![]() |
[My Scoot] Piaggio Zip (marush08)
1 Attachment(s)
sall...am si io un piaggio zip model 98....motor refacut recent...segmenti...cilindru si ambielaj cu rulmentii noi...am terminat rodajul si am vzt k nu fuge....plecare de pe loc foarte puternik pana la 60-65....si mai am o intrebare reglajul la carburator cu aerul cum este treaba ca nu stiu
|
Re: salutare
Bun venit pe forum!
Incearca sa faci scuterul cat mai CLEAN.....cat despre carburator daca nu te pricepi dute la un mecanic sa ti-l regleze;) |
ce sunt porcariile alea pe el?
|
Quote:
oricum o sa le vopsesc cat de curand |
Quote:
sper sa intelegi ce am vrut sa zic ... si nu mio lua in nume de rau :P ... |
Cel mai bine reglezi carburoatorul in felul urmator: doua ture inainte apoi doua ture inapoi...:lol:
|
Quote:
|
am avut un accident cu el si iam spart carena dar am reparato cat sa putut.......
vopseaua o sa io dau cat de curand......nush mam gandit la 2 culori |
si anume ? la ce culori te-ai gandit ? sincer am vazut un zip negru la exterior si verde la interior ( verde ca acela dupa motocicletele kawasaki ) arata mortal avea stikere cu firme de renume ( stikere verzi ) la exterior si negre la interior era o frumusete
|
Quote:
|
O sa ai ceva de lucru la el sa iasa frumos, spor la treaba!
|
Quote:
No comm` |
Re: [My Scoot] Piaggio Zip (marush08)
salut...scz k nu am mai rasp.....am revenit cu cv nou...astazi imi cumpar toba sport....abea astept...si reglajele la carburator nu am mai umblat k am vazut k merge bn acum....cred k a avut apa cv atunci......o sa pun poze mai trz ku ea montata
|
Chiar nu cunosti decat "Messengereasca"? Limba forumului este ROMANA !
Asa ca te rugam sa scrii normal si nu cu : "k" ; "tz" ; "ka" etc. |
Scuterul e fain , insa actipildurile acelea strica cam tot , cel putin flacarile care sunt puse invers :)
Asteptam poze dupa revopsire :) |
4 Attachment(s)
salutare...scuterul este de vanzare 1100 lei noi...ptr mai multe informatii id:marush_boy93
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning