![]() |
VW Passat V-Line-Package
3 Attachment(s)
VW Passat V-Line-Package Pachetul V-Line este un pachet oferit de VW pentru Passat. Acesta imbunatateste aspectul si creste aerodinamica masinii. |
Re: VW Passat V-Line-Package
Tare masina.....eu zic ca mergea o evacuare dubla pe spate totusi...in rest tare fara comentarii
|
Cu toate ca pasatu asta nou nu e prea tunabil, kitu asta il face sa arate super fain;)
|
deci cu mana pe inima imi place la nebunie si mi-as lua o bucata...ii schimba si spatele si tot..o noua masina! mult mai tare ar fi fost cu evacuarile pe mijloc sau una intr=o parte si alta in alta parte...si cu o continuare pe luneta! oricum frumos ...oare ce price are! :o
|
cat poate sa fie de maxim............!!!!!!!!!
e super masina:dribble: in sfarsit am un motiv sa-mi schimb vechiu passat, numa sa mai cresc:sad: ........ la buzunar:sad: |
Quote:
|
ii schimba radical imaginea passat-ului acest kit....mergeau alte jante parca...
ceva date tehnice, pret.. |
vreau un pretz la body kit...si poate o adresa de mail a firmei care face tunningu'.dak avetzi pozze cu passat 2005 tunnat,sa imi spunetzi va rog.mar interesa o adresa de contact cu furnizorii si o lista de pretzuri....
Stie cineva cat costa tunningul facut de ABT doar body kitul.fara partea de soft ...dak avetzi un site in kare as putea gasi mai multe informatzii vas fi recunoscator. Merci mult! |
Arata destul de bine
merita sa pui pachetul pe un passat! |
:shock: rupe tot!!!!!!!!!!!!!da o sa sara cu niste scoruri la kitu asta
|
mie nu`mi place spatele la masina asta..si orice i-ar face inginerii de la vw nu pot sa`mi schimb parerea.
|
hai k ii tare de tot...ii sta f fain cu kitu asta...:)
|
Bestiala masina am vazut mai multe kituri de vw passat dar asta ii beeton!!
|
tare kit-ul, si cum multiau zis, trebe schimbata evacuarea.nu neaparat dubla. misto pasat
|
Arata bine intr-adevar. Dar ce aveti cu evacuarea ? :) E o nota mai deosebita
|
cat de naspa poate sa fie bara spate Doamne... ce-o fi fost in capu lor cu prizele alea de aer sau ce-or fi acolo ?
|
Mie imi place foarte mult cum arata. E chiar fain.
|
noul passat e preferatu romanilor.. cu kitul asta.. e shi mai B# ..
|
cred ca ti se pare naspa datorita deflectorului de aer dar mie imi place si cred ca la toti le place numai tie nu ajuta foarte mult la aerodinamica masinii apasa mai mult ca un eleron inestetic pus pe portbagaj....
|
Dupa parerea mea e super frumoasa.Sunt curios cat o costa body-kitul
|
In sfarsit ceva care sa schimbe look-ul unui Passat. Sincer arata bine,dar cati oameni il vor cumpara?
|
arata super...dar intradevar evacuarea mai putea fi lucrata ...
|
evacuare dubla si e trasnet....
|
Sal.
Da este misto masina dar poate nu stiti ca acest kit vine din fabrica pe Passat Highline Sport 2.0 Tdi 170 Cp care are o singura toba . Iar pentru cei ce vor cu 2 tobe vine pe Passat Highline Sport 2.0 Tfsi 230 - 250 Cp nu stiu exact cati Cp . Am niste poze cu Passat Highline Sport 2.0 Tdi 170 Cp care pe www.Mobile.de costa cam 45000 de Euro dar nu stiu cum sa le Postez . |
frumos kitu!nu prea imi place partea din spate dar cred ca pe alta culoare ar arata bine!preferabil o culoare inchisa..cred ca va fi scump kitu
|
e cam exagerata bara spate pentru o astfel de masina...parerea mea!nu-mi sariti in cap
|
Salut !
RUDY20140TDI acest model de passat nu este nici un HIGHLINE!! modelul highline e cu piele, cu alte porcarii ! e modelul stock nu are absolut nimic schimbat! |
Sal .
Stie careva din voi cine poate aduce kitul asta exterior ? Dar spoilerul din fata sa aiba si loc pentru proiectoare... Iar cel din spate sa aiba decupajul si pt. toba care vine in parte-a dreapta (adica 2 tobe)... Daca vreti sa vedeti despre ce fel de spoilere este vorba am ceva poze postate in my photos . |
3 Attachment(s)
Sal
Ursan In primul rand eu nu m-am referit strict la masina din topic ci la masina care am vazuto pe net de vanzare la un Dealer VW din Germania. Daca esti curios poze cu ea am atasat mai jos . |
are cineva idee cam cat ar ajunge un chit ? e super
|
M am interesat si eu de pachetul asta...e super mishto. Pretul lui in Romania e in jur de 8.300 Ron fara tva.Adica atinge 100 de milioane cu totul. Plus ca am citit pe net ca el vine cu tot cu jenti si anvelope....nu e adevarat. El include spoilere fata-spate,praguri laterale, eleronul(banda de pe portbagaj) si iesirile de la esapament. Deci e destul de scump,dar sunt ferm convins ca in germania pretul lui nu poate depasi cel mult 2200 euro:)
Am vazut poze mai sus cu un passat alb...acela e alt tip de pachet,e R GT si e facut pt americani la un pret de 4500 dolari(acesta include si jenti si anvelope). Am un passat si kiar am sa mi pun kit-ul acesta,V-Line.. |
E foarte frumos kitul si a si aparut de ceva timp , daca va uitati ca primele posturi sunt din iunie 2006 :)
|
sunt in lituania si se vinde kitu aici la 1850euro(fara jenti, anvelope) ... e tare .. tot la asta ma gandesc si eu
|
5 Attachment(s)
Ia uitati un V-LINE la care jantele sunt crima!
|
Am vazut acum vreo 2 sabtamani un Passat 3C Argintiu cu kitul respectiv dar fara jante si arata criminal de bine.O s incerc prin cineva cat ar fi pretul kitului in Germania dar cred ca va dura ceva timp pana voi avea raspunsul
|
Sal "geo2002" ,
Intreaba te rog cat ajunge eleronul de pe capota portbagajului ? Sau poate stie careva ce pret are ? Multumesc. |
e 300 eur eleronul. am eu pe masina mea.
|
Pai parca cand ai prezentat masina ai scris ca este de la ABT ?
|
salut , intradevar kitua arata exceptional ...fara cuvinte , eu am un passat 3c si am decat pe spate bara de asta cu cate doua evacuari pe fiecare oarte sii pe fata am bara caracter design ..si jante pe 18 , sapt viit revin cu poze sa vedeti cum arata un tuning facut in romania cu ce am gasit si eu pe aici
|
salut , intradevar kitua arata exceptional ...fara cuvinte , eu am un passat 3c si am decat pe spate bara de asta cu cate doua evacuari pe fiecare parte si pe fata am bara caracter design ..si jante pe 18 , sapt viit revin cu poze sa vedeti cum arata un tuning facut in romania cu ce am gasit si eu pe aici
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning