![]() |
Astra G-proiect aproape de final!
4 Attachment(s)
Am ajuns cu Astra aproape de final, s-a facut pt ea aproape tot ce vroiam, acum ma mai gandesc la evazari si hayon. Pe hayon am inceput un CSL, nu tsiu daca mai merita facut ceva, totodata am ramas in pana de idei la schema de culori, prin urmare cer ajutor la culori, o vreau in 2 culori dar nu stiu cum sa le asez...sau ce culoare samai adaug pe langa cea originala (vreau neaparat sa ramana originala). Mentionez ca o sa fie oricum vopsita integral de un vopsitor foarte bun, asa ca go wild! Jantele raman peste vara cele cu buza polisata, iarna cele pe 16 negre. (cred ca trebuie luat si asta in considerare)
atasez cateva poze |
Re: Astra G-proiect aproape de final!
super tare bad boy look'ul parca asa se cheama prelungirea capotei ... :rolleyes2 ...asteptam poze in continuare ,spor la treaba
|
cauta pe AICI , sigur o sa gasesti ceva
|
buna initiativa
dar eu zic ca la cele nemtoaice bmw,audi,opel,vw si mercedes le sta bine cat mai original trantite si jante pe masura deci eu as recomanda niste bari stock cu buza fata sau o prelungire ca si la bara spate(ca sa fie in ton)o suspensie si jante late buzate sau cum iti place tie arata bine si asa,dar sigur ai avea mai mare effect cu ceva simplu si cu gust bafta |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asa a ramas in cele din urma:), doar ca initial avea jante negre cu buza pe 18"
|
mda...am vazut-o la vanzare;)...
spor |
Quote:
Da, asa e, din pacate trebuie sa renunt la ea. |
Imi place mult ideea de a prelungi capota in loc de pleoape. Bravo !
|
Quote:
|
a iesit ok
insa legat de capota mai sunt 2 masini asa cu bad 1 chiar facut aici pe forum de ghetto;).... m-ar fi interesat bara spate...insa ii nasol cu transportul la asa ceva:| bafta inca odata |
Quote:
|
Ai bara fata exact ca a mea :) BTW si eu vand masina... daca e cineva interesat... ONLY CASH 3800 euro
|
intrebare de baraj:D
Ce schema de culori/culoare e ceam mai populara/potrivita pentru masina asta, luand in considerare ca trebuie sa se vanda repede dupa ce e gata? |
eu zic ca 99% sigur gri...sau neagra...in rest sunt fel si fel de noante care poate nu plac tuturor
dar griul acela deschis sau negru este mai popular si da bine |
Quote:
|
Ar merge la masina asta 2 culori Rosu Inchis (visiniu) si negru deasupra s-ar potrivi si cu jantele cu negre cu buza argintie si e mai iesita din comun 8)
O sa revin cu o schita in Photoshop atat cat ma pricep sa iti faci o idee L.E. Am facut ceva nu e extraordinar Dar ca idee : https://img10.imageshack.us/i/76746218.jpg/ |
Quote:
Poi daca tot ar fi sa o fac in 2 culori ar mai avea rost sa schimb cu totul? mai poti sa "photoshopezi" inca o data, de data asta lasand galben in loc de rosu/visiniu? merci! |
Uite aici : Galben cu Negru
https://img200.imageshack.us/i/59745345.jpg/ Dar daca vrei inca o idee are merge sa faci capota , plafonul si porbagajul carbon look cu fiolie (autocolant) ori sa le vopsesti culoarea gri carbon . |
Quote:
Folie nu pun, deja e platit vopsitul si ar insemna sa investesc aiurea, ramanem la vopsea:) |
Quote:
Dar daca ramai doar pe galben incearca ceva perlat ceva mai iesit din comun. Bft cu masina si sa ne pui ceva poze dupa terminarea lucrarii |
Mie ca privitor imi place cum da negru cu galben ;)
|
Quote:
|
Vorba ta... poti sa intrebi viitorul proprietar ce culori prefera ... pana atunci in locul tau nu as investi in asta ... tine banii acolo si asteapta, vezi ce se mai intampla. ;)
|
Quote:
|
Atunci ai o decizie de luat :) mie imi place mult cum da galben si negru ;)
|
Quote:
|
Felicitari !!! Acum asteptam pozele finale sa-ti dam note :P Yuhuuuu
Auzi, cat m-ar costa prelungirea capotei si aripilor peste faruri? fara vopsit |
Quote:
|
Din ce ti le-ai facut?
A fost greu sa le faci tu? Lucrezi in domeniu? |
Quote:
|
Vineri o sa fie gata, nu stiu inca suta la suta ce culoare:)
|
a iesit frumos masina, se vede ca ai muncit mult la ea si ai facut-o cu bun gust, bravo.
|
Hai cu pozele ca e gata DA? :P
|
Quote:
Azi am uitat sa iau o camera la mine, asa ca abia maine o sa reusesc sa fac ceva poze:) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:39. |
- Copyright 2026 4Tuning