![]() |
schimb/vand Powertech 8j pe 15
10 Attachment(s)
set jante powertech(pentru cunoscatori)4buc 8j pe 15
cu dubla prindere 100 si 108 et 15 cu gume 195 50 uzura mica(la fel toate 4) stare impecabila,echilibrate,cu valve ascunse... nerulate in RO 450 eu sau as dori un schimb cu identic dar pe 14... 7j cu 8j... movtivul vanzarii si schimbului este ca din cauza suspensie imi atinge in aripa si am nevoie mai ales pe fata de niste jante mai inguste si cu et mai mare eventual jante mai mici asa ca caut identic powertech dar pe 14 sau ceva asemenator cu buza 7cu 8j... |
Re: schimb/vand Powertech 8j pe 15
6 Attachment(s)
valabil...daca are cineva(desi nu cred ca s-au facut)schimb si cu aceas dimensiunea acelas model si acelas latime insa sa aiba et mai mare sau sa fie 7j...
cash sau unele variante tot cu buzate 7cu 8j...15 sau 14 |
1 Attachment(s)
dau la schimb jante pe 14'' daca te intereseaza
|
dif cat?ce et au jantele si ce J?+ dim gumelor?
|
gumele 195/60 r14 J 6,5 si et nu stiu pana maine sa ma uit
|
ok...daca nu au gume cu talon peste 60 ii ok...maxim pana 60
sa-mi zici o diferenta de la tine cum facem.. astept raspuns ferm nu sa zic eu...la variante jantele sunt 450 eu absolut fix la cash se mai discuta ceva |
Et-u 38,cat mai vrei diferenta?
|
eu la ale mele am pus un pret real,pune si tu la ale tale si zi cat mai vrei sa dai diferenta
simplu;) |
Mai sunt de vanzare?
Ofer 1000 RON pe ele fara cauciucuri. |
asta insemnand 250 eu...cu respect si poate ai zis cu bataie de joc atunci in ceva masura raspund si eu asa:cred ca ti-as da eventual 2jante la pretul asta
mersi de oferta dar NU 450 eu asa cum sunt cu gume sau 350 fara... simplu,nu tin neaparat sa dau jantele,poate mai degraba ceva schimb cu asemenator jantele sunt ca si noi,singura chestie ma deranjeaza et-ul pe fata ATAT |
Da stii tu, fraer nu e cel care care cere... pot oferi maxim 1200 ron daca esti interesat bine daca nu BAFTA LA VANZARE!
|
nu te oblinga absolut nimeni sa dai daca eu cer;)...simplu,iti multumesc pentru oferta dar ABSOLUT nu
am fost destul de clar ca 350 eu fara gume dar prefer cu,iar 350 este ega cu 1500 lei...;) nu tin neaparat sa le schimb repet inca odata,jantele sunt ca si noi si deasupra RARE...arata mie alta oferta legat de jantele astea si iti las in 200 eu numai bine |
8 Attachment(s)
deci va rog fara comentarii la pret si de genul
repet(si arata cu pozele astea mai calitative)ca jantele sunt ca si noi...foarte mici defecte daca se poate numi asa valve ascunse am si cheita originala de la capace etc.... 450 asa cum sunt,nu prea le dau fara gume |
un up de la mn pt un set de jante frumoase:P
|
mersi
valabil niste jante in stare perfecta(daca nu avea alea 2 julituri minore erau ca si noi) gume foarte bune capace originale + cheia si valve ascunse... jante rare!!! 450 eu...usor neg...as vinde masina si din acest motiv ori dau jantele cu masina ori separat |
sus sus...valabil
se vinde cu sau fara masina:)... 450 usor neg...motivul vanzarii ca se da si masina accept si ceva schimburi tot 4x100 pe 15 sau 14 si diferenta 200-250 eu... |
........................
|
vandute
a venit omul......probat------>placut------>cumparat:D se poate inchide |
| All times are GMT +2. The time now is 00:30. |
- Copyright 2026 4Tuning