![]() |
Maşina mea: Vectra C IRMSCHER
10 Attachment(s)
salutare...m-am decis sa va prezint si eu noua mea masina de care sunt foarte multumit cum merge.pe dotarii masina sta destul de prost,avand doar strictul necersar:4 geamuri electrice,oglinzi electrice,torpedou refrigerat,ac,senzor ploaie,antiorbira,cotiera fata+spate...si ce o mai fi p acolo.Motor 1.8 16 V.Pun cateva poze..
|
Re: Vectra C IRMSCHER
Impecabila satana! :twisted:
|
Chiar e drăguţă maşina... Aşa ai luat-o sau ai preparat-o tu ?
Baftă cu ea şi nişte poze cu interiorul dacă se poate :) S-o stăpāneşti sănătos |
3 Attachment(s)
asa am luat-o.are suspensie sport din germania +tot tuningul facut acolo si trecut p carte.
|
Re: Maşina mea: Vectra C IRMSCHER
Foarte frumoasa culoarea si jantele , ledurile din bara nu-mi plac de nici un fel !!
|
Frumusica foc, dar da jos, te rog, ledurile din bara.
|
Punei niste faruri pe negru,da jos ledurile din bara,in rest tine-o cat mai simpla si de efect...
|
multumesc.o sa tin cont de parerile voastre:D
|
cate iepe nebune are?
|
are motorul stock 1.8 16V 122 sau 125 cp
|
cat a costat majina ?
|
am dat un passat full-2002 si am luat vectra +diferenta de banii.
|
Frumoasa rau masina...o stiu de cand era inmatriculata in germania...si era in Navodari.Mie unu imi place foarte mult asa cum e...n'as schimba nimic la ea... S'o stapanesti sanatos
|
nici eu nu o sa schimb nimik l ea.doar o sa-i dau un polish.:)ms
|
5 Attachment(s)
poze noi....
|
Cauta stopuri originale, poate iese un schimb pe schimb, iar daca vrei sa te joci cu alea putin le dai un lac rosu (dar numai daca te mananca sa le schimbi aspectul cumva). Da-i un rosu si pe manere la un vopsitor, si daca tot vorbesti cu el, intreaba-l si de o revopsire jante in argintiul original, vor arata mult mai bine intr-o singura culoare.
https://i261.photobucket.com/albums/i...hmidtspace.jpg Cu ledurile din bara deja ti-au zis baietii inaintea mea, nu mai reluam subiectul :D, iar daca suspensia sport e reglabila, mai umbla putin la ea ca-i pacat sa nu "pice" inca vreo 3cm daca tot se poate. |
ms de sfaturi.deocamdata o sa ma ocup de imatriculat.restul la urma.:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:51. |
- Copyright 2026 4Tuning