![]() |
Matiz - AR 22 ELA
10 Attachment(s)
Matiz de Arad
In prezent are 214.000 Km la bord. Imbunatatiri: - presuri - inchidere centralizata + alarma (le-am montat singur); - husa volan - mp3 player sony - difuzoare fata spate sony Xpld 13cm - difuzoare spate 17 cm + placa din MDF - led scrumiera - buzunare productie proprie - deschidere electrica hayon - foliat stalpi portiera in negru mat - deflectoare aer fata - vopsit jantele in negru mat. - vopsit consola alb - anvelope 175/60 r13 - set motor nou la 155000 km - arcuri sport fk - amortizoare kyb - servodirectie - ac |
Re: Matiz - AR 22 ELA
Salut. Si bine ai venit printre noi :) Masina e ingrijita, si-mi place ce ai facut la ea.
+1 pt buzunare de pe usi +1 pt boxele de langa buzunare +1 pt interior, da bine contrastu +1 pt suspensie :D -1 pt jante... care cred ca nu se potrivesc. Ce-ti propun eu...incearca ceva pe 14" :lol: si o folie pe geamuri. Apoi o toba sport si eliminat scrisurile si emblemele, xenon. Spor la treaba in continuare, sa ne tii la curent cu modificarile :D |
Urmeaza o vopsire in toamna , montaj ABS si folie pe geamuri
O sa mai urmeze jante de aliaj dar tot pe 13 |
salut si aici, poze cu suspensia pusa ai? cum se comporta?
cat despre jante, 14 pe matiz nu merg omologate, adica este foarte dificil.. |
poze cu suspensia nu am ,se comporta foarte bine e mai asezata pe drum si mai stabila la viteze mari , arcurile sunt schimbate numai pe fata ,iar jante pe 14 nu ma intereseaza sunt multumit de cele pe 13 cu anvelope 175/60 r13 care sunt omologate de RAR
|
Quote:
|
da sunt trecute in CIV talonul trebuie sa il schimb cu unul nou
|
cat te-a costat sa ii pui servodirectie?:D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Servodirectia a fost in jur de 100 euro, montajul l-am facut eu .
Poze momentan numai astea le-am |
1 Attachment(s)
Salut Tico Club te invita sa iei parte la aceasta intalnire.
|
5 Attachment(s)
cateva poze noi
|
Nu e cam strident rosu ala inauntru? Parca e cam aprins, si in cam multa cantitate, multe locuri adica. Butoanele dintre scaune sunt pt geamuri electrice? (eu asa banuiesc). Atunci de ce ai inca manivelele la usi?
|
Să spunem că la partea cu roşu la interior este o chestiune de gusturi, dar husa aia arată ridicol de urăt în contrast cu tot interiorul.
|
rosu chiar da un contrast placut cu bordul negru
butoanele sunt folosite pt inchiderea centralizata husa intradevar arata urat ,o sa fie schimbata cu una negru cu rosu sau va fi inlocuit volanul |
negru cu rosu NU, mai bine doar negru sau negru cu un gri placut
am avut si eu husa negru cu albastru in culoarea masini si da in uratenie:( |
Salutare,
Cu ce tip de vopsea ai vopsit partea de bord? Sau care au fost paşii, mai exact? (m-ar interesa şi pe mine să-i fac o eventuală vopsire, dar vreau una care să nu se exfolieze după o lună..) Quote:
Quote:
Felicitări Adi şi succes în continuare, fă tot posibilul, în viitor, pentru jante... e păcat să nu... |
Multumesc mult
E vopsit cu spray dupli-color ral 3001(rosu dark) Inainte de vopsire cureti plasticul cu un burete de bucatarie sau smirgel foate fin , degresezi cu benzina da-i un strat de primer plastic si ulterior poti sa da-i cu vopsea si e gata. |
Recomand si eu Dupli color, foarte buna calitatea! Si pentru vopsit e nevoie doar de matuire, eu am folosit mereu o laveta abraziva, fara primer si a tinut mereu!
|
Eu am avut probleme cu bordul a inceput sa se exfolieze dupa cam 6 luni si a trebuit sa il curat tot si sa il vosesc din nou , la partea consolei merge si fara primer este alt tip de plastic .
|
10 Attachment(s)
poze cu noile modificari facute
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Urmeaza ceva asemanator ,dar nu stiu ce sa fac sa retapitez scaunele sau sa ii pun huse
|
2 Attachment(s)
reglaj oglinzi electrice stanga si dreapta , ceasuri matiz si buton blocare deblocare usi
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu zic ca daca vopsesti tot bordul negru mat si lasi doar consola centrala rosie o sa ai un bord foarte frumos. Nu ca nu ar fi si acum, dar elementele mici si rosii sunt ca nuca in perete. Ar mai merge niste huse negre cu accente mici de tot rosii si niste presuri negre cu margine rosie.
Imi place mult ce ai facut pana acum si spor in continuare! |
salut!!frumos matiz-ul tau!vad ca i-ai facut cate ceva..pe aici pe colo,dar bara fata ai vopsit-o macar?ca arata naspa rau de tot neagra.
anyway...tine-o tot asa!!! |
urmeaza huse negre cu rosu
bara fata vai fi inlocuita cu una de matiz 2 pt ca va fi schimbata si capota si alte elemente de caroserie din fata |
opaa...se anunta vremuri mari pt matuz-ul tau....!!!
abia ast sa vad cum o sa arate c alea! |
foarte frumos facut matizul.
o intrebare : fetele de usi de la ce model sunt? si instalatia de geamuri, cu oglinzi electrice, si blocare usi de pe ce masina/model sunt ? multumesc, si succes in continuare |
Quote:
|
Quote:
multumesc ps.nu ai gasit instalatie de ac inca ? |
1. nu am gasit inca instalatie, si unde am gasit voia 10-11 mil
2. daca auzi pe cineva ca vinde fete de usi, da si mie un semn te rog 3. ai grija de masina si tot ce e mai bun, o seara placuta |
in curand noi poze
|
Maine poze in varianta finala
|
15 Attachment(s)
dupa cum am promis poze cu ultimile modificari aduse anul acesta
|
L-ai facut facelift :lol: Arata foarte bine! Unde ai gasit tot botul de la modelul celalalt? Era deja aceiasi culoare sau le-ai vopsit inainte?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning