![]() |
King of Romanian LFS Drifters 2010
King of Romanian LFS Drifters 2010 Cu ocazia vacantei de vara, membrii echipei SideSmoke s-au gandit sa pastreze lantul de evenimente fumigene si sa organizeze un alt campionat de drift. Acesta va cuprinde 5 manse: MANSA I: layout 1 pe autocross pe data de: 19.06.2010 MANSA II: layout 2 pe autocross pe data de: 20.06.2010 MANSA III: layout 3 pe autocross pe data de: 21.06.2010 MANSA IV: layout 4 pe autocross pe data de: 22.06.2010 MANSA V: layout 5 pe autocross pe data de: 23.06.2010 Info Event: - ip-ul serverului va fi trimis prin private message, celor care s-au inscris -de la 20:30 pana la 21:00 toti pilotii vor intra pe pista pentru incalzire -la ora 21:00 incepe competitia -pilotii vor intra pe rand in cursa, exact ca la jocurile olimpice, pe pista se va gasi numai pilotul caruia ii este randul, toti ceilalti fiind spectatori si va face 2 ture ca in final sa isi aleaga tura cu punctele cele mai multe. -dupa fiecare mansa se va face un clasament, iar dupa terminarea celor 5 manse se va face un clasament general pentru stabilirea castigatorilor. -punctajul va fi acordat de catre lapper, adminii doar il vor inregistra. -TOTI PILOTII VOR FOLOSI XRT REGULI: -in timpul desfasurarii curselor sa dea dovada de ordine si disciplina (fara plm, fmm, fkg si alte kestii) -nerespectarea adminilor duce la kick de pe server si descalifiacrea soferului -reclamatiile se vor face adminilor dupa terminarea fiecarei manse -in timpul concursului este interzis chatul deoarece este o modalitate de distragere a atentiei,cel care nu respecta va primi penalty 2000 puncte Info Inscriere: -fiecare participant se va inregistra pentru concurs scriind numele de lfs,echipa din care face parte daca este in vreuna -fiecare echipa isi va alege o culoare pentru masina care va fi data membrilor de catre seful(sefii) echipelor participante ce va fi folosita pe server ex:nume-Bastanu/SideSmoke echipa:SideSmoke LFS Username:Bogdy_DK *** TERMENUL LIMITA DE INSCRIERE ESTE :19.06.2010 ora:17:00*** Campionat organizat de SideSmoke Romania "We make the smoke" |
Re: King of Romanian LFS Drifters 2010
Nume: Razvan-R
echipa: GTS Motorsport LFS Username: Razvan |
Nume: Choby
echipa: SideSmoke LFS Username: Choby94 aideti mai multi k nu merge drift in 2 |
Nume: Ripy/SideSmoke
echipa:SideSmoke LFS Username:the_ripper_a Pana atunci ne mai antrenam! |
Nume:Al3xxxXpert
echipa:SideSmoke LFS Username:Al3xxxXpert |
nume-dk_kid/SideSmoke
echipa:SideSmoke LFS Username:dk_kid |
nume-Andrei221
echipa LFS Username:Andrei221 Sper sa imi fac netu pana atunci..ca sunt pe laptop pe wi-fi la un vecin :)) |
Nume:vlad/SideSmoke
echipa:SideSmoke LFS Username:vlad |
Nume: MPower™
Echipa: SideSmoke LFS Username: Stelik __________________ |
Nume:Rifle`/SideSmoke
Echipa:SideSmoke LFS Username:rifleman |
m`as inscrie , dar cu caldura asta , eu ies afara pe la 9 seara , si nu stiu cum ajung eu la campionat... mai ma gandesc
|
Nume: Octavian/x3m5p33d3r
Echipa: - - - LFS Username: x3m5p33d3r |
Nume:Tataie
echipa:NoXide LFS Username:Krom |
nume:Razvan
echipa:SideSmoke nick:Block43 |
Nume: Dominic
echipa: GTS Motorsport LFS Username: Dominic-V |
Nume: IceMan/SideSmoke
Echipa: SideSmoke LFS Username: IceMan19 |
nume : Edy
echipa: ----- lfs username: edyrs |
cu cat mai multi cu atat mai bine..
|
nume : catalanu
echipa: wyk lfs username: catalanu E pe S2 sau hamachi? |
ex:nume-Chase03 DM
echipa: DriftMods LFS Username:Chase04 |
Nume:Nicolas
Echipa:-------- LFS Username:BestDriverNycu |
Nume: sTAILLL
Echipa: --- Username: romaniabmw |
daca mai cunoasteti pe cineva care ar dorii sa se inscrie datile linkul....
|
posteaza si tu lista cu toti care sau inscris
|
Pana in momentul de fata sau inscris urmatorii:
1.Nume: Razvan-R echipa: GTS Motorsport LFS Username: Razvan 2.Nume: Choby echipa: SideSmoke LFS Username: Choby94 3.Nume: Ripy/SideSmoke echipa:SideSmoke LFS Username:the_ripper_a 4.Nume:Al3xxxXpert echipa:SideSmoke LFS Username:Al3xxxXpert 5.nume-dk_kid/SideSmoke echipa:SideSmoke LFS Username:dk_kid 6.nume-Andrei221 echipa LFS Username:Andrei221 7.Nume:vlad/SideSmoke echipa:SideSmoke LFS Username:vlad 8.Nume: MPower™ Echipa: SideSmoke LFS Username: Stelik 9.Nume:Rifle`/SideSmoke Echipa:SideSmoke LFS Username:rifleman 10.Nume: Octavian/x3m5p33d3r Echipa: - - - LFS Username: x3m5p33d3r 11.Nume:Tataie echipa:NoXide LFS Username:Krom 12.nume:Razvan echipa:SideSmoke nick:Block43 13.Nume: Dominic echipa: GTS Motorsport LFS Username: Dominic-V 14.Nume: IceMan/SideSmoke Echipa: SideSmoke LFS Username: IceMan19 15.nume : Edy echipa: ----- lfs username: edyrs 16.nume : catalanu echipa: wyk lfs username: catalanu 17.ex:nume-Chase03 DM echipa: DriftMods LFS Username:Chase04 18.Nume:Nicolas Echipa:-------- LFS Username:BestDriverNycu 19.Nume: sTAILLL Echipa: --- Username: romaniabmw cam atati ar fi deocamdata;dupa cum scrie in regulament mai aveti timp de inscriere pana maine la ora 17:00.Toti cei inscrisi la 17:01 si dupa nu vor participa |
+ Name:Euu
Echipa:NoXide LFS Username:OAGEN |
Trebuie sa ma retrag...block43
|
Nume:Serban
Echipa:SideSmoke LFS Username:asssdefges TIMPUL DE INSCRIERE A EXPIRAT!!! . Cei inscrisi pana la ora 17:00 vor primii ip prin pm la ora 20:00;urmand ca la 21:30 sa inceapa competitia propriu-zisa.Cei care nu intra pe server pana la ora 21:30 sunt descalificati,ei putand participa la urmatoarea etapa..daca intra pana la ora hotarata.Fiecare va intra pe server cu LFs usernaemul si numele scris aici...altfel nu participa. |
Daca ar merge serveru..
|
Vreau sami cer oficial scuze pentru problemele de conectare pe care le-ati avut ieri.Un user ce a intrat pe server a vrut sa se inscrie,dar era prea tarziu asa ca lam dat afara de pe server in timpul campionatului.Acesta nea creat flood pe server=> un mare lag...si a cazut serverul(ip cu 48 la sfarsit).A trebuit sa facem ceva sau nu se mai facea mansa I.Am hotarat sa schimbam rapid ip si am stat pe messenger si online pe 4t ca sa dau noul ip;pt nu a mai fi flodati.....
In concluzie inca o data imi cer scuze pentru problemele create.. |
1 Attachment(s)
Salut..eu am fost pe server cu nume TV LFS ROMANIA in data de 19.06.2010 aici am pus poze..filmulete o sa punn..mai tarziu!!
|
Macar daca faceai cu toti poze nu cu 2/3 sau niste poze "goale" nu te supara pe mine ;)
|
A intrat pe la sfarsit. Mai ai timp sa faci... mai sunte etape ;)
|
pnm , eu inteleg intentia ta de a face un campionat organizat , dar pe server , e O MARE ADUNARE DE OI ! vorbesc toti odata , unu peste altu , cand incepe oficial campionatul , si intra cienva pe pista s`ar toti cu gura si altele...
oricum la faza cu mai ai o tura in plus daca ti se invarte masina sau lovesti ceva .. mi e mi se pare gresit , sa invartit ? adio cursa , mai ai un lap |
ip vi lam trimis pe pm si multumim lui kymiboy pentru pozele si materialele facute:D
|
2 Attachment(s)
8)Si iata si rezulatele mult asteptate ale primelor 2 manse ale campionatului;).Pentru orice nelamurire legata de clasament puteti sa va adresati prin pm mie;impreuna cu ceilalti admini vom stabili care este problema si o vom rezolva :lol:.Tin sa va anunt ca clasamentul sa facut la fel ca si la celalalte campionate,adica din cele 2 ture pe care le-a facut participantul s-a ales cea mai buna(recordul fiecaruia facut cu lapperu..cand aparea la fiecare ca a facut un nou record...aceea era lapul lui cu punctaj);dupa care s-a facut clasamentul pe fiecare mansa.Clasamentul general se va face dupa terminarea celor 5 manse,acesta calculandu-se prin adunarea tuturor punctelor din turele cu cele mai mari punctaje realizare de catre participant.Echipa SideSmoke Romania va asteapta la celelalte manse.
PS:Datele de intrare pe server pe server le veti primi tot asa,din motive de securitate pentru server si pentru atmosfera campionatului se vor schimba datele,dar tot asa le veti primi prin pm.Stim ca unele chestii nu au functionat perfect la acesti campionat(fie ca tineau de lapper,organizare,reguli),dar promitem sa fim din ce in ce mai buni(doar organizand campionate devenim buni organizatori pentru lfs-isti nostri romani si nu numai).Oricat de simplu ar parea,organizarea a durat foarte mult,incepand de la configurarea lapperui,modificarea lyturilor pana a le face compatibile cu lapperul. Cu respect, Bastanu/SideSmoke |
Din pacate,hostul nostru nu a mai putut tine in seara asta severul.Din criza de timp detaliile de la server le primiti vorbind cu mine la id de messenger : bogdan_dk_666
ip pentru mansa IV il primiti pe pm pana la ora 21:00 .In caz ca nu ati primit pm cu aceste detalii sau nu sunt bune datele dar sunteti inregistrat ca participant al acestui campionat ma contactati pana la ora 21:25 pe id : bogdan_dk_666 pentru a vi le da. a cazut serveru..imi cereti detaliile pe id meu: bogdan_dk_666 pana la 21:45 |
13 Attachment(s)
Asadar cum am promis, am facut poze de la ultima mansa....
As avea rugamintea ca administratorii sa posteze rezultatele atat pentru mansa trecuta cat si pentru cea din seara aceasta... |
Ms mult pentru poze sunt SV69S*F :lol:
P.s Ai vreun texture patch?? daca da dami si mie un link !! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:29. |
- Copyright 2026 4Tuning