Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   service dacia in constanta (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/19350-service-dacia-constanta.html)

p3rv3r5ul 23-06-06 08:58

service dacia in constanta

de curand am facut revizia la logan. in afara de faptul ca am schimbat la ea de la electronica pana la bloc de lumini oamenii de acolo mai asteapta si "atentii" degeaba.
am facut o lista cu stricaciunile pe care le-am constatat eu din care au schimbat doar 30% la final fiind anuntat ca aui schimbat tot ce am spus eu(nici pe departe).
geamul de la sofer face ca toti dracii dupa ce il inchid (este electric)
sistemul de prindere al centurii de siguranta din dreapta face galagie
bate vantu` in ea la viteze mai mari
si multe altele

in acelasi timp un bun prieten avea masina la vopsit acolo ca a fost lovita si cand a ridicat masina a constatat ca interiorul barii spate si interiorul aripii erau vopsite in culoarea masinii, toba la fel, usa stanga fata era matuita de la vaporii de vopsea, etc. in urma constatarii a fost inapoi la service si baietii au vopsit toba si interiorul aripii si barii spate in negru cu un spray

alta cunostinta avea probleme la motor a ajuns cu masina la service si a fost trimis in sala de asteptare unde s-a uitat non-stop pe monitoare la masina lui. nimeni nu a atins masina, dupa 2 ore fiind chemat sa o ia si a fost instiintat ca masina a suferit nenumarate teste si nu are nimic.a iesit un mare scandal acolo.

Iulixxx 23-06-06 15:48

Re: service dacia in constanta

naspa...vezi...d'aia nu am eu incredere in reprezentante si in service-uri d'astea mari,pt ca tot romani cacanari lucreaza in ele,si l-i se rupe de masina ta.eu imi repar masina la un service de arata ca dupa bombardament,service ilegal...dar ma cunosc baietii si lucrarea e garantata...au tester,au instalatie de reincarcat clima....au orice.La fel am si o vopsitorie,o spalatorie,si un atelier de tapiserie...Totul se rezuma la relatii,la cunostinte.Si plus de asta sunt dati dracu de priceputi.Preturile?....modice,asta ca sa nu zic pomana.

va recomand si voua la fel....incercati sa cunoasteti cat mai multa "lume".

p3rv3r5ul 24-06-06 13:17

esti din constanta??

Iulixxx 24-06-06 14:02

sorry...nu sunt

turbojack 24-06-06 16:40

Quote:

Originally Posted by Iulixxx
naspa...vezi...d'aia nu am eu incredere in reprezentante si in service-uri d'astea mari,pt ca tot romani cacanari lucreaza in ele,si l-i se rupe de masina ta.eu imi repar masina la un service de arata ca dupa bombardament,service ilegal...dar ma cunosc baietii si lucrarea e garantata...au tester,au instalatie de reincarcat clima....au orice.La fel am si o vopsitorie,o spalatorie,si un atelier de tapiserie...Totul se rezuma la relatii,la cunostinte.Si plus de asta sunt dati dracu de priceputi.Preturile?....modice,asta ca sa nu zic pomana.

va recomand si voua la fel....incercati sa cunoasteti cat mai multa "lume".

In acele ateliere care arata cum zici tu lucreaza multi dintre mecanicii ,vopsitorii,tinichigii adevarati, care neplatind TVA,impozit profit,omologari si super agreeri RAR isi permit sa mentina niste preturi modice care zic eu ca sint normale.
La marile service-uri vei gasi rar maseriasi adevarati,au ramas doar cei cu impresii in cap ,sau ucenici bagati acolo pe pile.
In anii trecuti mi-au venit pe cap destui fosti clienti (deoarece nu mai activez in RO ;) ) care au iesit din service reprezentanta cu masina mai "varza" de cum au dus-o.Nu generalizez,insa dupa cite plingeri vad prin diverse forumuri ,cite mi-au spus unul si altul tind sa cred ca acele service-uri de reprezentanta reprezinta doar sigla marci,nimic in plus,in majoritatea cazurilor.
Si in multe cazuri tarifele le depasesc pe cele occidentale.

Iulixxx 24-06-06 17:09

foarte adevarat...

Psycho 24-06-06 17:28

din cate am citit eu cred k este vorba de service-ul dacia - renault de la olteanu .. daca nu ma inshel ... ce poti sa faci acum .. si cum porti rezolva problema .. eu iti dau 2 din solutiile pe care le-am folosit eu si care functioneaza ..

1 . dai mail la vocea clientului @ dacia group . ro / sau com .. nu mai shtiu .. si le spui frumushel toate problemele daca mashina este in garantie si te vor rezolva imediat .. asa k .. treci peste ei .. si cum ai probleme cu ceva te le dai mail si t suna .. apoi t suna ei sa t intrebe daca s-a rezolvat .. ;) ... eu asa am facut .. sau varianta

2 . faci frumushel poze la mashina si t duci cu ea la OPC ... ;) ... si faci reclamatie .... asta nu prea merge .. la olteanu k au pile .. dar merita sa incerci ..

turbojack 24-06-06 19:09

Quote:

Originally Posted by Psycho
2 . faci frumushel poze la mashina si t duci cu ea la OPC ... ;) ... si faci reclamatie .... dar merita sa incerci ..

sau varianta 3;
inveti mecanica,tinichigerie,vopsitorie si te apuci de treaba...:):):)

p3rv3r5ul 26-06-06 17:04

Psyho, eu ma refer la service-ul dinspre valu` lu` traian...cel de la iesirea din oras. daca tot de ala ziceai si tu scuze
oricum..saptamana viitoare ma duc iar peste ei... deja ma apuca toti nervii din lume cand aduc ca scartzaie sau troncane ceva. eu vreau sa ma apuc sa o spoileresc si etc etc da` nu ma apuc de ea ca mi-e frica sa nu pice ceva si sa nu mai am bani sa repar...

Psycho 26-06-06 18:58

pai tot de ala vb si eu .. stai calm k mi-am dat seama din prima .. e vb de service-ul dacia renault a lu olteanu .. eu ti-am zis ce sa faci .. asculta-ma si o sa fie bine asta daca mashina mia e in garantie

p3rv3r5ul 27-06-06 07:47

masina e in garantie... sa ma apuc sa formulez un e-mail catre ei?

B-83-DAC 27-06-06 09:58

nu te lasa maestre ca nici eu nu m-am lasat cand am avut solenza.Norocul meu a fost ca din greseala am primit fluturasul pe care trec aia ce au facut la masina si am vazut ca nu au facut nimic la masina.L-am tras la xerox si pe urma i-am anuntat sa ii pun in garda la ce au de facut.
Rezultatul acestei chestii a fost ca : bucse amortizoare si alte nebuneli + injectoare noi schimbate in fatza mea.

Psycho 27-06-06 21:36

Quote:

Originally Posted by p3rv3r5ul
masina e in garantie... sa ma apuc sa formulez un e-mail catre ei?

pai n-ai facut-o deja .. pe ce lume traieshti ..

FA-O MAI REPEDE

stai sa caut eu pe aici k am si eu mailu trimis al ashtia la dacia acum 1 an cred .. si ti-l postez ..

p3rv3r5ul 28-06-06 11:26

mailul a fost trimis catre [email protected] sper ca asta era adresa corecta

p3rv3r5ul 30-06-06 23:08

gata, am rezolvat problema..sunt programat miercuri la ora 8 la garantie

Psycho 03-07-06 19:50

ce ti-au raspuns cei de la vocea clientului .. posteaza-ne si noua mailurile ...

Psycho 03-07-06 19:53

ti-am zis k cei de la pieteshti nu shtiu ce se intampla aici ... in fine e bine k s-a intamplat ... de obicei .. dupa ce dai mail la astia la vocea clientului te cauta in baza de date .. cu tot ... informatii despre mashian si te suna sa mai vb cu ei .. sa alea alea .. sa le confirmi daca s-au remediat ...

era vocea.clientului .. sau ceva de genu mailu .. oricum in 24 de ore max trebuiau sa iti raspunda :D

p3rv3r5ul 07-07-06 14:21

am primit o notificare cum ca adresa nu este corecta bla bla. faza cea mai tare e alta. mi-am facut programare la garantie, miercuri la 10, am luat si o amenda pana acolo si dupa 4 ore de asteptare in soare, mi-au schimbat.............UN SURUB!!! :D

Psycho 09-07-06 11:10

http://www.dacia.ro/servicii-pentru-...cea-clientului

Scrie la mailu` asta .. faci cum vrei .. eu am incercat sa te ajut .. treaba ta ...

Vocea Clientului

Răspunde la toate întrebările legate de gama de produse şi servicii Dacia.
Vocea Clientului este la dispoziţia clienţilor Dacia, de luni până vineri între orele 8.00–20.00 şi sâmbata între orele 8.00 -16.00 , pentru a răspunde oricăror întrebări legate de gama de produse şi servicii Dacia: caracteristici tehnice, preţuri, modalităţi de finanţare, reţea de dealeri şi unităţi service agreate, acţiuni comerciale ale perioadei în curs, noi produse aflate în dezvoltare.
Pentru întrebări sau sugestii despre produsele şi serviciile noastre, ne puteţi contacta la:
şi în scris pe adresa Automobile Dacia, Str. Uzinei nr 1, Mioveni, jud. Arges Veţi fi contactat de unul din Consilierii Client în maxim 48 de ore.
Pentru a afla in premieră despre noile produse şi servicii oferite de Dacia, completează formularul alăturat sau trimite un e-mail pe adresa [email protected] cu subiectul "Abonament".
var WRP_SECTION='servicii-pentru-clienti'; var WRP_SUBSECTION='vocea-clientului'; if(wreport_ok == 1){ wreport(WRP_SECTION,WRP_SUBSECTION,235719); }
*Nume:

*Prenume:

Telefon:

*Email:

Mobil:

Fax:

Adresa:

*Subiect:

All times are GMT +2. The time now is 18:43.

- Copyright 2026 4Tuning