![]() |
Raliul Targu Muresului
da! vedeti bine! targu muresul v-a gazdui o etapa de raliu! abia ce am vazut si eu la tv! mai multe detalii : http://http://asport.ro/auto-moto,ra...raliuri,114739
|
Re: Raliul Targu Muresului
Quote:
|
Quote:
zici ca esti prezentator :))) |
da asta se organizeaza de mult:P
|
Puteti sa-mi dati mai multe detalii,ca la mine nu merge linkul. Ms
|
|
Quote:
|
Ms mult;) ... pacat ca pe data 5 mai vin pe aici,pe la Miercurea Nirajului:sad: in ziua aceea tre sa ma duc la nunta , dar chiulesc un pic de acolo,ca traseul e chiar langa acel restaurant:-)
|
Quote:
din cate stiu vineri (4 iunie) etapa de asfalt se va tine la serpentina veche ,deci zsoltpihe poti sa vii linisit cu o zi inainte si sa admiri. |
Ms. Sa vad cum imi va fii programul,poate ajung acolo:-)
|
1 Attachment(s)
am gasit un afis...Attachment 1500074
|
Frumoasa superspeciala de astazi ;)
Mai "trista" a fost organizarea startului..concurentii plecau prin centru printre masinile participante la trafic :)) In rest la serpentina super tare :shock:.. |
La serpentine a fost superb... dar linia dreapta de dupa sicana si punctu de intoarcere de la casa tineretului M.Eminescu a fost superb:X
A fost o etapa superba :D |
da ,a fost foarte frumos:D
dar ma cam inebunit la inceput ala cu safety-caru:) |
ala chiar a fost enervant:)) am auzit (nam fost de fata ) ca safety caru ala ... renaultu... a incercat si el ceva cu frana de mana si ia murit motoru:))
|
am o intrebare....aseara zicea la difuzoare la rally ca tot la aceashi ora va fi shi astazi, dar pe anunt scrie 17:30. Stie careva cv mai exact?:?:
|
atat stiu si eu... dar am vazut mai multe plimbanduse prin oras:))
|
3 Attachment(s)
cateva filmulete de vineri
|
https://www.youtube.com/watch?v=l3Ac1PM2pXg cel mai tare copilot !!! nu te aud :D Frana ca ne prapadim !!! :lol: AVATAR...
|
cel mai tare mi-au placut: bogdan marisca si dan gartofan (pentru show-ul facut), desi titi aur parca are un renume mai mare
|
Quote:
|
super tare raliul ... cu exceptia accidentului lui tempesta care era sa ma omoare ... eram la un pas in spate de locul unde s`a izbit de bordura
|
Deyule daca stai langa cine nu trebuie :)))
Sambata daca ai stat langa mine....nu era sa patesti nimik:)) app:si pe mine vineri era sa ma loveasca echipajul lui Ponta;)):rolleyes2 |
bine ca nu a fost lovit nimeni....
Dar cand mergi la un raliu..(ca spectator) iti asumi niste riscuri... trebe sa iti alegi locu cu grija... sa te gandesti ma daca derapeaza unde intra... Curbele sunt cele mai populate... ca acolo se face "show-ul" dar tot curbele sunt cele care aduc cele mai multe accidente... Bine ca nu a fost ranit nimeni:P in rest... un raliu frumos:P |
Nimeni nu are un film klumea... ? lasa ca fac eu un upload ca am filmat ca la hollywood :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning