![]() |
Golf Mk2 1.9tdi By GTO tuning & soft DimSport
2 Attachment(s)
Este vorba de masina mea personala,un vw golf 2,care acum o luna,a primit o inima mai noua...1.9 tdi PD, AVB, de pe un Audi A4 din 2004...74kw la baza .
Acum are momentan doar injectoare de AVF,senzor map 3bar,big turbo VNT 2260,evacuare custom,turbo back 3",FMIC A5,trasee admisie al custom si soft DimSport stage 1....Multumesc pe aceasta cale lui Ceky,!!!! Acesta este prima masuratoare,...dar aveam probleme la ambreiaj... Voi reveni cu cu noul grafic,dupa inlocuirea ambreiajului si al injectoarelor. |
Re: Golf Mk2 1.9tdi By GTO tuning & soft DimSport
Cu probleme sau fara cifrele arata foarte bine :) Cred ca masina merge chiar tare.
|
Frumos rezultat Iulica. Mergea tare inainte jucaria, dar acum cred ca e super tare. :D Bravo.
|
Merge foarte bine GTO-ul.A scos la Satu Mare 13,63 pe 402,33 metri.Să mă corecteze Iulian dacă greșesc și să ne spună dacă la Satu Mare schimbase injectoarele și ambreiajul (și dacă schimbase ambreiajul de care a pus,ce marcă și ce model?).Baftă în continuare Iulian!
|
TDI power :)))..... daca cuplu maxim era putin mai devreme era perfect.... dar e complicat sa mai liniarizezi cuplu
|
ce ambreaj folosesti acum ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Injectoarele...mi-au facut probleme,a trebuit sa le schimb....norocul meu a fost ca am avut cu mine,atunci la Satul Mare si am apucat sa le schimb sambata...in timpul calificarilor~ |
bafta multa in continuare cu bestia..si vezi ca mai e un tip care a pus un TDI AFN de 110 cai pe un mk1 :D (or fi chiar mai multi cine stie)
|
Felicitari pt Slatina
Merge bomba masina, desi am inteles ca franai inainte de finish din cauza distantei. Bafta si la cat mai multi cai! |
salut, frumos upgrade, felicitarii, dar cine ti-a regla vacumurile si toate cele pt turbina marita si tot ce ai mai facut tu la motor.
stima |
ce parere ai de ambreajul f1 racing? lumea zice ca este o chinezarie prost facuta, dar tu ce parere ai despre firma f1 racing?
|
GTO - Iulian si-a facut singur toate modificarile la masina este un mecanic foarte priceput ;)
|
Quote:
stima |
Da la data publicarii acelui grafic au mai aparut niste modificari si o crestere substantiala de putere si cuplu.Cel mai bine ar fi sa-i dai un telefon.Cere-i numarul pe PM.
Se va afisa curand noul grafic. |
10 Attachment(s)
Au fost mai multe masuratori,in urma inlocuirii turbinei(care am pierdut cuplu),axei cu came si corectarea softului...inca mai lucrez.Astept noua turbina,dupa care voi afisa si testul final.
Cel mai bun timp pe 1/4mile este de 12.74s. Sper sa scad sub 12.5,dupa inlocuirea turbinei. |
1 Attachment(s)
Quote:
cu ce turbina mergi acum? |
Bogdan_KWX: ce turbina ai pe masina ce motor si cat fum da? :)
|
Quote:
|
Quote:
170mbari in plus inseamna ca mergi undeva la 1.67 ceea ce este destul de mult pt turbina de pe ARL (gt1749). In plus, una e sa faca 1.6 la 2000 rpm si cu totul alta sa faca 1.6 la 4000rpm... As fi curios cam ce timpi de injectie ai ca sa ajungi la cifrele din graficul postat de tine. Avansul e modificat? Ai facut vreun log sa vezi presiunea reala cu care mergi? |
Quote:
Scuze Iulica pt. poluare... |
masina avea 167 stok din cite imi mintesc...sau 164 nu mai stiu exact
|
Quote:
Scuze si eu pt offtopic, ma opresc aici! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:44. |
- Copyright 2026 4Tuning