![]() |
3d works by Mandea
Aici sunt niste masini incercate de mine... ma plictisesc repede de ele... cu foarte putine exceptii le si termin.. sper sa va placa catushi de putin.
|
Re: 3d works by Mandea
4 Attachment(s)
Aici sunt cateva lucrari... cea mai serioasa este Beetleul, urmata de Chopper restul cam playing around, invatand chestii noi. pun si in contiunare dupa ce le convertesc pt ca ocupa peste 5 mb...
|
9 Attachment(s)
Alte proiecte "terminate":
in niciuna nam folosit vray... cu toate ca stiu ca imi face viata mai usoara... mi se pare foarte complicat... plus ca nul gasesc numai pt 2010 si eu am 09... |
A da si sami ziceti o masina de care sa ma apuc... ca sunt in lipsa de idei...
|
Quote:
lucrarile arata destul de bine...modelarea arata chiar foarte bine dar randarile sunt un pic neclare... ar fi totusi bun un vray |
bine ai venit printre noi.
lucrarile sunt ok, renderele cu motoarele unele arata chiar bine :), spor la mai bine :D |
10 Attachment(s)
Inca niste proiecte pe care le-am lucrat...
|
foarte faine lucrarile !! imi plac mult cromul lor!! succes in continuare
|
foarte lucioase materialele tale.. imi plac
ai zis ca nu folosesti vray... dar ce folosesti? ce are maxu? |
5 Attachment(s)
Quote:
Mai departe o dacie Duster pe care am modelat-o si randat-o cu MR... E cel mai bun proiect al meu de pana acuma. Poate ati observat dar cam tot ce fac tind sa fie fotorealistic... Sunt vreo cateva etape si incercari in imaginile urmatoare si nu promit ca ultima sa fie cea finala... Poate mai postez: |
2 Attachment(s)
Si inca o randare la Camaro ss si Cu motrul, cu o mai mica reflexie a vopselei...
|
Quote:
|
foarte frumos dusterul
imi plac materialele folosite la faruri din poza cu vopseaua portocalie.. dar nu imi plac deloc rotile :???: e foarte buna metoda pe care ai zis'o tu dar iti trebuie foarte mult timp...stiu ca nu poti face dintr'o data perfect si ca trebuie sa le inveti pe rand dar eu am preferat sa invat direct ce trebuie... sa zic asa :lol: te mai asteptam cu alte proiecte.. |
3 Attachment(s)
Pai da ai dreptate cu rotile... am vrut sa le fac gri dar nu cromate... si a iesit cam ce se vede... In continuare o sa modelez un Golf 4 pentru un amic de aici de pe 4 tuning. El mi-a dat desenul, iar tu am acceptat sa fac proiectul. Uite aici desenele facute de el, ca sa ma inspir, si stadiul la care ma aflu in momentul de fata:
|
4 Attachment(s)
Si aici ar fi 2 renderuri ale proiectului VW, plus camera mea facuta 3d:
|
Quote:
|
super a iesit golful ..
te misti repede .. dar parca e un pic low poly :rolleyes2 si mie imi place mai mult primul paintjob(cel modificat in paint) .. e mai altfel :lol: |
2 Attachment(s)
Vorbeam mai sus de VRay... Uite 2 renderuri facute cu Vray a unui model vechi... E bestial VRay, ce-i drept.
|
altfel arata vray...frumos...felicitari
|
Materialele sunt super, le iei de undeva sau le faci singur?
|
Eu fac materialele, avand in vedere ca e tot cam aceeasi chestie ca si la Mental Ray... De fapt chiar mai simplu.
|
1 Attachment(s)
Ce-am mai experimentat in vray si photoshop:
Parerile si discutiile sunt bine venite :D |
mai mult photoshop aici :lol:
ideea buna dar mie mi se pare masina mult prea stralucitoare ..poate trebuia mai stearsa si la masina nu imi place limba aia de sub bara:oops: (in realitate nu se vede asa) si la rezervorul (cred) din aripa mai merg adaugate niste edges pentru a fi mai smooth... in rest... super:D edit: inca ceva.. da scaunele alea mai in spate (mult mai in spate) ;) |
Ma mir ca nu te-ai luat de cauciucuri. Acest model e facut de vreun an cam asa, pentru ca dacia si astea noi care le-am modelat cu max 10 nu le recunoaste max 2009 care are vray...
|
le'am observat dar eram sigur ca stii si tu de ele ;)
ma gandeam sa iti zic doar ce poate tie nu ti'a sarit in ochi :P |
1 Attachment(s)
New beetle render, and he is proud of the new rims:
|
se stie!!! dar ai facut o greseala cu poza aia ai puso pe cea gresitaa:|iti multumesc inca o data poate o sa mai apelez la tine:">
foarte frumose broscutele tale:) |
2 Attachment(s)
Iata inca o masina clasica: Mercedes-Benz 300 sl, Prima masina cu motor pe injectie
|
2 Attachment(s)
Niste poze de studio cu Mertzanul:
|
Sibiu nebunule?:)) si nu ziic nimic :lol:
ce pot sa zic arata mult mai bine .. e toata gama de vray? vray renderer, vray lights, vray materials, vray camera? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Noi lucrari: Un telefon clasic nokia 3650... primul meu Smartphone, alaturi de un nou render (de data asta in miscare) a mertzului
|
Quote:
|
:) pai da... iti dai seama ca in 3d sa faci o masina realista este de 100 de ori mai greu decat sa faci o ceasca de exemplu... Cum noi tot cu masini ne chinuim... cand dam de un telefon sau o ceasca sau o revista 3d... rezultatele ne surprind si pe noi. Thanks a lot.
|
1 Attachment(s)
Hello lume. Un nou proiect terminat in2 zile. Ceva impresii puteti sa lasati.
|
cu cat il vinzi?:))
|
Quote:
|
felicitari !! arata bine ! :D asteptam mai multe poze !
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:17. |
- Copyright 2026 4Tuning