![]() |
Navigatii pe DVD - valabile in Romania ?
Pe scurt, vreau sa aduc asa ceva http://www.crutchfield.com/S-HvBGMcj...50&I=130AVICD2
Ideea e ca va veni din America, deci slabe sanse sa aibe harta Europei, cu atat mai putin a Romaniei. Am gasit in Romania la i-go harta Romaniei dar pe card SD. Intrebarea mea, se poate folosi navigatia de mai sus in Romania ? de unde fac rost de harta ? |
Re: Navigatii pe DVD - valabile in Romania ?
De nicaieri. Nu exista inca harta Ro pe CD sau DVD pentru nici un sistem.
Daca era Kenwood, puteai contra a inca aprox 1000 euro sa adaugi un dard extern cu navigatia Est+restul europei. Ce are I-GO nu merge decit pe sisteme Windows CE sau Mobile. Tot la I-GO exista un sistem complet ( tot cu card SD ) Windows CE care foloseste orice display, dar costa vreo 72 milioane..... |
SAXO ma vad nevoit sa te contrazic, sistemul IGO Limousine costa 3600 RON + TVA, nicidecum 72 mil.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
eu am sistem de navigatie pe golf v , din fabrica , deci nu pot sa il folosesc k nu se gaseste pe cd sau dvd ????????//
|
Nu exista inca CD-uri pentru OEM.
Tie iti trebuie cam ce am zis eu mai devreme, cu interfata specifica aparatului masinii. |
dar nu se poate conecta un sistem igo cu pocket pc la ecreanul din bord ? adica gps si receptorul sa ramana pocket pc-ul, dar display-ul sa vin la ce e in bord ?
|
Daca gasesti un PDA cu video-out, se poate.
|
pai in cazul asta cred ca iesi mai ieftin ... nu ?
diferenta ar fi ca tot de pe pda controlezi totul, doar ca ai un ecran ceva mai mare. |
da. intrebarea e dak gasesti PDA cu tv-out... io, cel putin, n-am vazut inca. poate ma insel...
|
tot ce se poate ... dar de ce nu ar fi ... pentru ca exista si pe telefoane (D600) ... sau vb prosti ?
|
nu vb prostii... exista si pe telefoane, insa doar pe cateva modele.
iar despre PDA, singura solutie ar fi unul din asta : http://www.margi.com/products/prod_ptg.htm |
bag p.... sper sa apara cat mai repede si la noi cd sau dvd
|
se laudau cei de la igo ca lanseaza ... dar se pare ca nu a mai fost o prioritate :)
|
Un prieten are Passat si isi pune de la ei navigatie tot asa cu DVD ( Blaupunkt ) si nu cred ca o pune fara sa aibe harta Romaniei. Undeva trebuie sa existe
|
Crede-ma ca nu exista inca nimic pe dvd sau cd care sa aibe si Ro.
DVD-ul Pioneer are Ungaria acoperita 40%. Asta nu inseamna ca nu vor aparea curind si solutii pentru OEM sau cele integrate dupa. Nu ramine decit sa asteptam sau sa folosim sistemele pe PDA. Voi face un topic separat pentru navigatia pe PDA, unde sa discutam avantajele si dezavantajele lor. |
Eu am vazut foarte multe masini in bucuresti cu sistem IGO in bord...si culmea functiona...m-am uitat expre la unu cand statea pe loc si indica numele strazii si localizarea...
Eu cred ca nu m-am inselat cand am vazut asta...Stiu ca si Loganul de la Vieta are sistem IGO si parca si acela functioneaza... Povestea cu cd/dvd ca nu se gaseste e foarte veche,si nu stiu daca se va face foarte repede,poate cu uniunea asta europeana sa mai iesim si noi din jungla... Deci pana la urma sistemele IGO nu sunt functionale? |
Cum sa nu fie functionale ? I-GO merge pe PDA.
|
Nu a spus nimeni ca nu ar merge I-GO ...dar nu in navigatia despre care am spus eu sau altele pe cd / dvd
Exista planuri / vreo data fixa data pentru cand o sa intre si Romania in Harta Europei pe DVD ? |
Dat fiind faptul ca fiecare producator de navigatii dedicate are softuri personalizate, depinde numai de ei.
|
E imposibil sa faca o firma un DVD cu harta pe care sa o citeasca toate navigatiile ? cum e la varianta pe card SD pentru PDA, orice PDA, bagi cardul si merge
|
Nu se poate pentru ca sistemele de operare nu sunt la fel.
|
salut...am un hyundai santafe(defapt tata) si vreau sa pun un navigator.
pe la 17-18 mil cam asa....ce recomandati ? |
Pe aparatele de la Garmin nu merge decat softul (hartile) de la ei?
|
DA ! Cu exceptia PDA-urilor Garmin cu sistem de operare Windows Mobile sau Palm OS pe care merg si alte softuri. Ex: iQue. Poate mai sunt si altele la Garmin si nu stiu eu.
Apropos, ce model de Garmin ai ? |
un StreetPilot 2610 ...
http://www.garmin.com/products/sp2610/ |
Bad news.... Numai softul Garmin merge pe el.
|
cine imi da si mie un sfat,imi aduce cineva din state un DVD-NAVIGATIE PIONEER AVIC N2dar spune ca nu are blackbox se poate folosi gps ?
|
Exista o solutie se pare.. si are si TV out, unde mai pui :))
http://www.amatechnologies.com/spec.php |
Solutie pentru ce ? Unde-i legatura cu subiectul topicului ?
|
Mea culpa.. si eu care ma bucurasem ca gasisem eu cu TV-out..
Mare eroare... |
Nu-i bai, se mai intimpla...
|
Multumesc SAXO.
Data viitoare am sa citesc de 3 ori, era doar pt. ca incercam sa fac cuiva un bine...dar n-a mers :) |
Am un Passat din 2003 si am navigatzie MCD.Deci nu pot gasi cd-ul cu harta Romaniei nu?
|
Quote:
|
Dati-mi voie sa va contrazic, exista DVD care are inclusa si harta romaniei
Deocamdata numai pentru Audi Pentru vinzari ai rubrica bazar |
Se pare ca intr-adevar a aparut un DVD pentru Audi in care sunt incluse orasele Bucuresti si partial Timisoara.
De aici pina la a afirma ca navigatia pentru ROMANIA exista, e cale lunga. In alta ordine de idei, ORICINE incearca sa comercializeze soft PIRATAT pe forum va primi BAN PERMANENT ! |
Quote:
|
De ce nu citesti titlul topicului ? Daca ai informatii pertinente in legatura cu subiectul, spune-le. Daca nu, abtine-te.
|
Si cam in cat timp...estimativ makr...or sa apara si pt Romania???
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning