Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 3 - OZZY (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/191661-golf-3-ozzy.html)

Chriss-T 01-06-10 00:40

Golf 3 - OZZY

16 Attachment(s)
Salut sunt Cristi din Mioveni Arges,am 20de ani si sunt inebunit dupa g3.de aproximativ jumatate de an mi-am cumparat un golf 3 din germania.a primit tot ce avea nevoie,revizie,distributie,mecanica,bucsaraie,susp ensi,scaune recaro,umblat pe aici si pe acolo...cat de cat e OK...
apoi am trecut pe tuning,jante cu buza lata,maine o sa primeasca o bara fata clean(fara semnalizari si aerisiri),sapt viitoare intra in sedinta: scos bandouri,aripi umflate,praguri,grila sport si prelungire de capota.

Acu adaug si ceva poze cu "inculpatu" ::arrow:

Astept pareri si "suturi in fund" :oops:

valyh 01-06-10 12:10

Re: Golf 3 - OZZY

masina arata foarte bine...ar trebui coborata un pic si jantele sa le vopsesti alta culoare ca negrul le face mici sau sa le schimbi...bafta cu ea si asteptam modificari:twisted:

Chriss-T 01-06-10 18:33

deja a intrat in modificat :)) saraca...azi a primit o "rujare" la bara fata...adica a iesit clean si o "pereche de pantaloni" noi,adica un portbagaj clean.
Acu ii fac farurile adica le inegresc putin si le adaug semnalizarea in far si jantele...ce culoare recomandati?
o sa revin cu poze maine cand o scot din service.

cu respect,cristi.

ge0rge 01-06-10 18:37

si bara spate nu o faci clean? haionu cat de clean l`ai facut ? ai astupat si locu pt nr ?

razvan_shadow619 01-06-10 18:47

vopsesti masina in alta culoare?

Chriss-T 01-06-10 18:48

2 Attachment(s)
haionu e foarte clean...nu a mai ramas nimic...tot tot...bara o sa o fac zilele astea...apoi urmeaza aripi umflate,capota bad boy,grila sport si apoi "pedale" :D

si da...vopsesc masina asta :arrow:

ori ca in prima poza...ori ca in a 2-a poza(scuzati "fetitele")
voi ce parere aveti si ce ziceti?

blackjack 01-06-10 19:05

Salut . Frumoasa masina si frumoasa si vopseaua pe care vrei sa o dai masinii . Sa ai grija de ea si drum cat mai intins fara "pagube" ;)

dydy-andrey 01-06-10 19:15

frumoasa masina si imi place ce ganduri ai cu ea
sa o stapanesti sanatos !
Quote:

Originally Posted by blackjack (Post 3408204)
Salut . Frumoasa masina si frumoasa si vopseaua pe care vrei sa o dai masinii . Sa ai grija de ea si drum cat mai intins fara "pagube" ;)

mitza, tu lasa vorbaraia si treci la fapte! ia-ti si tu ca ramai in urma :lol:

grg_92 01-06-10 19:16

salut..arata bne masina....sa ai grija de ea...si mai da-ne cateva detalii...motorizare..pret..dotari..etc:):)

Chriss-T 01-06-10 20:02

Motor: 1.6 Gt...pret cand a fost adusa 1400E acu cam la vro 4000E :)) dar nu o mai dau.
Dotari: Abs,servo,urmeaza o climatizare...scaune recaro,toba sport,filtru sport,etc...mai multe dar nu-mi trec acu prin cap.

va multumesc pt pareri.

AnduGTR 01-06-10 21:51

Esti sigur ca e 1.6 GT? Ca din poza cu motorul nu pare deloc :-). Poate o fi 1.8 GT.

Oricum, sper sa realizezi tot ce-ti doresti din masinuta asta. S-o stapanesti sanatos.

alexbadea12 01-06-10 21:58

motorul 1.6 GT nu e multipunct?

AnduGTR 01-06-10 22:16

Da. 1.6 GT e multipunct.

On: sfat --> polisheaza buza la jante. rezultatul e superb.

Chriss-T 01-06-10 23:21

pai adica multipunct?eu asa stiu ca e GT si asa mi-a zis si ala din germania ca e...eu nu prea le am cu golfurile,am masina adusa in tara in decembrie si inscrisa pe 29 dec.nu prea le am cu GT,CL,CT,GL,etc...ce motorizari mai sunt.

@AnduGTR : da,o sa o polisez si jantele o sa le fac culoarea masini cand o sa o fac albastra.Interioru jantei o sa fie culoarea masini si buza crom.

Masina a fost cu suspensii sport,dar din cauza drumului din arges am ramas fara directie,bucsaraie,pivoti,bielete,etc...si am bagat vro 14-15mil numai in asta sa o fac Ok si nu o mai cobor acu...poate mai incolo,nu stiu...sa vedem.

Frunza 02-06-10 06:49

salutare,frumos golf,sa pui poze cu farurile inegrite si cu semnalizarile in ele,sunt curios cum arata si bafta in ceea ce vrei sai faci

valyh 02-06-10 08:56

sunt si eu curios cu semnalizarile in faruri...eu am incercat sa pun niste chestii dar ziua nu se vede deloc...cred ca niste faruri rezolva problema:???:

alexbadea12 02-06-10 09:36

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 3409159)
pai adica multipunct?eu asa stiu ca e GT si asa mi-a zis si ala din germania ca e...eu nu prea le am cu golfurile,am masina adusa in tara in decembrie si inscrisa pe 29 dec.nu prea le am cu GT,CL,CT,GL,etc...ce motorizari mai sunt.

@AnduGTR : da,o sa o polisez si jantele o sa le fac culoarea masini cand o sa o fac albastra.Interioru jantei o sa fie culoarea masini si buza crom.

Masina a fost cu suspensii sport,dar din cauza drumului din arges am ramas fara directie,bucsaraie,pivoti,bielete,etc...si am bagat vro 14-15mil numai in asta sa o fac Ok si nu o mai cobor acu...poate mai incolo,nu stiu...sa vedem.

cred ca motorul tau e 1.4

Chriss-T 02-06-10 20:46

13 Attachment(s)
@ alexbadea12 am aflat... motorul meu este 1.6 55kw ABU .
@ restu...va rog sa va delectati cu poze 8)

P.S. masina este inca in "operatie" mai trebuie putin finisata,bara spate clean,scos bandouri,aripi umflate,etc...acu va las cu bara clean si portbagaju.

a daaa...si farurile facute de mine acas8):lol:

alexbadea12 02-06-10 21:06

se vad bine semnalizatoarele alea?

Chriss-T 02-06-10 21:08

super OK...am pus acolo...un fel de minifar...de la niste faruri vechi de pe la service...amplifica.

Razvan_b50kze 05-06-10 10:03

poliseaza buza dinou la jane si vopsetele alta culoare ca la mn pe rosu parca se vedea mai bn negru:))

Chriss-T 05-06-10 11:28

3 Attachment(s)
O sa fac si jantele...dar acu modific la exterior,la body kitt. am terminat bara fata acu si portbagaju,sapt care vine o sa scot bandourile si o sa fac clean bara spate,dar stie careva de unde pot cumpara un spoiler/prelungire bara spate?

P.S. azi am pus buza de VR6.

Chriss-T 05-06-10 12:14

4 Attachment(s)
si inca ceva...

blackjack 05-06-10 12:27

a iesit bine . felicitari si bafta in continuare :)

ge0rge 05-06-10 13:30

frumos.. dar eu nu as fi facut asa haion(da mna gusturile nu se discuta) ai putea astupa si semnalizarile din aripi.. si dunga aia din spate de sub stopuri :D bad boy ii faci ? bafta

koala_boy 05-06-10 15:14

cat te`a costat vopsitul barei fata?

Chriss-T 05-06-10 20:02

Pt ge0rge : cum l-ai face tu?semnalizarile din aripi le scot,dar nu stiu la ce te referi "dunga aia din spate de sub stopuri" . bad boy ii fac sapt asta,grila sport vine si ea pe miercuri,aripi spate umflate vin si alea tot sapt asta si bara spate clean si scos bandouri.

astept pareri si suturi in fund :oops:

si da, bara si haionu m-a costat vopsitu :"un spray de primer si unu de negru mat" :D :-P

razvan_shadow619 05-06-10 20:12

1 Attachment(s)
cred ca la dunga asta se referea...

Chriss-T 05-06-10 20:28

aaa...pai bara spate inca nu a fost facuta clean,saptamana asta o sa fie.

koala_boy 05-06-10 22:55

o parere...eu nu i`ash scoate bandourile :???:

koala_boy 05-06-10 22:57

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 3418745)
Pt ge0rge : cum l-ai face tu?semnalizarile din aripi le scot,dar nu stiu la ce te referi "dunga aia din spate de sub stopuri" . bad boy ii fac sapt asta,grila sport vine si ea pe miercuri,aripi spate umflate vin si alea tot sapt asta si bara spate clean si scos bandouri.

astept pareri si suturi in fund :oops:

si da, bara si haionu m-a costat vopsitu :"un spray de primer si unu de negru mat" :D :-P

nu mi`am dat seama ca e alta nuanta..am crezut ca ai dus`o la vopsitor :oops:

razvan_shadow619 05-06-10 22:59

la fel ca si koala_boy parerea mea sa nu scoti bandourile...
de fapt conteaza sa iti placa tie nu noua, bafta

koala_boy 05-06-10 23:03

Quote:

Originally Posted by razvan_shadow619 (Post 3419154)
la fel ca si koala_boy parerea mea sa nu scoti bandourile...
de fapt conteaza sa iti placa tie nu noua, bafta

normal ca lui trebuie sa ii placa...da sunt si destul de greu de scos...si nu ramane perfect drept

Razvan_b50kze 05-06-10 23:51

nici eu nu as scoate bandorurile

nu as fi astupat nici numarul:D

si bara astupa decat dungile alea dupa ea lasa prelungirile ca o strici

parerea mea:D

ge0rge 06-06-10 00:43

1 Attachment(s)
asa as fi facut eu spatele(ca in poza).. iar dunga nu ma refer la cea din bara, ci cea fix de sub stop(de pe margini) iar cu bandourile is de aceeasi parere.. sa nu le scoti! daca vrei sa fii mai unicat.. niste clantze de audi ;) bafta

koala_boy 06-06-10 13:14

Quote:

Originally Posted by ge0rge (Post 3419377)
asa as fi facut eu spatele(ca in poza).. iar dunga nu ma refer la cea din bara, ci cea fix de sub stop(de pe margini) iar cu bandourile is de aceeasi parere.. sa nu le scoti! daca vrei sa fii mai unicat.. niste clantze de audi ;) bafta

si eu asa l`ash face :X

Chriss-T 06-06-10 14:53

vedem...ce o mai iesi,dar imi place si asa clean.o sa-i fac suport in bara spate si vedem atunci cum a iesit.
bandourile eu zic ca ar da frumos fara ele,dar nu stiu ce sa fac.
e bine ca-mi dati pareri,asa ma orientez si eu mai bine.

Chriss-T 08-06-10 20:21

15 Attachment(s)
am mai facut ceva...nu am astampar...priviti :D
Cele 2 ozzy-uri stand la umbra :D si ozzy al mic cu ceva modificari pe el in plus :X:D

alexbadea12 08-06-10 21:15

am vazut azi golfuletu la dima
frumoase jantele albe
cu stopurile ai ceva in plan?

Sebastian.C 08-06-10 22:27

Man, imi pare rau sa iti zic, dar chitul ala va crapa tot... la bari trebuie neaparat chit pentru plastic... Am facut si eu cu chit normal si e praf...nu tine deloc.. Ideile tale sunt foarte faine, dar te chinui cu lucrul degeaba....
PS. george, mai ai ceva poze cu golful ala gri?

All times are GMT +2. The time now is 23:13.

- Copyright 2026 4Tuning