![]() |
Intalnire Nationala Fiat Punto
m-am gandit ca ar fi ok daca am lua exemplul altor posesori de marci auto..gen bmw e36 / vw golf .. si am face si noi o intalnire nationala..sa ne cunoastem toti intre noi ..m-am gandit ca pt inceput sa fie doar pt punto`uri..de la mk1 la GP ..si apoi..daca iese bine treaba..sa organizam o intalnire Fiat ..doar nu suntem mai prejos ca altii, nu ? eventual rog un admin sa faca un pol..cu orasul in care sa aiba loc intalnirea..undeva in centrul tarii..spre exemplu brasov sau sibiu..astept parerile voastre :D
|
Re: Intalnire Nationala Fiat Punto
este deja organizat o intalnire pe transfagarasan, check out clubfiat.ro
|
nu ma intereseaza ce face clubfiat.ro aici e vorba de membrii fiat punto de pe 4tuning :)
|
din partea mea e ok
|
Si eu sustin ideea ... insa presimt ca vom fi vreo 10 maxim :)
|
oricum clujul e centrul fiat :p
|
prezent si eu cu MK1
|
pentru sibiu vin si eu cu un mk2 classic stock 8):lol:
|
mba vad ca esti membru fiat acum, poate vei face mai multe desene cu puntouri acum :)
|
Quote:
la fel si cu intalnirea daca vreti sa veniti in sibiu si este dupa 15 iulie ma ofer sa "organizez" adica sa va astept la o intrare in oras si apoi sa mergem printr'o parcare unde e si un pub...sau daca o sa fie si peste noapte :?::!::?: |
asa m-am gandit sa fie..dupa 15 iulie..eventual sa stabilim cu totii o data..si un oras..sibiu ar fi cel mai ok parerea mea si intr`un weekend din iulie..sau inceputul lui august..tinem legatura domnilor 8)
|
voi fi prezent si eu ..proaspat si fericit posesor de fiat ! .. sper din toata inima sa ne strangem destui ...
!bafta tuturor ! |
AICI veniti??
e un pic offtopic.. adica nu vreau ca asta sa fie intalnirea fiat... eram doar curios daca vin posesorii de fiaturi tunate :D doar azi cand am vb cu joker m'am gandit sa postez si aici |
Jumatatea luni Iunie este Ok.Si cred ca mai aduc cativa posesori de Punto.Bafta la organizare.
|
Quote:
luna iulie nu?? ar fi weekendu 17-18 iulie (sau 24-25 eu prefer data asta pentru ca termin cu facultatea...dar sunt ok si cu 17-18 ) 2 intrebari... vreti la sibiu?? si daca da.. si peste noapte sau doar o intalnire?? |
Scuze IULIE 17-18 este OK.Cred ca de cazare ne putem descurca,daca stam peste noapte.
|
haideti sa mai rugam odata un moderator sa faca un pol cu posibilele orase gazda ... si sa incepem sa enumeram din ele ... sa ne grabim un pic... ca imediat trece luna ... si multi din noi ar dori sa stie cum sa isi planifice concediul exact ... zic eu ... Toate cele bune tuturor !:drunk:
|
Se mai aude ceva?
|
dupa parerea mea intalnirea asta a fost o idee aruncata-n vant, sa se confirme cineva si sa ocupe pozitia de organizator, altfel sunt doar voarbe
|
Quote:
centrul tarii poate fi brasov, sibiu, sighisoara, cluj...daca nu, la balea :-?? |
iar eu spuneam ca e vremea ca cineva sa cerceteze un loc concret de intalnire intr-un oras, sa se ocupe de interceptarea participantilor, acomodarilor, sa faca o lista etc. si sa zica concret: "m-am informat ca ne putem intalni la data cutare in orasul cutare la ora cutare si la locul cutare, pt. informatii cum sa ajunget etc la tel...." cam asta ziceam
si inainte de a-mi zice sa fac eu asta, sunt sigur ca f multi n-ar veni pana in cluj si in al doilea rand masina mea prin iulie va fi bucati |
ok
propunere pentru sibiu 2 variante... in 24-25 iulie... ne intalnim si urcam la paltinis...vreo 25-30 de km de sibiu, drum ok cateva serpentine ... sus avem un restaurant sa bem o bere fara alcool.. sau hotel daca dormim ... sau .. in weekendu 17-18 iulie este raliul sibiului.... mergem si ne proptim pe vreo speciala...tot pe drumul spre paltinis cred.. dar nu stiu daca avem voie sa urcam pana sus ca e drum de speciala (eu am fost si anul trecut... masinile trec destul de rar incat sa putem si povesti dar sa le vedem si in actiune)... sper sa nu fiu plecat la admitere la facultate in 17-18 doar :lol: |
pai ar fi ok daca am calcula putin cati vom fi .. chiar si estimativ ... pt ca momentan suntem vreo 5-6 oameni ... fiecare din cate o parte a tarii .. :) .. Ar fi ok Sibiu (a spus mai sus colegul un traseu destul de ok ..) sau o alta varianta ar fi Brasov .. pt ca cine va veni din alta parte a tzarii ar putea trece si pe la Sighisoara ... Sau sa ne intalnim la Brasov si sa mergem la Balea ... ... eu mi-am exprimat parerea . ---nu cunosc Brasovul deloc iar Sibiul il stiu de vreun an .. deci nu ma pot ocupa de cazare sau organizare totala ...eventual pot oferi sprijin cuiva care vrea sa organizeze ..--- Toate cele bune !!
|
pai haideti sa stabilim un loc de intalnire,daca ar fi la brasov cred ca as ajunge si eu dar nu-mi pot permite 2 zile :(
|
Eu zic ok la 17-18 iulie , sibiu . 0762997420 daca se confirma.
|
eu nu am cum sa ajung in iulie..doar in august..daca doriti sa faceti intalnire..enjoy..daca nu..o amanam pt august..urmand sa ne organizam mai bine ..si locul cel mai probabil ar fi sibiul..8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ma alatur si eu dar daca tot e iunie sau iulie alegeti un oras la mare sau un oras la munte sau un oras la bai (herculane , ocnele sibiului , olanesti , govora, ranca,) daca tot facem un drum sa avem si ce vizita! Ma alatur si eu cu toate ca sunt din oltenia si strabat jumate de tara :)
0768303116 daca se cinfirma o intalnire fiat! vin si eu cu "mititica mea" 1.9 JTD ,2002 :X |
Nu cred ca o sa se mai confirme vre-o intalnire.... doar daca ne intalnim noi cu sike:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:35. |
- Copyright 2026 4Tuning