![]() |
vw scirocco 200 cp vs ....?
masina este stock momentan astept provocari
|
Re: vw scirocco 200 cp vs ....?
vs BMW e36 2.5 24v 200cp?am vb la Alexeni ca ramane sa ne intalnim in buc..
|
lasami un pm cu nr de telefon si ne auzim
|
masina a primit un soft
|
te astept vineri seara sa vedem ce poti.era bine daca veneai vinerea trecuta.vedeai cum stateai stock si cum stai acuma cu soft...dar na..
|
sa tina vremea cu noi si iesim la joaca
|
de mult vroiam sa incerc, golf 5 gti stock ... lasa-mi datele de contact prin pm
|
ti-am lasat pm
|
vw scirocco vs golf5 gti cu soft 3-0
|
Golful de 260 de cai?
|
da golfu de 260
|
Adica un Golf de 260 de cai , dar nu frumosi.
|
cand termin masina te dai cu un R5GTT ,206 cai la roata si 800kg???
|
ma dau puterea la roata e cam aceiasi ramane doar o mica diferenta de 600 kg
|
nu prea vad rostul provocarii baiatului cu R5 ,probabil doar asa sa se laude sau sa treaca pe lista si un Scirocco :)
|
Are rost,nu te lua dupa cifre...1 la mana,daca cumva nu ma'nseala memoria,ferny nu este tocmai soferul care sa asigure prin prezenta un avantaj al raportului kg/cp (n-a specificat daca 800kg Cu dansul sau fara8)) ..:lol: ; 2 la mana, posibil sa fi luat steroizi r5-ul de cand l-am vazut eu ultima data,insa ma indoiesc ca ar fi masina de sub 13sec ...in fine,ramane de vazut la tulcea...cine are ceva de aratat(rodul muncii lui) pe anul asta,sigur va fi prezent acolo...;)
PS: iar ~200fwhp ar insemna dupa stiinta mea,vreo 260 la volanta...ceea ce nu sunt usor de obtinut pe o plaja eficienta,adica...una e pe dyno,alta e pe strada unde mai si schimbi trepte...;) |
ok,acum chiar sunt curios de rezultat :)
|
ai sa fii carne de tun :)
|
masina a fost cantarita fara sofer(fara bancheta, scaun dreapta ,roata de rezerva ,suport roata etc), eu am 60 kg, data trecuta la tulcea pe 9 mai masina mergea cu 1.4 , acum merge cu 1.6 presiune si aici am 206 la roata (224 la volanta)..... scz pt offtopic.
|
Quote:
te contactez vineri din nou sau poate ne vedem sambata la tulcea, a mea avea arcul de la bov rupt si dadea presiunea afara |
pe prima pagina e mentionat ca masina a primit soft:-)
|
Cum a precizat si lascarica, una e ce whp ai pe dyno alta e pe strada . Mai mult decat atat cand am zis "cai frumosi" m-am referit la inexistenta unui dyno , adica 260 de cai "Estimati"/frumosi mai exact.
|
Difera motoarele TFSI cu cele TSi..Cu stage 1 la gti nu o sa faci niciodata fata la stage 1 la tsi..Tsi ul are alta pompa de benzina..alta injectie..
|
Quote:
Refacem comparatia la Tulcea daca cele doua masini vor fi prezente! |
Quote:
|
Quote:
B11EAU aveam bov defect azi sper sa il inlocuiesc ... o sa vedem dupa cum sta cu scirocco |
Si eu sunt curios cum o sa stai dupa ce schimbi bov, am vrut sa o incerc si eu cu tine in seara aia da nu ai mai venit in benzinarie ai plecat direct...
|
Quote:
scuze de offtopic |
Quote:
Cam asta are in plus motorul lui: Balance shafts in the center of the block in either side. Fuel pump driven off a 4 lobe exhaust cam new engine management Un TSi din soft sare de 270hp lejer..Tu mai mult de 250 nu sari.. Ai nevoie de evacuare, pompa de benzina si admisie si Intercooler.. |
Quote:
PS: nu numai la drag ,ci la NICI un fel de curse in ro nu am vazut ceea ce spui....sper ca nu este ..asa cum spuneam mai sus si trebuie sa ma repet,"foarte performanta pe dyno"8) |
Quote:
|
Pe site e una, dar pe asfalt cum sta cu o masina de 280 de cai?
|
Quote:
|
Am inteles ma scuzi. Deci nu conteaza cat face pe 400 de metri . conteaza ce scrie pe hartie. Pai atunci venim cu dyno-sheetul si nu mai ardem benzina degeaba. Multumesc de lamuriri o zi placuta!
|
Quote:
|
Ok succes si tie cu foaia dyno.
|
Nu poti accepta ideea ca un motor de generatie noua(TSI) e peste unul de generatie mai noua(TFSI)..Nu prea se poate..Prosti astia de la vw..Au scos doar in F in rest e la fel..pe bune..happy?
|
nu am contrazis posibilitatea sa fie mai bun tsi-ul cum ar fi si logic. Ce am subliniat este ca de la o fisa dyno pana la ce poate masina pe asfalt este o mare diferenta uneori. Si asta cred ca o stii si tu dar nu mai conteaza. Gata cu offtopic ca i-am stricat omului threadul . S-o lasam asa
|
1 Attachment(s)
Este o diferenta enorma intre un motor TFSI si un TSI. Castigul de putere din soft pentru TSI este mult mai mare decat la TFSI, dovada fiind si acest grafic dyno al unei Skoda RS TSI cu admisie, evacuare si soft Revo.
Cu un simplu stage1 pe un 2.0 TSI, fara nicio modificare hardware, puterea va ajunge la peste 280cp. Dar asta nu are nici o legatura cu topicul sau cu cursele de drag. |
Quote:
Da..mult off..dar sigur e interesant si pt proprietarul de Scciroco :) si pt cel cu Gti.. Poate ii ajuta... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning