![]() |
/ schimb BMW E30 Cabrio
8 Attachment(s)
Vand / Schimb e30 cabrio, 1991, full electric, motor 1.8, soft-top schimbat de cateva luni , este pe germania, se mai pot scoate inca 2 randuri de nr. rosii, motorul nu are picur de ulei, nu ploua in ea ( comparativ cu alti ursi cabrio ) Praguri schimbate, spoiler schimbat, acruri telescoape sport, toba sport, motorul merge foarte oke..
pret 1500 Un schimb cu un opel calibra.. sau un e30 coupe contact YM : flope_89 sau PM |
Re: / Schimb BMW e30 Cabrio ( ursulet )
Up Up Up Up
accept schimburi in limita bunului simt |
Re: / schimb BMW E30 Cabrio
Up, pretul scade la 1300 de euro nediscutabil, sau schimburi reale:)
|
man imi place masina ta.eu imi caut ceva masina coupe....cat e taxa la el?
|
Ai P.M
|
Masina se da urgent la 1000 de euro.
Pretul nu mai scade. 1000 de euro fix |
ofer 500 euro
|
Ia`ti oferta si bate`ti`o de ****!
Biciclete la rainonu urmator se vand baiatu! |
Oferta mea e in continuare valabila fara nici o suparare, dar criza actuala si piata ( neinscrisa non euro motor mic ) dicteaza piata.
Decat sa ajunga la fier vechii ia in seama oferta cea mai mare chiar de nu este a mea. Ultima ofera 6oo euro si mio aduci acasa |
Maestre vorbesti in necunostintaa de cauza, masina are motor monotronic, adica ultima generatie de motoare e30 care apoi s-au pus pe e36 pe pisici.. are sanse foarte mari de euro 2 eu nu am fost la rar inca, dar am vorbit cu cineva de acolo si astea sunt lucurile ce mi le-au spus. decat sa ti`o dau tie cu 600 de euro mai bine sa rugineasca, nu e nici o problema.
Pretul e fix, convine cuiva vine o ia, nu ii convine sa isi ia bicicleta ;) Bafta |
K e dreptul tau sa visezi la e2 dar e2 nici pisicile de 1993 nu aveau.
|
Unde se poate vedea maşina?
|
ma bag si eu asa...pt proprietar , vezi ca ursu ala n-o sa iasa E2 in romania in viata lui...abia ies vanosurile de pisica de prin 94 E2...si alea chinuite.
alfel daca masina are pe ea ce zici tu si nu are probleme , eu zic ca e un pret rezonabil...se mai negociaza putin si e ok aaa...si vezi ca nu e motoru ci e injectia care ii zice MoTronic(nu monotronic) |
[/COLOR]
Quote:
Daca ar fi E2 ai plati 892 euro Dar masina este NON EURO deci taxa e5670 In ultima vreme si declinul pietei auto am cam avut dreptate ca exemplu MERCEDES W124 FABRICATIE 1995 ABIA GASEAI O PANARAMA ANU TRECUT CU 5000 EURO ,acum cu 6000 iti ei S-CLASE PENULTIMU MODEL |
Quote:
Topicul acesta este pt a vinde masina nu pt a va da voi cu parerea, macar daca o faceati corect... Masina iese Euro 1 daca te duci la RAR de capul tau, iar daca ai pe cineva shi dai shi tu o spaga iese shi EURO2... Daca va intereseaza masina puneti mana pe telefon shi sunati-l pe om... Bafta la vanzare!!! |
Quote:
Nu`l citez pe om ca " Mi-a luat apararea " dar tocmai asta e unica problema, am inteles toate cele.. dar nu fie omu mai destept ca dumnezo.. sa vina sa zica ca nu cand e da sau invers.Vorbiti in necunostinta de cauza, nu laud masina e o epava de 20 de ani, ce te astepti? sa fie la fel ca B-85-KYL ? masina tocmai deaia se vinde la 1000 de euro si nu se vinde la 10000, dar cand vine unu si iti face o propunere gen 500 de euro.. am cenzurat ceea ce-am scris eu, insa cand vine si a 2-a oara cu arfe de genu iti dau 600 daca mi-o aduci acasa nu`l suport frate, scrie pretu clar.. ce facem aici bijnitaa? O cumperi bine, nu o cumperi las`o sa rugineasca.. da rog "CUNOSCATORII" sa stea pe banca lor, sa vorbeasca cand e cazu si ce e cazu. Iar cu asta Numa Bine! |
Quote:
singurii "ursi" cu euro 2 sunt cei coupe/cabrio din 93 cu seria : -M43B18 Pentru a avea un tablou complet al acestei probleme, iata istoricul standardelor europene pentru emisiile masinilor mici (sub 3,5t) din vestul Europei: - non-euro pana in Iulie 1992. - Euro1 din Iulie 1992 - Euro2 din Ianuarie 1996 - Euro3 din Ianuarie 2000 - Euro4 din Ianuarie 2005 Si in viitor: - Euro5 din Septembrie 2009 - Euro6 este in proiect, neavand inca o data finala de implementare SPOR LA VANZARE |
Quote:
Succes bro` la vanzare!!!! |
Quote:
Daca tu imi aduci un urs coupe din 93 eu iti dau cabrio al meu gratis... |
eu stiu o pisica care e din 92 si a iesit E2 fara nici o interventie
ps: numai touring si cabrio gasesti din 93 |
Iote inca o dovada ca forumu e plin de "forumisti" infometati de cearta si contrazicere.Admini face-ti fratilor curat in baza de date a userilor.. si nu lasati toti copii care intra ca in targ si dau cu parerea despre existenta ozeneurilor si aerul de pe marte.
Sa revenim la topic.Nu am nici un motiv sa te mint dar ursu Cameleon din cluj CUY cabrio, a iesit la RAR NonEuro iar cu cerere etc euro 1, din 93, dar diferenta nu o face anu masinii ci codul motorului, seria.. aceea stupida. Asa sa isi mai deschida si copii ochii... Numa Bine si sa revenim la vanzare ca vreau sa il vand nu sa aduc subiect de discutii pe forum UP la 1000 de euro 2 randuri de nr. rosii etc... P.S - Multumesc Moderatorului/Adminului care mi-a dat un avertisment, pentru ca copii frustrati sexual hartuiesc un om care nu vrea altceva decat sa`si vanda masina :)))) MULTUMESC |
:sad:
Quote:
Quote:
http://www.autoscout24.ro/Details.aspx?id=lh1qoepnhxnu ai observat coupe cabrio deci:lol: Intradevar sunt rare dar sunt documenteaza-te bmw e30 wilkipedia :rolleyes2 ACEA PISICA DIN 1992 CARE ZICI CA A ESIT E2 , SIGUR NU AVEA MOTOR DE 1800 Quote:
Scuze asta e ultima interventie la acest topic sper sa isi gasesca propietar, ar fi pacat sa se desfaca |
Quote:
Ba baiatule tu sincer esti plecat de acasa.. ai ceva treaba cu mititeii... ba nene din 93 Coupe nu este, tu ne-ai aratat cabrio, care stim toti ca este.. da tu.. iar esti mai presus ca papa ioan paul al 7-lea... evaii Rog un moderator sa`i zica ca-i prost ca poate pe el il crede ... |
Quote:
coupe cabrio= 2usi decapotabila (a ta) sedan cabrio =4usi decapotabilea Deci tu de care masina ai ? cumva coupe cabrio? |
Quote:
URS SEDANE CABRIO in 4 usi... ahahahahahahaha Poate daca il tai cu flexul... |
Quote:
E frumoasa masina bro`...imi pare rau ca nu sunt in tara ca o luam eu....merita cei 1000 euro !!! Mult succes!!! |
N-a zis nimeni de urs sedan cabrio, pacat ca din cauza unor neintelegeri apar tot felul de certuri pe forumuri, in general. Singura greseala a fost ca a scris "coupe/cabrio" in loc sa scrie doar "cabrio", coupe fiind implicit. El probabil foloseste ambele descrieri, pentru ca exista si masini sedan cabrio, chiar daca nu E30.
Bafta la vanzare ! |
Quote:
Sunt de accord si cu ceea ce zici tu, insa ce vreau eu sa iti spun e urmatoarea, sunt masini sedan cabrio, de accord, dar aici nu a fost vorba de nici o intelegere, a fost vorba de bagatorii de seama care vin sa isi dea cu parerea, nu vin sa zica, da e oke merita, e urata frate ceri cam mult, asta e unica problema, ca sunt copii astia frustrati ce stau toata ziua pe wikipedia si cica-s destepti, se uita la Discovery si zic ca-s oameni de stinta, frate.. lasa-ma repet, vreau sa vand masina nu sa chat-uiesc aici. 1000 de euro e30 cabrio. sau tre sa scriu si vand epava sa se multumeasca unii forumisti? Bafta! |
Nu vrea nimeni o masina de sezon? :D vine vara iasa ursu!
1000 de euro! S-a strigat bingo! |
faci ravagii cu ursu pe forum ?:lol:
nu prea ne ajuta "criza" sa vindem si noi ursii ? :lol: nici eu nu am vandut ursul sedan,cabrio,limuzina,coupe in 4 usi. iar de ce tine de inmatriculare,masina iti poate iesi non-euro,E1 sau chiar si 2..asta tine de cate pile ai,nu de codul motorului :lol: |
Uppp urs cabrio, masina ideala pentru vremea de afara :))
e30 cabrio 1000 de euro!!! |
am o calibra verde din 93, neinmatr , adusa din germania , la care s-au luat cele 3 seturi de numere rosii......................schimbul de care pomeneai se face masina contra masina sau vrei si ceva diferenta ?
|
AI PM
|
iti dau 1000 de euro bani jos ! lasa-mi un nr de tel si am venit dupa ea
|
U Up UUp
Ursu nu hiberneaza vara... vrea sa exploreze.. s-a saturat sa stea un garaj, 1000 de euro! COntact YM : flope_89 |
Ultimul pret 900 de euro valabil pana sambata, altfel se scot numere rosii si se duce in targ.
Oferta 900 de euro pana sambata!!!! |
masina este/era in stare buna. am circulat aproape un an cu ea!!!
spor la vanzare! |
Up, up, up.. 900 de euro e30 cabrio!
|
ce mai face masinuta,in ce stare se mai afla ? numere rosii mai are ?
|
Salut, masina se afla in aceeas stare cum a fost cand am postat anuntu, s-au mai facut cu ea cam 5 - 10 Km, nimic mai mult.Numere rosii mai are inca 2 randuri.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:02. |
- Copyright 2026 4Tuning