![]() |
Golan "BRABUS"
9 Attachment(s)
Salut,in sfarsit am hotarat sa-mi prezint si eu masina aici...cam asa arata masina mea la inceput :lol:
Este varianta ABS+ 1.6 8v . 2007 |
Re: Golan "BRABUS"
Arata bine masina...pare foarte bine intretinuta.
Ce anume vrei sa ii faci?Vrei sa ii implementezi stilul BRABUS? Si daca vrei, cum consideri ca vrei sa faci asta, ce modificari mai anume vrei sa ii faci? BRABUS se refera la eleganta, sportivitate, sobrietate si exclusivitate, cum anume vrei sa ii aplici valorile astea unui Logan? Te intreb din curiozitate, nu am mai auzit pe nimeni sa vrea sa faca asta unei masini low-budget cu este Loganul. |
Da' cate nu i-a facut pana acum, ce stock era Mariuse, si mai ales...ce inalta era:lol::lol:. Te salut si mai vorbim noi;).
|
Baga poze recente domnu' ca astea sunt amintiri:lol::lol:
|
am fost descoperit :lol:...cat de curand o sa revin cu poze si toate modificarile facute :D
|
Corect stiu loganu dupa loganclub foarte frumos
|
ce hot esti...
hai nu te mai piti:lol: pune odata pozele cu brabusu:peace:ca e sexy rau:lol: |
daca e ala care cred ca este, ai fost cumva vineri pe fundeni la autosoft?
|
@Grizzy..nu am fost..dar trec zilnic pe acolo...in drum spre servici :)
Vineri am fost plecat in cursa :) |
Quote:
|
inseamna ca am confundat :P
si totusi... pune pozele, nu ne mai tine in suspans :D |
@RRedman te-ai repezit repede.:lol::lol:..tz tz tz...am si postat..asa arata masina inainte :D
|
hai nenea:lol:nu-i mai tine in suspans:lol:
oricum e urata rau:yikes: as vrea si eu una ca a ta:X |
Quote:
oricum...chiar si la inceput....arata foarte bine intretinuta, bila alba de la mine. Sunt curios doar cum ai dus modificarile inspre stilul BRABUS pe care il cunosc foarte bine si imi place.8) |
nenea..stau si ma gandesc...era mai frumoasa cand era stock...:lol::lol:
|
Hai sa fac o mica descriere..si pun pozele maine :)
Masina este under construction:) -capota cu bad boy -capota spate clean -eleron capota spate slim (pilot) -eleron luneta(nemontat inca) -grila fara sigla -bara fata custom -bara spate nefinalizata -sigurante capota racing -jante pe 16 ET 20 incaltate cu good year eagle F1 205/45/16 ZR -suspensie..LASATA..arcuri HR taiate plus amortizoare intarite -toba finala Carub cu diametrul tipsului 100mm -inductie directa facuta la PILOT (sh) -bujii bosh super 4 -short shifter (facut de mine)+scurtarea schimbatorului -serigrafie schimbata (de prestige) -iluminare bord + butoane...audi style alb cu rosu -iluminare la pedalier (albastru) -consola climatizare cu leduri rosi -sistem boxe Sony Xpload -DVD -subwoofer Infinty si statie JBL cam astea sunt...daca am uitat cate ceva...o sa revin cu detalii :) - |
Under contruction....
la eleron te referi?:lol: poze:boxing: |
pui pozele alea odata? :)
|
hai cu pozele alea :D
|
Nu ne mai ţine în suspans... Arată-ne pozele... Fapte nu vorbe !
|
31 Attachment(s)
punem poze azi..asa am promis :lol:
|
Chiar că LOW... Dar totuşi, parcă ar merge şi nişte poze din lateral ! :D
|
1 Attachment(s)
bine..una bucata poza spion :lol:
|
Quote:
|
De acord cu KYS...e lasata rau cum te descurci cu ea prin Bucuresti ? Cat ai dat pe arcurile alea sport ? Lasa-mi si mie un PM cu un link ceva vad ca sunt de la Racing Nick
|
7 Attachment(s)
Alex..eu ma descurc cu ea...stiu ca e joasa..dar arata prea bine asa :) , cat despre arcuri da sunt achizitionate de la racing nick,iar amortizoarele sunt facute la un centru de reparat/modificat amortizoare :)
Bafta :) Deci cam asa arata masina...:) poza 1 este doar cu arcuri HR si amortizoare stock poza 2 este cu arcuriHR taiate cate o spira fata spate si intarit/scurtat amortizoarele de pe fata. poza 3 este cum arata acum cu arcuri HR fata taiate o spira ,spate taiate doua spire, amortizoare fata/spate taiate /intarite accept toate criticile...sa se arunce cu pietre :twisted::twisted: |
nu e chiar asa de joasa, loganul rosu FOF este mai jos avand si roti de 15
|
Corect..loganul lui Cata e mai jos..chiar le-am masurat la o intalnire cu pachetul de tigari :)...avantajul jantelor pe 15 :)
|
cum ai fixat eleronul de pe portiera? cu silicon sau cu holsuruburi?:oops:
|
ar fi o chestie cu eleroane pe portiere8) e prins cu suruburi+silicon:lol:
|
Quote:
Atat timp cat te descurci cu ea e ok...si eu sunt adeptul la low...dar prin Bucuresti se cam spulbera visul asta :(. Eu vreau sa imi iau doar arcuri imi place cum arata in prima poza...cum se comporta cu arcurile astea in curbe? Se aseaza mai bine masina? Lasa-mi si mie pe pm cat ai dat pe ele |
cu toate ca ma bag ca musca`n stiti voi ce:lol:. cel mai indicat ar fi sa iti cumperi si alte amortizoare sport. oricum si cu amortizoarele stock e o diferenta mare, dar totusi daca umblii cu kormorane o sa iti taie aderenta repede(aici ma refer la un stil de condus putin mai sportiv)
|
e bn ma asa pe burta laso asa ...nu te lua dupa altii , daca si tie iti place ..
|
ii sta bine asa low, si cu jantele acelea. Mie imi place ! Cine vrea low, se descurca si pe gropi ;)
|
@B-61-KYS..nu o mai ridic...doar la iarna..ma descurc eu..nu vrea jeep ..bafta Cosmin
@Alejandro eleronul este fixat pe portbagaj nu pe portiera:) si este cu silicon si holsuruburi..:) @Alex30 Alex cand mi-am pus arcuri mi-am cumparat suspensie sa zic asa...cand am luat si jantele mi-am cumparat a doua suspensie..iar cand am si intarit amortizoarele...deja e nebunie oe viraje :oops: ,sta foarte bine in viraje,cine stie stie (110km/h in rond la ALBA IULIA ) @razvaneluu..asa o sa ramana...pe timp de vara :) @WAYu..exact..cine vrea..suporta :lol: |
Quote:
|
@Alex30 crede-ma ca o sa se simta diferenta :)
|
BUN bun in cat ia suta?
|
Quote:
|
cum ii cu cele 2 perechi de proiectoare? ai trecut itp-u caschetele albe nu au zis nimic? cum le-ai legat?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:49. |
- Copyright 2026 4Tuning