![]() |
Subaru Impreza STi x14
4 Attachment(s)
Wow, avem o gramada de participanti concursul acesta :-) ma bucur ca v-a placut tema aleasa ... dar ar fi mult mai bine daca ati respecta toate regulile :evil:
Tema: Subaru Impreza STi 07/08/09 Participanti(ordine alfabetica): 1. ANDR31 2. andy design x 3. Capa' 4. Cypos 5. eMH 6. JuST_GiuGiu 7. gonzy_et 8. green_e30 9. kenzor 10. marian92 11. Maryus_x90 12. razvan17r 13. SST 06 14. TFK Sunt foarte multi participanti asa ca Va rog sa fiti fair play si sa respectati regulile: -voturile trebuie acordate pe merit si argumentate -la vot trebuie sa se tina cont de calitatea dar in aceeasi masura si de stilul in care a fost modificata masina. Se tine cont si de modul in care au fost facute pozele -votantii trebuie sa aiba o vechime mai mare de 3 luni pe site + voturile nu se acorda pe prietenii, deci > -cine nu e fair play nu mai joaca cu noi, trebuie sa castigi TU nu prietenii tai Ordinea intrarii in concurs: 1.razvan17r |
Re: Subaru Impreza STi x14
4 Attachment(s)
2. capa`
|
4 Attachment(s)
3. SST 06
|
4 Attachment(s)
4. TFK
|
4 Attachment(s)
5. Cypos
|
4 Attachment(s)
6. JuST_GiuGiu
|
4 Attachment(s)
7. eMH
|
4 Attachment(s)
8. kenzor
|
4 Attachment(s)
9. Maryus_x90
|
4 Attachment(s)
10. marian92
|
4 Attachment(s)
11. green e30
|
4 Attachment(s)
12. andy design x
|
4 Attachment(s)
13. gonzy_et
|
4 Attachment(s)
14. ANDR31
|
Marius ?
De ce ? HELLA FLUSH! :mrgreen: |
Vot Gonzy este prea fumos subaru lui nu stiu insa are ceva aparte care ma atrage Bravo !
|
Vot ANDR31 ador combinatia de culori+setul miunat de tears!GOOD JOB!
|
Vot gonzy_et: imi place combinatia de culori si "graficele" de pe el ;)
Merg si jentile dar parca merita ceva mai race..... |
Vot gonzy_et, initial vroiam andr31 dar mi s-a luat cand am vazut eleronu ala de neam prost :D ...
|
Quote:
P.S.: Eu l-am votat pe eMH pentru că îmi plac maşinile galbene. |
In primul ranid va felicit pe toti fiindca sunt multe lucrari care sunt exceptionale.
La mine era grea decizia fiindca sunt mare fan racing si in special Cypos si ANDR31 au prezentat lucrari exceptionale. Fiind ambele lucrari in aproape aceasi stiile si ca si vopsit si ca si concept, mam gandit sa fac un mic Battle intre cei doi k la dift :lol: Cypos vs ANDR31 1. Body kit Cypos 4-6 ANDR31 2. Jante Cypos 6-4 ANDR31 3. Panit job Cypos 5-5 ANDR31 4. Concept Cypos 4-6 ANDR31 (ideea de Time attack tia adus castigul fiindca nui frumus eleronul ala imens pe masina dar e exact cum au cei de la cursele de Time attack felicitari) |
Quote:
Un site pentru a face cunostinta cu accest tip de curse http://www.timeattack.co.uk/ |
Vot Maryus pentru simplitatea masinii, chiar daca este simpla arata foarte bine cu plafonul si capota de carbon ... poate ca ar fi aratat si mai bine si cu porbagajul din fibra.
|
Uita ANDR31 ce am gasit interesant pe net cam samana :lol:;););)
http://motormavens.com/emAlbum/album...ttack-copy.jpg |
Seamana culorile, dar nu si design-ul ;)
Intr-adevar, eu cand lucrez ma inspir si din realitate, dar nu copiez !!! |
Cand primim urmatoarea masina?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning