![]() |
Filme interesante
3 Attachment(s)
m-am gandit ca ar fi fain sa existe si o rubrica cu filme interesante...
incep eu... sper sa va placa |
Da... frumos viraju... am avut si eu filmulete pe calculator da din lipsa spatiului pe HDD am fost nevoit sa le sterg.
O sa incerc totusi sa pun ceva cand ajung acasa sa vad daca gasesc ceva ;) |
insfarshit am reushit shi eu sa le dau pe toate jos... aveam probleme intotdeauna dupa ce downloadam primu film... nice shit... fain viraju cu CALu :wink:
|
lol fain
|
lancer tu esti la volan??? esti iscusit ma mancatiash ! felicitari
|
2 Attachment(s)
am mai facut ceva ghidusii :P special pt piry :lol:
si mai pun inca cateva,... mai incolo |
selekt selekt.... mersi ;)
|
1 Attachment(s)
si ceva filmat din interior...azi era pont de flimat daca se punea mai multa zapada
|
noa tra sa bag shi io rotzile de iarna apei ma duc shi io la niste filmari extreme :twisted: :twisted: :twisted:
|
asta da
1 Attachment(s)
250 kmh in ROMANIA (BMW M3).avi
|
treia sa dea pe cineva jos sa filmeze deafar' :wink:
|
ne adunam cand se pune zapada sa mergem la aeroport sa facem niste filmuletze? :lol: mie-mi surade ideea :lol:
mergem cu masinile sa vedem care ce poate:) numa sa n-o rastorn :)) |
:twisted: :twisted: :twisted: amfo peacol... aerodrom... nua eroport, nu se rastoarna... sa fie zapada numa... ps...atentzie ca spre capat este un stalp mic de beton... sa nu facetiz ca altzii... :twisted: :lol:
|
?? ce aerodrom?? undei asta in someseni?
Ii tare ideea in caz de ceva i'm in! |
dar stiti ca nu e voie acolo
dar acolo ufo a triumfat in fata lui driveru pe zapada :shock: :shock: :shock: loooooooool |
loool... :lol: am fost martor... slab beemveu lu driveru :lol:
|
1 Attachment(s)
inca un nebun .... numa ca asta ii si bazat.
mai am filmulete cu el da is prea mari. |
cam selekt mah... pana la sarme... pana la POC :twisted:
|
1 Attachment(s)
:arrow: :twisted:
|
:dizzy: :dizzy: mamaaaaa!!
|
pe topicu asta gasitzi mai multe filme de genu'... parerea mea ii ca-s inconshtientzi... au prea multzi bani... ii doare-n ****... o sa vedetzi daca luatzi toate filmele ca sun' shi in care se lovesc de public...
|
in ala cu accidentele se vede cel mai bine ce nebuni is
|
deci evident ori is plin de talent ... ori habar n'au ce fac, adica au habar da nu sesizeaza pericolu ... hmz in orice caz se pricepe tipu ...
|
90% inconstientza si tupeu... ai vazut cum ii da cu pumnu in geam la masina de politzie
|
1 Attachment(s)
poi du-te shi tuh cu 160 shi vireaza brusc vezi ce iese, talent nu prea cred ca e...
|
1 Attachment(s)
:wink: un mic montaj - raliu' mexicului :arrow:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
2 Attachment(s)
real driftin', nu arabisme... :rolleyes2
|
bine mah tek si eu pot de astea cu tico:)
|
se shtie :lol: 140 cu tico \"pe dabagau in jos\" :lol: :lol: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
nu ma pun cu reisarii... reisarii pot :wink:
mai bine mai fac upload la filme... |
1 Attachment(s)
:arrow:
|
:? pe vemea aia inca mai era spectacol in F1... shi inca ce spectacol...
|
4 Attachment(s)
iote :))
|
1 Attachment(s)
au, vai :nosebleed noi chiar ardem... :roll: nasol de americanezi ca au cutii automate... frana de motor pulaaaa
un accident la ceva etapa de raliu :shrug_no: |
mah tek am acasa 100 de filme cu acidente de alea sadice de la raliu...cand ma uit la ele uneori imi piere chefu de viitor automobilistic :lol: trebe sa vi sa le vezi odata
|
las' ca vin... yo aduc berea... tu ia popcorn :ciggy:
|
...si eu vreau filme...cand vin in cj mi le puneti pe cd-u????
ma plictisesc ingrozitor iar netu imi merge mai prost ca niciodata...asa ca am slabe sanse sa iau filme de pe net............ |
poi... vin-o odata aici ca itz pun pe cd :wink: am shi ceva filme noi deaici din cj :D
|
Alea din cluj e cam de cacao :) Mai ales este un dobitoc cu un peugeot alb tare deageaba... nush ce cauta pe filme...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning