![]() |
Alfa Romeo GT X-Supero by Novitec
21 Attachment(s)
Novitec a scos pe piata un kit de personalizare din seria X-treme, pentru Alfa GT. Acesta se numeste GT X-Supero si are la baza modeul Alfa GT 3.2 V6 ce are o putere standard de 240 de cai. Prin montarea unui compresor, puterea a fost ridicata la 337HP. |
Re: Alfa Romeo GT X-Supero by Novitec
mdea ... e cam mortala masinutza... parerea mea :D
|
crima frate...arata beton si are si 337 cai:-)
|
Design de nota 10, si nici performantele nu-s rele;)
|
:peace: e super masina si e bine k au marit si puterea motorului cu aproape 100 cai +kitul kre e tare si jantele sunt mishto, cromate :drunk:
|
arata bestial masinuta si perfomantele sunt destul de bune. Dar pretu la ea? cred ca e pe masura ei. :D
|
arata bine si la exterior si la motor :D
daca montau si un compresor... :???: |
sa-=mi dau palme ce roscata buna:lol:
|
super tare kitu , da foarte bine pe alfa si performantele sunt pe masura ;)
|
criminala!!! pret ceva?
|
f.misto totul pana la roofscoop!
|
:O gt-ul are frumos si inainte, acu e deadly. love is in the air
|
FRATILOR!AM STAT IN DRPATA SOFERULUI PE UN GT DASTA !!NUMA K NU ERA TUNAT LA FEL!AVEA 300HP &SPOILER,MUZCIA TOATE DIN FABRICA!!!CUM FUGEAA CE DEMARAJ ARE !!!!!!!!E SUPERR MASHINA!!!!!!!NEAGRA CU PIELE BEJ!!:twisted: :!:
|
300 de cai? :?
hmm.. |
Masnina asta imi face ochi dulci!Arata prea bine pt a putea fi condusa pe gropile mioritice.
|
Alfa GT-u e si standard mortala...cu tuning doar ii mareste frumusetzea...bestiala masia :)
|
:O 90 de cai din compresor .... frumoasa
|
foarte frumos nu am cuvinte
|
oooooooo
ce masinaaa italianca sportiva |
superba masina. kit-ul finut si lsd ... fac design-ul de nota 11. si performantele sunt super. alfa gt oricum e una dintre cele mai reusite coupe-uri ... si totodata printre putinele fara rama la geam :D
|
F reusita masina...nota 10 fara comentariii....
|
super-ba, nu am nimik de obiectat... nota 10*
|
belissimo nu ?:))
misto cu lambo doors |
:shock: tare:shock: :shock:
|
Cele mai bine arata eleronul si spoilerul fata!
|
adevarata masina, avea si un tov de al meu dar era gt diesel 150 caluti.la facut praf mai pe inteles acordeon:sad:
|
Quote:
|
belea mashina........no comment
|
Quote:
|
o fi fiabila ? :)) nu ca un aro 4x4, dar cred ca tzine destul :D
eu probabil ca as fi in stare sa`i fac polish cu limba...la cum arata... |
Quote:
|
superr masinuta e o bijuterie
|
Quote:
Quote:
- Daca vrei sa cauti ce n-are,eu cred ca mai mult ca sigur e FWD:(...de acolo si timpii slabi pe prima suta)....Lighioana asta te fierbea pe scaun daca ar fi fost RWD (sau AWD,insa nu prea le rezista deocamdata torsenul la .."violentza":D) Numai bine, |
ai dreptate
|
Quote:
~Nautilus |
Ce intelegi prin "compenseaza" Nautilus?!...cumva ceva de genul...alta masina sport de 250cai/~300nm aspirata cu rwd si aceeasi greutate- va arata aceleasi performante ca GTA?...ma-ndoiesc rau de tot...mai ales ca din cauza distributiei greutatii ,147GTA este puternic subviratoare,chiar daca au incercat sa compenseze prin amplasarea uriasulul transversal in spatele puntii fata(oarecum),coborarea centrului de greutate si o geometrie (mai ales a puntii fata) mai elaborata ca pana acum la alfa(vezi mercedes de la clasa mare,insa cu bracare mult mai limitata-alfa). Nu mai aduc in discutie performantza in accelerare de pe loc,unde n-ar avea nici cea mai mica sansa impotriva uneia ca cea data de mine exemplu..eu macar la fiat am saracia aia de diferential lsd...eh,la asta au cam neglijat aspectul asta,bazandu-se exclusiv pe porcaria elecronica controlata de ceea ce citesc senzorii de abs si modulul martor al accelaratiei laterale/inclinare:(.
Numai bine, |
Cam aceleasi trucuri le-au folosit si alti producatori de hot-hatch cu tractiune fata, printre ei VAG: motorul transversal deasupra sau in spatele puntii fata si inclinat mult inapoi (spre cabina), centru de greutate coborat prin montarea cat mai jos posibil a unor elemente mecanice (turbo+evacuare, cutia de viteze, caseta de directie etc), control electronic al tractiunii care reproduce comportamentul unui LSD (la ultimul as fi renuntat :) ) Alfa Romeo a folosit insa un design mai deosebit al suspensiei, in locul clasicului McPherson, iar tinuta de drum a modelului GTA si a versiunii 3.7 Autodelta a fost apreciata pentru tractiune si comportament in curbe.
Daca finantele imi vor permite in viitorul mai putin apropiat o GTA, mai vedem cat adevar e in spusele presei ~Nautilus |
Autodelta GTA AM are LSD
|
Quote:
Insa ...problema e ca mai sus noi discutam de 147 GTA (STOCK) ca si apendice la discutia despre GT X-Supero (existand multe asemanari din puctul de vedere al tehnologiei folosite). Autodelta e una si Novitec e alta...ambii avand plusuri si minusuri la anumite proiecte;) |
Mda.. si costa 925 de lire :? (pt motorul 1.6 TS)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2026 4Tuning