!

Mandeologul 01-10-10 14:20

:) pai da... iti dai seama ca in 3d sa faci o masina realista este de 100 de ori mai greu decat sa faci o ceasca de exemplu... Cum noi tot cu masini ne chinuim... cand dam de un telefon sau o ceasca sau o revista 3d... rezultatele ne surprind si pe noi. Thanks a lot.

Mandeologul 03-10-10 01:10

1 Attachment(s)
Hello lume. Un nou proiect terminat in2 zile. Ceva impresii puteti sa lasati.

MilTen 03-10-10 11:19

cu cat il vinzi?:))

Mandeologul 03-10-10 17:12

Quote:

Originally Posted by MilTen (Post 3699100)
cu cat il vinzi?:))

:)) Am si in realitate mp3 din acesta, insa nu-l vand. Dar gasesti la dommo cu 80 lei fiorosi :D

SkyLz 03-09-16 19:45

felicitari !! arata bine ! :D asteptam mai multe poze !

All times are GMT +2. The time now is 14:17.

- Copyright 2026 4Tuning