Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - pustiu_FUG (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/193941-machete-lucru-pustiu_fug.html)

pustiu_FUG 14-06-10 13:23

Machete in lucru - pustiu_FUG

3 Attachment(s)
Azi am zis sa ma apuc si eu de machete:-), asa ca am gasit prin casa un bmw-u mic si am zis de ce nu?:lol:

cum sunt incepator, nustiu nimic:oops:, deci orice idee sfat etc sunt bine venite8)

sper sa o termin zilele acestea, este prima:lol:

ce am de gand:D, curata de vopseaua veche, aplicata alta, probabil tot albastru sau negru mat sa vad, coborata, geamuri negre+ montat geamuri fata, sa vedem cum:(, faruri, stopuri tenta negru, cam atat cred

alynex 14-06-10 13:40

Re: Machete in lucru - pustiu

Ai dat cumva vopseaua jos cu surubeltina?
Foloseste decapant(salutie sau spray),altfel o sa faci niste zgarieturi in caroserie de numa.
Sau daca nu,smirghel.
Cei cu autocolantul de carbon?O faci asa sau?
Bafta!

pustiu_FUG 14-06-10 14:14

cu un cutter am incercat:(, o sa folosesc solutie ca este mica macheta si are detalii foarte mici care nu pot sa iau vopseaua de pe ele:(
plafonul va fi 3m atat:)
multumesc, bafta si tie:-)

pustiu_FUG 14-06-10 15:46

3 Attachment(s)
aproape gata si se pregateste pentru vopsire:lol:, sa vedem ce vopsea:-?, cred ca negru mat.. si posibil sa astup pe spate gaura pentru numar"clean":-)

pustiu_FUG 14-06-10 19:02

8 Attachment(s)
se pare ca nu ma prea descurc daca nimeni nu spune nimic:cry:

alynex 14-06-10 20:23

Arata ok pentru prima macheta.Nu prea imi dau seama din poze de calitatea vopselei dar pare ok.
Trebuia sa smirgheluiesti bine inainte de vopsit.Cu smirghel fin.Apoi sa dai un strat subtire de grund,apoi vopseaua.
Arata bine.Usi nu avem?

pustiu_FUG 14-06-10 20:26

multumesc, si eu sunt multumit pentru prima mea cretie:oops:

da a fost smirgheluita cu 600, nu am dat cu grund, cam care ar fi defectul daca nu am dat cu grund?

usile sunt dar nevopsite, am terminat mai aveam putina vopsea( am un negru mat facut la laborator, vopsea pe baza de apa) nu spray de la piese auto, nu imi place mie acel mat si am senzatia ca atrage mai rau praful:-)

maine ma duc sa fac rost de o alta macheta, sper 1/24:-)

alynex 14-06-10 20:31

Grundul mai diminueaza din zgarieturi si imperfectiuni,si vopseaua iara mai "fina" sa zic asa.

pustiu_FUG 15-06-10 14:07

5 Attachment(s)
cum am spus ieri:), azi am cumparat un 1/24, LAND CRUISER, ( am ceva cu "jeep-urile") mai mult dastea o sa modific..

pustiu_FUG 15-06-10 14:21

6 Attachment(s)
mai este, deocamdata doar folie geamuri neomologata:lol:si vopsita...maine ma apuc si de lumini, sa vedem ce folosesc, leduri sau smd..si astept alte jante. culoarea nu cred ca o sa ramana aceasta, ma gandesc la un argintiu perlat sau un negru super lucios

alynex 15-06-10 22:58

Re: Machete in lucru - pustiu_FUG

Dar arata foarte bine in culoarea asta:D!
Si jantele is foarte frumoase!Vopsestele negre,si fale buze albe.
Lasa masina mai jos.
Modifica bara fata, ca are o forma foarte ciudata,si cromul de la bara vopseste-l negru precum restul machetei.
Fai niste pleoape negre la farusi, sa fie patrate,si ar arata perfect:D:D.

Astea is doar niste idei.
Bafta!

pustiu_FUG 16-06-10 00:03

culoarea nu sunt prea multumit, vroiam negru mat, dar am cumparat de la piese auto si se vede diferenta intre bmw si cruiser la culoare:(,
jantele sunt frumusele dar mici:(,
vreau sa o cobor dar nustiu cum ce sa tai ca sa fie mai joasa:(,
la bara nustiu nu cred ca este un model de spoilere si alte nebunii
clar nu v-a mai fi acel crom, vreau alta culoarea ceva placut dar nu negru, ca vreau sa fac si pragurile sa fie un contrast sa zic asa, ceva idei?
pleoapele da si eu le vreau:oops:

bafta si tie!!

DTH 16-06-10 00:25

Am eu negru mat de la firma MAGIC din AutoVit luat , am vopsit o machetă ...a ieşit bine dar am avut nişte probleme cu ea şi am făcut-o altă culoare , poţi să vezi poze cu ea cānd era negru mat la mine pe topic tot pe secţiunea asta de tuning machete ....este un Bugatti .

Spor la tunat īn continuare ! :D

pustiu_FUG 16-06-10 11:06

1 Attachment(s)
multumesc MDB
- xenon 12000k:lol:

bmwh548 16-06-10 14:24

Vopseste spatele ledurilor in negru/argintiu ca sa nu lumineze aiurea (se vede cum iese lumina de sub aripa).

pustiu_FUG 16-06-10 14:31

2 Attachment(s)
da in partea dreapta nu era izolata bine lumina, acum am rezolvat+ alte maruntisuri, poze putin mai tarziu, pana atunci poti sa imi spui cum cobor masina?:(

bmwh548 16-06-10 14:50

1 Attachment(s)
Solutia cea mai simpla pentru puntea spate: cu pistolul de lipit incalzesti axul si il impingi usor in jos pana ajunge la inaltimea pe care o vrei. Personal as taia suportii actuali si i-as reconstrui din plastic la inaltimea dorita, e mai mult de munca, dar rezultatul mi se pare mai bun.
Pentru puntea fata: iei frumos piesele pe care vin prinse jantele si pilesti partea de deasupra (aia care vine pe suportii caroseriei) pana ajungi la inaltimea dorita. Sa nu uiti sa pilesti si partea aia din plastic care vine pe sub axul dintre piesele respective. Daca faci vreo doua poze cu interiorul machetei sub capota fata iti arat exact.

pustiu_FUG 16-06-10 16:28

6 Attachment(s)
multumesc bmwh548 o sa fac maine, ca pentru azi ajunge.

new: stopuri fundal negru( vopsite in spate nu in fata, faruri negre, vopsit plastic interior nu geam, jante negre, daca raman astea le fac si buza rosie si cam atat

aaa, tot ce a fost cromat acum este negru mat!!!:D

pustiu_FUG 16-06-10 18:15

1 Attachment(s)
cum m-a luat "febra" azi am facut rost de alta macheta, cei drept folosita si chinuita, dar cred ca pot sa o aduc la viata.

p.s. ceva idei? la asta nu am nici ce-a mai mica idee:(

bmwh548 16-06-10 18:28

Capota e lipsa? Producator Maisto? Ce ii mai lipseste?

pustiu_FUG 16-06-10 18:35

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3446096)
Capota e lipsa? Producator Maisto? Ce ii mai lipseste?

da Maisto, capota este si ea, nu era in poza, maine s-ar putea sa mai primesc ceva pentru ea sau chiar in seara asta. Dar cum sa o fac tot nustiu:sad:

p.s. cine are de vanzare, jante cauciucuri, cricuri, etc etc cam se mai gaseste printr-un garaj macheta, rog sa imi spuna. multumesc

bmwh548 16-06-10 18:41

Avand in vedere starea machetei probabil o diorama de service sau chiar accident rutier ar merge de minune.

pustiu_FUG 16-06-10 18:49

aceasta va vi o masina in stare perfecta, sper ca in 2,3 zile sa o termin. culoarea va fi un albastru perlat, dar as vrea sa ii mai fac ceva la masina nu doar sa o vopsesc, jante si cam atat, sa vad ce idei mai gasesc.

diorama vreau sa fac, dar nustiu inca: service-remat!:D voi folosi masini la scare de 1/42 in caz de remat si 1/24(cred) in caz de service! sa mai strang ceva material si cateva instructiuni gen: pe ce se pune, unde as putea gasi componeste!

FED express 16-06-10 19:06

Uitate la diorama lui Deyan...poate iti vine inspiratia..in concluzie multe piese trebuie sa le faci tu.Suna bine diorama de service.Vezi ce faci!.Bafta!

pustiu_FUG 17-06-10 13:21

2 Attachment(s)
diorama va urma cat de curand,am dat comanda de lemn special..

pana una alta mustangul este la reparat:lol:, am lasat-o de fata mie imi place cum arata, dar nu reusesc la spate:( pun o poza cu prinderea

alynex 17-06-10 13:24

Desfa suruburuiel dinspre roti.Ar trebui sa se lase.incearca:D!

bmwh548 17-06-10 13:53

1 Attachment(s)
Tai alea 4 nituri negre care tin piesa aia alba.
Scoti piesa alba. Tai striatia aceea vizibila in poze (pe striatia aceea se sprijina interiorul) altfel dupa repozitionare nu mai intra toate in caroserie.
Din plastic faci niste piese care sa vina pe laterale si sa fie mai inalte decat actualele. Le lipesti acolo.
Lipesti piesa alba pe lateralele noi la inaltimea dorita.

Pentru ca nu am la indemana acum vreo macheta Maisto...cand desfaci uita-te pe spatele piesei albe si vezi daca nu are o striatie longitudinala ca cea vizibila in poza. Daca are probabil va fi suficient sa tai acea striatie si sa remontezi piesa.

pustiu_FUG 17-06-10 17:14

5 Attachment(s)
va multumesc pentru idei am facut ceva, imi place cum arata:oops:

_Cox_ 17-06-10 21:27

Mustangul ar merge galben cu niste dungi negre parerea mea :D
Imi place mult jeepul :X cat te-a costat?

pustiu_FUG 18-06-10 07:16

1 Attachment(s)
asta ma gandesc sunt in dubi intre albastru perlat sau galben perlat/simplu, dar fara dungi cred..

Land Cruiser-ul a fost cumparat de la Noriel, pretul nu il mai stiu exact..

bafta!

p.s. suspensie Mustang:lol:

pustiu_FUG 19-06-10 21:01

2 Attachment(s)
de azi am inceput si planurile pentru o diorama- va fi complexa ca sa spun asa, adica va cuprinde o parte de drum un magazin de piese tuning, un service de tuning parcare si va fi foarte luminata:-) etc...

astept sa mai primesc lemn special cateva piese etc..:-)

FED express 19-06-10 22:00

Arata bine!Bafta! astept sa vad ce-ti mai cocleste mintea.Hai noroc!

eddycdk 20-06-10 09:10

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3453551)
de azi am inceput si planurile pentru o diorama- va fi complexa ca sa spun asa, adica va cuprinde o parte de drum un magazin de piese tuning, un service de tuning parcare si va fi foarte luminata:-) etc...

astept sa mai primesc lemn special cateva piese etc..:-)

inceput promitator

pustiu_FUG 20-06-10 12:17

diorama se va baza pe un cadru din filmul 2 fast and 2 furious, o sa incerc sa fac o poza din film ca sa arat in mare parte:-)

pustiu_FUG 20-06-10 19:06

as vrea si eu cateva idei cum sa vopsesc mustangul, dar vreau ceva special, o culoare mai speciala.. eventula culoare+ poza sa vad exact la ce va referiti!!

FED express 20-06-10 20:25

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3455706)
as vrea si eu cateva idei cum sa vopsesc mustangul, dar vreau ceva special, o culoare mai speciala.. eventula culoare+ poza sa vad exact la ce va referiti!!

Incearca sa te inspiri din film, ar da frumos, daca nu, incearca sa-l faci ca pe Eleanor! din filmul Gone in 60 seconds!Uite o poza!
P.S: Chiar daca si tu ai modelul 2006, paca vad, il poti face ca pe asta si ar arata bestial, asa planuiesc eu sa-l fac pe unul de-al meu, adica pe doua am unul 1970 si unul 2006 ca al tau si vreau sa le fac pe amandoua doar cu schema de culori diferite..vezi poza, poate iti place!

pustiu_FUG 20-06-10 20:48

in film "2 fast and 2 furios" daca nu ma insel gasesti un mustang la sfarsit galben cred, si unul decapotabil nu versiunea mea ci un model din 2002 rosu

in "fanst and furious 4" gasesti unul galben

acum ma gandeam la un galben perlat cu perle rosii, dar cred ca si un negru foarte lucios iar sta bine:-?

FED express 20-06-10 20:51

Nu stiu omule, e a ta! faci ce vrei!, doar ti-am dat un exemplu.

_Cox_ 20-06-10 22:23

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3455706)

Gasesti sute de poze pe google ;)

pustiu_FUG 21-06-10 18:15

Pana la urma m-am hotarat, va fi un negru foarte lucios, pentru stilul ei clean merge la nebunie8)

Pana una alta azi mi-a venit si lemnul si am inceput constructia:lol:, poze diseara ca nu am bateri:lol: la aparat

All times are GMT +2. The time now is 11:47.

- Copyright 2026 4Tuning