![]() |
[EXT] Audi A4 .... sau? sigur e A4 ?
7 Attachment(s)
sa fie oare portocala mecanica ? nee... hmm... |
Re: [EXT] Audi A4 .... sau? sigur e A4 ?
Am votat urata,din urmatoarele motive:
-un mare minus pentru jante -body-kit nu prea se potriveste cu masina -nici culoarea nu e o alegere prea fericita. Repet,chestii de gusturi.Nu am votat kitck pentru ca nu este. |
nici mie nu`mi place masina...am votat este extraordinara ca sa vad daca pollul este public :P ... ma repet...nu`mi place deloc masina...
- pt jante - pt bodykit - pt culoare + pt modul cum se deschide portbagajul ... frumos :D |
prea sorcova!
|
am votat merge....:D prea incarcata...
|
am votat e reusit pt ca presupun ca e facuta pt show nu sa merg cu ea pe strada..daca e pt strada atunci votul meu ar fi " merge"
ps: unde e public...? ca nu se vede |
Quote:
apasa pe cifra care iti arata nr de voturi...si o sa vezi ce si cum ;) |
hahaha m-a bufnit rasu serios.. vezi PM ca sa-ti spun motivul
|
cam incarcata si vad ca are lamboo doors doar pe usile din fata...iar cele din spate se deschid gen bentley :) , se vede ca s-a muncit la ea... am votat e reusita...
|
nici mie nu imi place > mult prea inalta pt gusturile mele :)
un foarte mare plus tot pt cum se deschide portbagaju > este primu care il vad asa ! |
+ pt portbagaj
+ pt spoiler fatza + pt stopuri + pt lambo doors si usile din spate + pt angel-eyes - pt jante - pt spoiler spate - pt aerisirea de pe capota :D |
nasol..nu prea imi place..parca se taraste..putin mai mic daca era..si niste distantiere :)
|
eu am votat merge.Pe bucati dak o iei, ii mijto, deschiderea portbagajului, a usilor, wide bodykitul,capota, muzica..., dar dupa parerea mea cu banii care au fost investiti in masina asta se putea face ceva muuuult mai frumos. In fine, masina mi se pare putin cam "pom de craciun".
|
Quote:
....imi place si nu imi place.... in final cred si asta am si votat ca este reusita ;) adica este prea incarcata dar totusi s-a vrut asta pentru o masina de show .... mergeau si alte jante mult mai tari ..:rolleyes2 |
nu zic ca e oribila dar nici frumoasa...
are cateva lucruri care sunt :shock: cum ar fi lambo doors,deschiderea portbagajului,lookul de barca are si puncte slabe cum ar fii: combinatia de culori(aceasta fiind foarte urata dupa parerea mea),jantele si lista poate continua pentru o masina de show cu siguranta este buna,dar pentru o masina de mers cu ea pe strada NO WAY cu siguranta fura multe priviri printre masinile tunate de la un salon... Votat merge! |
-e reusita-
nu as zice nu la o masina ca asta...jentile se pot schimba nui prb:D |
asta e o masina chiar urata ... prea le place unora sa faca o mare sorcova. are si tuning-u niste liminte. am votat urata rau
|
ma doare inima in ce hal au putut sa chinuie un a4...si ei sunt mandri!
mai trebuia o optiune...muuult sub kitch...:evil: :evil: :evil: |
Zici ca e de la Circ- naspa gusturi au unii, bani aruncati
|
am pus "e urata" cu indulgenta... dc? pt ca apreciez efortul proprietarului...
sau nu... oricum... puteti sa imi sariti in cap acum dar eu am o idee preconceputa despre unguri aja ca... daca e ungureasca sa nu va mire ca e nashpa... doar e ungureasca! |
apreciez modul de a se deschide portbagajul...e inventiv...in rest....
|
e frumoasa da' nu-mi plac deloc jantele alea...strica toata masina :(
|
6 Attachment(s)
eu stiam ca e RS4...ca am si luat o poza cu emblema masinii...
votat extraordinara... pentru ca am vazut masina live...si am ramas cu gura cascata... arata mai bine real...cred eu:) Attachment 117713 Attachment 117714 Attachment 117715 Attachment 117716 Attachment 117717 Attachment 117718 |
MI se pare o nepotrivire totala intre masina si kit, masina germana, kit de japoneze(parerea mea). Bine ca mai sunt si cazuri in care se potriveste treaba, dar nu in cazul de fata.
|
mi se pare prea incarcata.. si albstru, portocaliu, flacari galbene si masca gri nu da prea bine imo.
eu as fi lasat doar albastru cu portocaliu si masca si prizele negre, dar tine si de gusturi aici :) e clar ca s`a muncit mult si am tot respectul pt proprietar. |
Pana acum am vrut sa spun ca e urata ... dar nu pot ... e kitch ... nu are nici o treaba cu un Audi ... si ... nu ar nici o treaba nici cu ce vrea el sa fie ... pacat de banii bagati in ea ... si ... daca nu e rs4 ... cum scrie ... desi eu cred ca nu este ... e clar ce kitch e .... si ce gusturi are proprietarul
|
Cat exces Doamneee ! Impopotzonata pana in dintzi.
E o masina doar pt show-uri, ce vreti... |
e nasoala culoarea,kitul e prea mare +jentile sunt nasoale= masina de tigan
|
A fost la un pas de kitsch, cu toate ca, din pacate, este. Nu am votat kitsch pentru ca am apreciat munca, banii bagati, modul de deschidere a portbagajului:peace: , usile, geniala ideea, ma rog nu atat de geniala, dar merita toata lauda :D, in rest totul e kitschy tuning la greu, poate ceva pe la interiror e mai de bun gust, dar nu am remarcat ceva in mod deosebit. Pacat de banii bagati.:o :x
|
mie personal mi se pare un kitch... dar componentele separate...sunt misto
|
nuj dak e vorba de kitch. mai de graba o nepotrivire de bodykit.
|
da o nepotrivire de kit, o chestie "asemanatoare" in romania- daciile cu bara fata de logan:D:D, sau cielo:D:D, sau octavia:D:D, care se inscriu la aceeasi categorie de kitch insa la un alt nivel:D
|
e najpa... kitsch facut cu piese de calitate.. un exemplu care dovedeste k nu numai banii investitii conteaza in tunning.. trebui sa-i folosesti cu cap..
|
pacat ca a bagat foarte multi bani in asa ceva probabil ..insa nu a stiut ce sa afca cu bani ..foarte multi bani si rezultate foarte proaste cu materiale de calitate :(
|
nu prea se pupa body kitul cu masina si nici alegerea culorilor nu e chiar potrivita , un mare minus pt jenti urate cu spume nu dau deloc bine pe masina
|
+ pt lambo doors
+ pt portbagaj ..... in rest.. nu prea e pe gustul meu, prea incarcata! am votat 'merge' |
Sa mai completez la cele spuse anterior: montarea siglei kitsch autentic, sigla RS4 la fel, nu are cum sa fie(prietenii stiu de ce). Mie imi aduce a Dacia 1300 "tuningata" in spatele blocului cu un spray de vopsea. Pacat!!!
|
basy sa nu exageram .... si eu am votat urata dar nici chiar asha ... uita-te cum se deschide portbagajul, ce are inauntru... suicide pe spate, lambo style in fatza, si ii bagata foarte multa munca in masina asta, am vazut-o la oradea ... pacat ca nu ii masina potrivita, iti zic eu ca daca erau toate astea (in afara de sigla rs4:D) pe o japoneza cu totul altfel arata ... oricum... kitschu' consta in nepotrivirea pieselor+body kit cu masina ...
|
E urata nu e faina e pre nush nu ii pe gustu meu ii pre latita jenti urate nush ce ii fain la ea...mai bine o facea alcumva :evil: :evil:
|
singurul lucru care nu`mi plac sunt jentile....nu dau bine deloc...in resti e extraordinara...
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:10. |
- Copyright 2026 4Tuning