![]() |
ce difuzor de swoofer imi recomandati!?:D
vreu sa imi fac si eu un subwoofer auto..si as vrea sa imi ziceti si mie ce difuzor de bass sa-mi iau..... intentionez sa imi iau unu de 30 cm... da nu stiu cam cat wats sa aiba k sa se auda cat de cat tare adica sa se auda ca am subwofer pe masina:D:D!! Ce firma sa-mi iau??? si cati wats?!! difuzoru o sa mi-l aduca cineva din italia, in ceea ce priveste statia vreu sa ma indrumati spre o staie care sa duca difuzoru la watzi care mi=i spuneti voi:lol: ce putere sa aiba.... ca firma.... mai vedem noi ce luam:D:D!!!! SA nu fie f scumpe cu cine stie ce boxe sau subwoofere... vreu ceva totusi acceptabi::D
|
Re: ce difuzor de swoofer imi recomandati!?:D
Eu zic ca pentru ceea ce vrei tu un sub de 200-250W rms iti ajung...statii gasesti cate vrei...in jur de 4 mil! depinde ce vrei tu si de ce finante dispui!
|
eu ti as recomanda hertz....dar mai da detalii despre bugetul tau...
|
nuj vreu ceva chiar sa te scump ,,, mi-a zis cineva din talia ca in jur de 40 euro gaseste un difuzor destul de bun pe la200 wats rms io stiu acuma daca o fi dif 40 sa fie cu totu 100 120 euro cu tot cu statie..!!cam in banii astea ziceam eu..!! da ziceti-mi statia.... cam cat sa aiba pe canal...4* 100 e buna??
|
da e buna dar e mai recomandat sa-ti iei una pe doua canale gen 2 X 150 w rms nominal!
|
am inteles...dar de ce zici ca emai buna una de 2*150 decatuna 4*100 ca si pe asta o pot pune sa scoata 2*200 sau 1 *400!!!!
|
am uitat sa va intreb daca la dif de bass conteza marimea magnetului???
|
nu ....adik conteaza sa se inteleaga tot ansamblul motor ( bobina,con,suspensii si magnet ) ..dak astea sunt calculate si gandite sa functioneze cu magnetul respectiv e ok...
|
e mai bun apt subwoofer o statie speciala pe un canal.. sau mere si una pe 4 canale pusa 2, sau un canal!!??
|
o statie 4x100 nu poti sa o pui 1x400, ci doar 2x200, asta in cazul in care suporta asa ceva.
|
Mda ideea este urmatoarea pentru un subwoofer cu un singur difuzor poti sa iti iei doar o statie cu doua canale pe care sa le legi in punte sau ideal o statie mono canal. Ar mai fi o chestie legata de pret: intotdeauna o sa statie pe un canal de 300w rms sa zicem va fi mai scumpa decat una pe doua canale, care in punte ar scoate 300w rms..asa cum o statie pe doua canale a cate 200 w va fi mai scumpa decat una pe patru canale care legate 2 si 2 in punte sa scoata 2 x 200 w...numai bine!
|
da de exemplu la un subwoofer de 200 wats rms e de ajuns o statie de 2*200?
|
la un difuzor de 200 W RMS e de ajuns si una de 2x100 W Rms care sa mearga si 1x250 W RMS de exemplu.
puterea amplificatorul sa fie putin mai mare decat cea a difuzorului ... ca sa nu distorsioneze difuzorul cand ii cresti puterea. |
la un woofer de 200 rms o statie 2x 200 rms ? pusa in punte adica 1x400 ? sau simpla ?
|
Quote:
|
nu e mare grozavie difuzorul ala care il iei de afara cu 40euro iar amplificator de 4x100rms la 80euro nu gasesti. eu ma refer la watti reali nu la ce scrie pe statie cu marker-ul. difuzoarele bunicele, afara incep cam de pe la 70euro de 12" 200w rms iar un amplificator bun pt el cam de pe la 100-120euro. plus ce te mai costa incinta ajungi cam pe la 200-230euro. daca stai sa cauti, la banii asta iti iei sistem si din tara. bafta
|
hmm cam asa e.. da nu ce sa zic iute de ex: subwooferu asta :http://www.**************/GTt_300-p294.html e 40 euro si aci uite cat ee!!
|
http://www.**************/CS1200T-p128.html ce ziceti de subwooferu asta??? are cineva se aude mijtoo??? e ceva de el??:lol:
|
amandoua sunt niste muraturi dar daca ar fi sa aleg intre ele, JBL-ul conduce detasat.
|
la banii aia ce pretentii sa avem! oricum io am auzit un jbl si mi-a palacut cum se auzea , acuma ca nu se compara cu altele asta e da si pretue mai mik:))
|
ale3x_aly:depinde acum si ce JBL asculti ca sunt si care suna bine dar in nici un caz la 70euro.
|
Pentru subu tau de 200w IDEAL e un amp mono canal de 250w rms nominal ca sa a si rezerva de putere si sa nu-ti afecteze calitatea pt ca orice statie mergand cu ea in blana o sa-ti distorsioneze chiar daca zic ei vrajelile alea cu <0.x % THD (distorsiuni la putere nominala) Cat despre un amp pe doua canale la fel...iti recomand sa-ti iei unul care in punte sa scoata MINIM 250w ideal ar fi 300 pt ca la legarea in punte mai exista mici pierderi astfel incat nu o sa-ti scoata 300w in cap ci cu 10-20w mai putin...Numai bine!
|
da statiile au reglaj pt bas chetii destea au toate??
|
Nu au toate...in general ca in cazul oricarui produs dotarile cresc odata cu pretul...pe tine ce reglaje te itnereseaza in mod special?
|
m-ar interesa decat bas!! ca io am la mp3 2 iesiri pt subwoofer da nu pot sa reglez din el deasta ziceam!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:44. |
- Copyright 2026 4Tuning