![]() |
92' Honda Civic Hatchback H22
Honda civic 92' Hatchback
H22 engine (de pe o honda prelude) P28 ecu / tune Skunk2 suspension Skunk2 Cams K&N air filter (cred) Toba Apexi Are mai multe numa nu mai tin minte hmm...ce sa mai zic...baga multe masini in buzunar.. Pe dyno masina a facut 220 cai (cu mai nimic facuta la ea) Pozele le pun maine daca imi ziceti cum :D |
Re: 92' Honda Civic Hatchback H22
Bine ai venit, interesant proiect. Ceva poze ? Cum se comporta pe viraje sau cand ai pus motorul te-ai gandit doar pt drag race?
|
Am luato acus 2 zile de la cineva facuta deja...motoru si toate alea au fost schimbate de o firma..din Chicago.."Ill garage" parca. Masina e foarte stabila app are si dealea anti-roll bars si strut bars..si mia spus persoana care a avuto ca o folosea ptr drag mai mult...
Cum pun poze :sad: |
Foarte tare .. in Chicago cred si eu ... la noi e mai greu cu mobilizarea ... lumea zice de un b16b complet de swap ca e mult la 1500e .. Astept cu nerabdare sa vad masinutza. Bafta.
|
ii dai post reply si ii dai pe agrafa aia attachments!!si incarci acolo!!!
is curios de masinutza!!! |
6 Attachment(s)
|
pozele sunt facute cu telu..fac mai incolo cu cva aparat si stiu ca trebe vopsita...culoarea cred ca va fi la fel ca jentile :lol:
|
Draguts ... cati bani ai dat pe ea ?
|
3000$ :lol: pret de nimic
|
Nu mai am cuvinte ...
|
Supertare 8)
Daca -i faci vreodata testul 0-60 mph sa scrii pls. Un Prelude H22 face cam 7 sec , un Civic B16 tot cam asa . Sant curios cat face hybridul asta . Sau macar timpul pe 400m |
pe 1/4 scoate pe la 12 sec > si 0-60 tre sa vad azi
ar fi imposibil sa scoata 7 sec cu toate schimbate pe motor..si transimisia e stage II |
7 Attachment(s)
asta era fosta mea masina tot la fel ca asta de acuma numa era mult mai tare cu H23A1 si cu turbo pe ea...cam pe la 380 cai pe [race gas] a facut pe dyno.
Attachment 1498194 Attachment 1498195 Attachment 1498196 Attachment 1498197 Attachment 1498198 Attachment 1498199 Attachment 1498200 |
Quote:
si cu fosta masina, asta turbata ce s-a intamplat? |
Quote:
|
Omu, I just love you'r car! e superb VTEC asta pe Civic asta :X :X :X...si din cate stiu e o masina fff populara (sa ii zic asa) in american car scene...succes cu ea!!!
P.S. 3000 coco...si asta in state...pomana curataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
aha deci voi imi spuneti mie ce conduc sau cum...atata scoate masina....high 12. 13 si 14 ce ziceti voi acolo scot cu a4a.....aici e US nu Ro...sa nu uitati. motorul e construit tot pe piese...nu iam tras jeti si toba si atat..cum fac altii... si cu honda cealalta sa crapat blocu motorului si a trbuit sa o vand pe parti
|
cand o sa ma mai duc cu ea o sa va arat...pacat ca nu am pastrat tichetu sa va arat timpurile ce leam scos :lol: sa imi ziceti voi mie ce timp imi scoae masina cand o sa aveti si voi 5 honde (dintre care 2 turbo)
|
Quote:
|
Quote:
|
12.8 ... 12.9 sincer e cam plauzibil :D (mers perfect)
|
Quote:
|
Quote:
|
Man aia albastra a fost bomba, is curios cu cat ai dat jantele alea? Si ce marca au fost ca imi plac mult :o
Daca a puscat motorul pe aia albastra de ce nu l-ai schimbat ca shell-ul arata destul de bine? Nici asta alba nu arata rau dar cam este de lucru la caroserie. |
Quote:
si shellu de pe aia lam dat la un prieten ca vroiam sa imi iau un lexus is300 si la ii pun un 2jz turbo pe el da tot la honda am ramas |
acelasi tip de roti are si un amic de-al meu...cred ca rotile sunt pe 15, din cate vad eu din poze!
nu conteaza ca ai o Honda sau 5, mie mi se pare timpul spus de tine f bun...! eu cand am fost la vecinii nostrii unguri pe drag strip..am vaz eg-uri cu b18-uri de pe ITR (N/A) golite care scoteau timpi din astia...asta era ideea! bafta cu masina! si mie mi-a placut mai mult proiectul turbosh de pe eg-ul albastru, pacat ca s-a dus! |
Nu mi se pare nimic exagerat timpul asta . Un Civic B16 e aproximativ egal ca timpi cu un Prelude H22 ambele in varianta stock . Avand in vedere ca Prelude e cu 300kg mai greu cred ca un H22 montat pe Civic da un rezultat spectaculos.
|
Hai sa-mi dau si eu cu parerea, e foarte greu sa scoti 12 cu un H22 si un EG, dar in America totul e posibil, si 250CP la roata cu cateva modificari pe dyno :lol:
Adi a scos low 13 pe ud cu masina lui si asta cand era FULLY striped, adica numai volanul si scaunul. Avand in vedere ca eu fac un H22 toata ziua de dimineata pana seara iara EG-ul stock nu e cu mult mai usor decat ITR-ul iar eu scot undeva la 14 pe uscat faceti si voi matematica. |
Te asteptam la Alexeni , Delta Drag Racing sa iti masori timpul!
https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...ml#post3406132 |
Quote:
|
buna buna asta..starty..:)) ! unii chiar nu se uita la locatie :) :P
|
Quote:
si pe aici prin chicago nu voi sta definitiv...ma mut in arad din nou in apr 1 an :D si cred ca duc si cva honda de pe aici cu mine.. |
ar intra sa aduci si prin Romania vreun Eg brutalish :) ! keep us posted!
|
maine o duc la vopsit...si mam gandit sa o fac ca si cealalta...acelasi albastru..pareri ?:-)
|
ce urmeaza sa ii iau dupa ce o vopsesc
http://www.andysautosport.com/honda/...r00142669.html http://www.andysautosport.com/honda/...b00124974.html http://www.andysautosport.com/honda/...b00069437.html doar astea 3 for fi din carbon :-) |
aripile si front lip-u is ok, dar capota parca ... ar merge una simpla ca cea OEM, fara prizele de are de evo sa fie mai clean look... bine acum depinde si de gusturi...
|
Quote:
|
Quote:
|
Aripile mai mult de look decat orice altceva, sunt foarte usoare ele din fabrica, parerea mea, risipa de bani :-)
|
8 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning