![]() |
'01 Octavia Tour - CT 19 KRA
3 Attachment(s)
Ct 19 Kra:lol:
|
Re: C T 1 9 K R A
M-am gandit si eu sa imi prezint masina in sfarsit.Masina este o Skoda Octavia Tour din 2001.Motor 1.9Tdi 90cp.
|
Frumoasa tare , ce planuri ai cu ea ? :D
Niste folie ar fi frumos pe ea , s-ar vedea vedea misto alb cu negru :D Creca` iar sta bine , cat mai clean , joasa , niste jante pe masura, si te-ai scos cu o masina frumoasa |
Mersi frumos.Acum 2 sapt mi-am montat instalatia xenon h4 de 6000w.Deci de o grija am scapat.Pe viitoar vreau sa-mi pun kitul de Rs , folie pe spate , plafon negru ( colantat sau vopsit ma mai gandesc ) alte jante pe 16 sau pe 17 si poate si ceva la interior.
|
Deja cu kit se schimba tot , va fi si mai si , si pe plafon , creca ar merge colantat , ca daca te plictisesti , sau vrei o schimbare, jos cu colantu :D
|
Asa ma gandeam si eu ca ar fi mai bine la fel am facut si cu folia pe stopuri am ales sa pun folie decat sa vopsesc.Atunci cand m-oi plictisi de ele sau nu o sa mai imi placa doar scot folia si gata.
|
Oricum , bani sa fie , ca idei , sunt din plin , bafta cu ceea ce iti doresti :) , si sa nu uitam , sa fii sanatos :D
|
da momentan am bacu si nu dispun de prea multe fonduri.Dupa bac o sa fie alta chestie alti bani.Multumesc frumos pentru incurajari.
|
ca un sfat prinde bara jos ca arata destul de aiurea ..... pune-i folie neaparat.....eu in locul tau as pune toate geamurile ....... inclusiv parbrizul cu opacitate destul de mica sa zic un 5% ....multa bafta cu ea .. pune poze si cu spatele :D
|
Quote:
|
e alba.tine-o clean..o sa arate super :)..
|
Ce intelegi prin clean?:lol:
|
alb cu negru,fara steme,stick`uri si alte porcarii :)
|
frumoasa mashina nebun proprieteru:)) numai bine tic
|
Clean o sa fie numai alb si negru atat.
@ Mersi mult Andrei:lol: |
Scapa de bac si la treaba ca trece vara:P:d
|
cu o folie fata spate arata super
asa era si a mea dadea bine contrastul da bine de tot si renunta la literele care sunt lipite pe spate si nu lipi nici un stiker am avut si eu o octavia alba si am dat tot ce era lipit de caroserie jos in afara de emblema spate k avea gauri in haion arata bine fata de altele folia integral face diferenta si acum sa cam ieftinit merita succes |
ma crezi ca am 3 suluri de folie in masina:-P . Dar am fost ocupat cu bacul si nu mi-am batut capul cine stie ce.Momentan numai am nici un sticker pe masina am scos tot.
|
nebunule :-P:-P
|
Schimbat kit de ambreiaj , placa si rulment de presiune , pompa de ambreiaj , volanta si lateralele de la scut - 29 milioane cu tot cu manopera.... m`a saracit:D
|
5 Attachment(s)
Poze noi.Folie pe stopuri si bara de rs.
|
5 Attachment(s)
Cam intr-o saptamana revin cu poze si cu bara vopsita.Atasez acum cateva poze cu bara nevopsita si fara bandouri si grile ca sa va faceti o idee cat de mica cum da pe masina
|
salutare!foarte frumoasa masinuta!sa ai grija de ea si as acum ti sa mai spus....keep it clean!si daca tot ii pui bara de RS vopsestei si bandourile.;)
|
Multumesc frumos pentru sfat.Asta si aveam de gand sa fac ca am vazut ca da bine rau de tot.
|
hai nebunule cu vopsitu ala s-o vad pe nebuna :))
|
Daca ai putea renunta la cromul de pe grila si sa o faci negru mat sau negru lucios i-ar schimba aspectul.
Succes cu restul. |
asta e primu lucru care il voi face dupa ce-mi vopsesc bara de rs.Si cred ca-mi voi cola si plafonul negru mat
|
incerca mai bn cu negru lucios pe plafon...da mai bn crede-ma!;)
dar hotararea iti apartine! |
Quote:
|
grila unde ti-ai facut`o ma romica?
|
Grila mi-am facut-o la magazinu ala de tuning :)))
Iti zic diseara :D |
Ok.Pe unde iesim diseara?:D
|
spor la treaba cu masina....sa arunci mai repede bara aia de rs pe ea...:)
|
Saptamana asta mi`a zis shoka ca o vopseste:lol:
|
Am vaz masina la umc esti student acolo?:D
|
Da sunt anu 1.Si tu esti acolo?:lol:
|
Da tot anu 1,la electro tehnica,succes poate ne auzim dami un pm cu id-u tau.
Succes! |
Mersi:lol:
Ai PM |
Nu pui ultimile vesti ? :?::!: Am auzit ca ai dat-o nebunule :D
|
ori ai vandut-o?:(
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:52. |
- Copyright 2026 4Tuning