Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Oferta (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/19221-oferta.html)

Most_Wanted 20-06-06 21:03

Oferta

..care de aici crede ca poate sa imi faca si mie pe un perete un desen de mana..schitat ..normal cu o masina tunata .......ofer cazare la mare pana cand il termina .....hai sa vad.... care vrea?

giubau_v8 20-06-06 21:10

Re: Oferta

pai zi si tu oamenilor ce masina . ce dimensiuni, mai multe detalii

Most_Wanted 20-06-06 21:14

...nu ma gandesc neaparat la o anume maisna poate imi da cineva o idee......dimensiunea ..nush cat sa zic acum ......

Ace Axel 20-06-06 21:43

suna tentant :shock: :dribble: n-am mai facut o masina la oasemenea scara ... dar oricum am bacu acu ...asa k ... slabe sanse dak esti in graba :p

Yackone 20-06-06 23:45

m-as baga eu...;)

Most_Wanted 21-06-06 21:45

..yakone sa stii ca u ai un avantaj ;) ...ca ne cunoastem ....desenu va avea cam 110 cm \ 140cm ...cam asa am calculat....

Ace Axel 21-06-06 22:22

frate... nust dak o sa am onoarea sa il fac eu... dar dak trec p la mare ... tre neaparat sa ma lasi si p mine sa il vad :D

Most_Wanted 22-06-06 21:37

..hai mah ...nu se ofera nimeni .........nu vrea nimeni la mare ?

Ace Axel 22-06-06 22:07

ba da frate... dar park mai tentant suna sa iau bacu :D

Most_Wanted 22-06-06 23:22

..pai si ce mah .........dupa bac nu potzi ..? ....ca nu ma grabesc

Ace Axel 23-06-06 13:46

ba dupa bac ... s-ar putea ;) ... dar pari hotarat... si nu vreau sa t retin

GRIGO 23-06-06 18:56

deci desenul va avea in jur de 100 cm pe 140 cm .......se poate chiar mai mare.....ca tot intrebatzi ce masina se va desena ...un bmw e30 (ursuletz ) in schitza ...cam cum am eu emblema cu grigo tuning ...deci avem nevoie de un baiat care sa se priceapa...
si cu toate ca desenul poate va vi terminat in 2 zile ....ca bonus pt cel care se baga o sa aiba mai multe zile cazare gratuita . ;) deci treaba e serioasa avem nevoie de un baiat care sa se priceapa ;)

Most_Wanted 26-06-06 13:08

hai mah nu vrea nimeni .....bah e caldura de mori fete multe la mare ......poate va fac sa venitzi :)...mah ce mah nu avetzi curaj ...

Yackone 27-06-06 10:22

eu...nu prea pot sa vin... ma apuc de masina si pana pe la inceputul lui august nu prea sunt disponibil;)

ranek 27-06-06 10:31

:)) hai k poate la sf sapt aj si eu la CT ... Mai vb noi ;) !

Most_Wanted 27-06-06 22:10

da ranek ....vb ...dar daca nutzi iese .....ai belitoooo :)))))))) ...hai ca mai vb noi

Most_Wanted 28-06-06 19:37

poate sa imi zica careva cu ce as putea face pe perete un desen ....ce imi recomandatzi?

ad1 28-06-06 21:13

vopsea lavabila...sau normala

GRIGO 28-06-06 21:19

mai ranek ..esti sigura ca poti sa faci desenu asta...mah ai grija ca eu doar ce am varuit in camera si daca strici ...cum zicea si my brother ai belito.......esti sigur pe tine ca poti face desenu ...
PS ..arata si mie neste desene sa vad cam de ce esti in stare

ad1 28-06-06 21:21

Quote:

Originally Posted by ad1
vopsea lavabila...sau normala

sau poti incerca si cu uleiuri...dar te duce la mult prea mult.
bafta!!

GRIGO 28-06-06 21:38

mah io as vrea ceva schitzat ...nu desen "poza" ceva de genu cum e logo meu cu GRIGO TUNING .....intelegi matale si cred ca o sa folosec spreiuri oare are ceva....io nu cred ca are

vicheg2 28-06-06 22:30

cel mai simplu e sa-l faci cu creionul. daca nu te pricepi la desenat tragi la imprimanta si dup-aia te duci la un xerox sa ti-l mareasca si dup-aia copiezi cu foaie de calc. daca-l faci cu creionul ai grija sa nu atingi cu mana liniile in creion ca le intinzi. sau poti sa le faci in creion si dup-aia cu o pensula cat mai subtire si vopsea neagra din aia normala de vopsit pe lemn tragi peste. https://forum.4tuning.ro/177-painting-airbrush-viniyls/13419-poze.html uite aici o sa vezi o chestie facuta de mine pe perete la mine in camera si te asigur ca tine

Ace Axel 28-06-06 23:14

vicheg ...si care sunt desenele desenate p perete!?

vicheg2 29-06-06 11:57

este ingerul acela in negru si cu flacarile sub el. este facut dupa un desen cu spawn gasit pe net si modificat un pic de mine. nu e terminat si a ramas asa cam de un an pentru ca m-am razgandit si vreau sa fac altceva dar inca nu m-am hotarat.

Most_Wanted 29-06-06 20:39

vicheg si nu potzi veni tu si pana la mine ? ce zici?

vicheg2 03-07-06 07:52

mai oferta e tentanta...hmmmm...ce-ai zice de saptamana viitoare? sa termin si eu cu restantele si tu cu bacul si discutam...oricum vroiam sa vin la sfarsitul saptamanii pe la mare cred ca imi gasesc timp 2-3 ore

GRIGO 03-07-06 16:52

mai .......io vreau ceva frumos ...sincer desenul ala cu spawn de pe perete ..mi se pare JALNIC ..fara suparare ...dar eu nu vreau asa ceva .......vreau ceva frumos ...ce ai desenat tu acolo mi se pare o spoiala pe perete nimic altceva ...nu o lua in nume de rau ...doar am dat putin cu parerea ...fara suparare dar asat e adevaru ... :peace:

Most_Wanted 03-07-06 16:56

Quote:

Originally Posted by vicheg2
mai oferta e tentanta...hmmmm...ce-ai zice de saptamana viitoare? sa termin si eu cu restantele si tu cu bacul si discutam...oricum vroiam sa vin la sfarsitul saptamanii pe la mare cred ca imi gasesc timp 2-3 ore

frate ...arata si u .ce desene ai .....sa vad si eu mai bine ....ca aici nu trebuie sa gresim ...ce facem varuiesc iar ...doar ce am varuit ........esti sigur pe tine ....convingema!!!

vicheg2 04-07-06 08:19

ok...treaba sta asa...ti-am scris mai sus ca ai putea sa faci chiar tu si crede-ma ca daca faci tu si esti atent o sa iti placa si o sa ai un sentiment de satisfactie incredibil...acum in legatura cu spawn stiu ca e jalnic dar asta e dar crede-ma ca n-am nici un interes nici la bani nici la cazare. dupa cum ai vazut ti-am zis ca o sa dureze 1 ora sau 2 nu mai mult...

ad1 05-07-06 16:04

1 ora sau 2?!?!?! nu stii ce vorbesti,aia e munca de zile intregi....daca se vrea ceva meseriash

GRIGO 05-07-06 19:54

Quote:

Originally Posted by vicheg2
ok...treaba sta asa...ti-am scris mai sus ca ai putea sa faci chiar tu si crede-ma ca daca faci tu si esti atent o sa iti placa si o sa ai un sentiment de satisfactie incredibil...acum in legatura cu spawn stiu ca e jalnic dar asta e dar crede-ma ca n-am nici un interes nici la bani nici la cazare. dupa cum ai vazut ti-am zis ca o sa dureze 1 ora sau 2 nu mai mult...

bai nu tre sa te superi ...in legatura cu ce am zis despre spawn ......
....
vezi cine stie ...ma rfer la ad1 ...eu nu vreau ceva meseriash ......eu vreau ceva..SUPER MESERIASH...intelegi man .....
credema ca stiu ce spun in legatura cu cazarea ;)

vicheg2 06-07-06 23:06

nu m-am suparat... si faza cu zile intregi depinde...fiecare lucreaza in alt fel... eu ti-am oferit o solutie...e treaba ta de aici incolo...eu sper sa iasa ce vrei tu si sa fii multumit

STEVENdesign 15-07-06 18:26

mai e valabila trb cu desenu p perete...k ma intereseaza, sunt din ctza....
lucrarile mele la desene de mana>> STEVENdesign....pot sa fac pe orice material...tabla ciment var ce-o fi nu conteaza...haia astept rasp>>> p forum la STEVENdesign sau la yahoo id >>> steph_88series !!!

Most_Wanted 15-07-06 22:08

da da ...sigur sigur .....

All times are GMT +2. The time now is 21:48.

- Copyright 2026 4Tuning