![]() |
Bacalaureat 2006 @ 4Tuning
Bacalaureat 2006
:!: pentru a evita eventualele neplaceri produse de dependenta creata de 4tuning pe perioada bacalaureatului toti cei care au de sustinut asa ceva sunt rugati sa isi posteze aici nicknameul pentru a primi un ban pe 10-15 zile, timp in care sa se ocupe serios de partea cu bacu :!: cei care nu vor ban sa spuna ... si o sa facem derogari .. dar numai pe propia lor raspundere :arrow: cu alte cuvinte ... echipa 4TuningRO ureaza multa BAFTA la toti care au de sustinut examene in perioada imediat urmatoare suntem alaturi de voi si va tinem pumnii ;) |
Re: Bacalaureat 2006 @ 4Tuning
Looooooooooooooooool.....prea tare faza....si in acelasi timp...buna...
Dar....Zoliat...daca vroiai cu adevarat sa ne faci sa invatam...trebuia sa faci asta in timpul anului...nu acum:!: :-) .. Oricum...eu stiu sigur...ca...daca nu iau bacul (doamne fereste...imposibil:!: )...e din cauza forumului 4tuning...thanks guys...:D :lol: .. Ei...oricum..eu mi-am invatat..si nu am nevoie de ban...:-P LE: multumesc...:D |
eu am invatat in ultimele doua zile .... asa ca mai aveti timp cei ce nu ati facut-o inca
|
sil4tuning e primu' care tre' ars! Vali: iti inmanez bricheta :lol:
PS: bafta multa tuturor!!! |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ca va dau in judecata :lol: ma faza serioasa este ca eu chiar sunt un handralau care nu suporta cartea :) fie ea si de joc :D tineti pumnii frate toti luni > ca atunci este cel mai greu romana oral :) vali > sa stii ca si eu planuiesc sa invat pe ultimele 2 zile :D > |
ok, in situatiile astea, deja .. dependenta se vede clar...
si .. n-aveti voie sa-l lasati ... trebuie sa-i dati BAN .. ori else .. =)) oh god plz ban him =)) imi place sa-l vad pe ym cum moare ... n-are "drogu" =)) it happened once ... la faza cu antena1 dsd :D a luat ban , god that was funny , so please zoliat pimp my ride =)) nope , that`s mtv, so please zoliat , BAN SIL4tuning !! =)) ahhahahha |
muahhahahhahahhah sunt pe jos melcule :)))) pe josssssss
|
... asa...BAN SIL4TUNING ... de 18 ani de zile n`a invatzat nimic =)) macar in ultimile 2 zile sa deschida si el o carte (asta daca stie cum) ... iti tzinem pumnii silviule :D sa lasi emotziile acasa =))
P.S. va iau pe sus daca imi datzi si mie ban :D:D:D:D:D |
hmmmmmmmmmmmmmmmm aici miroase deja a revolta ?:) :))))))))))))
care este pro si contra sa bage cartelele de vot |
afara cu amandoi ... ! =))
blowwind :D te astept sa ma iei pe sus =)) st vad :D =)) |
this means war :evil: :evil: :evil: :evil: :rolleyes2 :lol: :lol: :lol: :lol:
fi antena ca si-a tras melcu buldozer si te face rulou :D |
acum pe bune...are cineva pile pe la minister ?? inspectorat ?? rude ceva ?:D
|
Mai baietzash de la oras ...
TU STII ca .. .site-ul asta.. are regulile lui ? TU STII ca .. .forumul asta .. are si el regulile lui ? TOATA LUMEA are semnaturi de 400 cu 100 , tu ai de 700 cu 140 ma ? Mai baiatule.. . e clar .. . e pe fatza.. o cauti cu lumanarea.. vrei ban , in adancul sufletului tau , ai vrea.. sa inveti .. si totusi nu poti , si atunci apare un conflict interior , pe de-o parte ... scrii ca tu nu vrei ban .. pe de alta parte pui semnaturi .. din cauza carora stii ca .. esit pasibil de ban .. =)) AFARA CU EL !!!!!!!!!!!!!!!!!! =)) |
Quote:
acuma inteleg de unde ID DE MESS : MORCOVIOR >.... =)) MORCOVEL =)) |
s`a lasat cu caterinca :D ...asa ma baietzi :D
zoliat .. eu zic lu santos sa ii dam .. direct dp 15 septembrie ban... ca el sa fie baiat destept si sa invete.. tot anu nu 2 zile MUHAHAAAAAAAAAa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
moama sant0s ... :boxing: asa fac cu tine :D
1) e 600x100 :P nu 700 cum zici tu :D 2) sa zicem ca la mine bacu e "rezolvat" :D sac ... las ca te vad yo pe tine la anu >:) >:) >:) |
Quote:
bv golf...o idee foarte buna...BAN SANTOS pe 15 septembrie :D ... ca sa nu ajunga ca noi :P |
wauuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ce revenire :)))) ce dura a fost asta golf :))))) santose > semnatura ta contine prea multe culori care uneori pot fi daunatoare privirii :) prin urmare > ban evlsantos :)))) numai socotim faptul ca din cauza ta sau consumat 7 747 posturi :D |
sil4tuning must be banned
|
aaaaa....sunteti vorbiti intre voi ......sunteti melci cu toti ....
m-am sup ...acuma chiar ca numai rasp :(( |
silviu nu`ti dai seama acu ca esti mic... da o sa intelegi ca o facem pentru binele tau ! =));)) :twisted:
|
bah...nici yo nu vreau ban...
mai se uita omu' pe forum in pauza de invatat :) hai ... ziceti sa ma baneze si pe mine si nu va mai dau de baut cand aflu rezultatele :) |
ce rost are sa ne da`ti noua ban..care mai avem 2 zile pana la bac ?? mai ban pe 15 septembri celor care dau bacu la anu...ca sa nu ajunga ca noi :D
|
eu mic :))))))))muahhahahahhahahahhahahhahahahha
po****tia piticilor ataca :)))))))))))))) over :D |
Quote:
|
Quote:
e pentru binele vostru :D |
TOCMAI AI PIERDUT 2 ore ! citind / postand / asteptand posturi pe topicu asta, sa-ti fie rusine , mai bine invatai oral ..
la romana =)) nu scris =)) |
bafta la BAC ... eu o sa intru marti ...
o sa trecem cu bine si peste asta... have phun cu cartea'n mana :) |
Quote:
mai intai se pune problema sa intram in bac:-) PS: nici nu vreau sa ma gandesc ce mijto o sa faca frate-meu de mine la anu dupa cat mijto fac io de el acum cu invatatu :D:D:lol: bafta de luni incolo, si sa nu copiati prea tare :lol: |
dupa beculetele alea verzi aprinse as zice ca toti suntem intr`o mare si permanenta pauza de invatat :)))))))))))
|
io nu vreau ban...ca io invat cu PC-ul in fata:)
si oricum...cat de des scriu io.... :) spor la invatat lume! |
pan` la urma nimeni nu vrea bani :D
hai ca mai e putzin, bafta baieti ! |
Succes si din partea mea la bac !
Iar ca un sfat pt. Romana oral si nu numai : use sms people ! :) eu asa am facut :D |
lol...cum adica? :?
In general...la tot ce este scris...eu sper sa folosesc google-ul dp tel :D |
Adica :) se ia:
- una bucata telefon la care tastezi rpd un sms :) - una bucata coleg(a) de treaba cu cartea afara - una bucata elev care da bacu` mai cu sange-n oo :) Apoi: - se aseaza elevul in una din bancile care sunt indepartate de catedra :); - se aseaza foaia pe banca, se trimite una bucata sms la coleg(a)ul de afara; - se asteapta strategic sms-ul cu o fatza de persoana care se gandeste; - se primeste sms si pe baza acestuia se abereaza la greu pe foaie , iar elevul amintit mai sus o sa citeasca tare , cat mai repede si cat mai sigur pe el ce scrie acolo ! Nu uitati , elevul are intotdeauna dreptate!:D Imaginati-va ca eu am luat 10 si mi-a picat Riga Crypto si Lapona Enigel si eram 100% pe langa subiect, auzisem pt. prima oara in viata mea de opera respectiva ! Am primit un sms in care scria : "este vorba despre dragostea dintre o ciuperca si o fata" si cateva detalii despre ce fel de poezie/opera(am uitat ce dreaq e) era si pe baza acestor sms-uri am aberat si am ajuns la "sageata lui Cupidon care loveste pana si ciupercile care aparent nu ai suflet"...etc :D SUCCESSSSSSSSSSSSSS LA COPIAT! ;) |
Du-te ma la vale! Mie nu mi-a venit ideea asta cand mi-a picat "Leoaica, tanara iubire", de Nichita Stanescu :yikes: Am ramas cu gura cascata mai rau ca la dentist, pentru ca, la fel ca si tine, era prima data cand auzeam de asemenea titlu si... m-am pierdut! :oops:
Fratilor, bafta cat incape si... fiti siguri pe voi, chiar daca nu stiti nimic! :peace: |
io's sigur pe mine...da nu stiu pe ce:):)
probleme mari la mine cu poeziile...ca habar nu am de ele.. proza mai merge...ca's bun la aburit daca stiu despre ce e vorba:) la mate...praf...pilaf...nu stiu cum rezolv engleza...go go go go...10...clar... contabilitate...nasol...praf...branza topita... educatie fizica...10...clar...ce mai:) inspiratie e baza...sper...:):) |
alea 2 cu praf ... e cazu' sa te pui pe ele :))
|
stii...nu prea mai are farmec in ultimul moment...daca nu ai habar de ele...degeaba te chinuie talentu` in ultimu` moment
la mate...am pierdut firu` din clasa a 6a...de atunci nu am facut nici o tema... la contabilitate...niciodata nu am inteles-o...bleah... incerc sa trag mai tare la romana...sa scot 9-10...si mai atenueaza restu` problemelor restu` cum stati in al 12lea ceas?:) |
cam naspa .....romana oral ...este un thriller reusit ..zic eu ...:(((
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:01. |
- Copyright 2026 4Tuning