![]() |
E30 - B 69 M S K - 1.8 is
3 Attachment(s)
in cele ce urmeaza am sa prezint un urs. Din start va spun ca nu este a mea, este a unui bun bun prieten ( varul meu :) )care desi are user pe forum nu prea are timp de stat.. si cum am gasit si eu o pauza in programul meu incarcat,am decis sa prezint masina la care ne chinuim de mult mult timp.
in majoritatea pozelor am "cenzurat" numarul de inmatriculare deoarece dorim pastrarea anonimatului (din diferite cauze ) masina a fost cumparata in urma cu aprox. un an de zile,dintr-un anunt de pe 4tuning :), de atunci suferind numeroase modificari ,mai ales la capitolul motorizare ,schimband 4 motoare (inclusiv cu cel care masina va fi scoasa din service) banii care au "intrat" depasind cam de inca 4 ori(minim) suma de achizitie a masinii la inceput masina arata cam asa,motorizarea fiind 2.0 jetronic -> |
3 Attachment(s)
proprietarul a decis ca :
- masina are nevoie de putina "culoare" ..aplicand pe laterale niste vinyluri - masina are nevoie de inca ceva putere .. schimband motorul cu un 2.3 de asemnea proprietarul a investit intr-un sistem audio-video aproape 2000 de euro dupa putin timp s-a renuntat la vinyluri,vopsind toata masina, optand pentru o culoare mai speciala :alb perlat cu mov |
Re: E 30
proprietarul ne spune si noua ce anume a cumparat de 2mii de euro? hai ca sunt tare curios, si detaliat!
ii multumesc "proprietarului"! |
1 Attachment(s)
ecrand lcd 7 inci 450 de euro, dvd player 280 de euro ,2 ecrane pentru tetiere ,7 inci(care nici acum nu sunt montate..dar am sa pun poza cu ele),500 de euro , 6 boxe magnat (sincer nu mai stiu din ce serie erau , stiu ca erau intr-o cutie f frumoasa din aluminiu asa ,membrana difuzoarelor fiind ca o imitatie de fibra de carbon ) subw Magnat XTC cu doua dif de 12 inci , 2 statii magnat phantom si un condenstaror... pe langa astea mai intra si o gramada de bani la toate cablurile aferente
dupa ce masina a fost scoasa de la vopsitorie , s-a schimbat motorul cu un 2.5 |
Quote:
|
Quote:
ps. am numai hertz in masina! |
13 Attachment(s)
dupa ceva timp masina a fost implicata intr-un accident ,moment in care s-a decis refacerea de la 0 a masinii (chiar daca accidentul nu a fost grav).Din ziua accidentului si pana in ziua de azi se lucreaza la masina , o perioada foarte mare de timp trecand din cauza schimbarilor de plan
Quote:
dupa multe multe schimbari de plan pentru refacerea botului .. ca sa reziste pentru noul motor .. pana la urma am reusit sa terminam cu partea din fata a masinii . ca motor s-a decis "instalarea" unei jucarii de 2.5 cu 24 de valve dupa multe si multe discutii,cum ca masina nu prea mai are linie , s-a decis schimbarea partii din fata a masinii, bot, aripi , usi ... "sub capota" a fost vopsita alb mat cu perla albastra intr-un sfarsit am reusit si montarea motorului , cu multe modificari ce tin de suporti , cardan etc momentan masina se afla la vopsit. intre timp a primit si cateva "cadouri" desi era dotata cu o suspensie sport compusa din amortizoare Boge sport cu arcuri H&R , s-a cumparat alta suspensie compusa din amortizoare koni mai rigide , si alte arcuri care sa coboare masina ceva mai jos si pe spate a primit alte jante MAK in 3 spite , oglinzi Fk .. masina nefiind dotata cu un diferential blocant, a primit unul cu raport 3.74 Kitul exeterior va fi pe cat de simplu posibil, un m-tehnic 2 urmatoarele produse care vor fi cumparate sunt faruri cu lupa si smiley si angel eyes si niste stopuri clare. de asemenea in urmatoarele saptamani masina o sa primeasca si un chip, si (sa speram) si o evacuare sport. (scz pt calitatea pozelor dar sunt facute cu telefonul :( ) |
multa bafta cu masina....eu am pozele astea de ceva vreme si stiam de proiect de la proprietar....
e de munca dar o sa iese ceva marfa.... |
Quote:
si noi speram sa iasa ceva marfa... |
Salut!Din pacate cred ca am vazut masina exact in seara cand a fost lovita prin antiaeriana daca nu ma insel.Foarte multa bafta in continuare si poate ne vedem ca si eu ma invart tot prin cartierul minunat Rahova.
|
Quote:
da ..poate ne vedem cand terminam masina.o linie , o diagonala ceva (glumeam :P ) |
Quote:
Ai scurtat cumva din cardan? Ai folosit cardanul de urs sau pe cel al motorului? A, si daca mai ai poze, urca-le ca-s curios! Felicitari pentru faptul c-ati dus pana la capat fiecare idee de-atatea ori! |
Quote:
PS : incerc sa uploadez cat mai multe poze pentru prezentarea in detaliu a masinii ; momentan asta a fost tot ce am avut. zilele astea masina trebuie sa iasa de la vopsit culoarea fiind alb (ca baza) + 2 perle diferite -> incerc sa fiu acolo ca sa fac si cateva poze. Multumim pentru apreciere |
BRAVO ... asta inseamna TUNING ... de la zero frate ... nu sticareala , spoliere lipite cu aracet si eleroane cat captatorii la troleu ...
BTW ... ce ai facut cu motorul ala de 2.5 cu admisia rosie ? |
Quote:
Multumesc si tie pentru apreciere si (desi nu are rost sa o mai spun si eu ) Felicitari pentru masina ta ! |
interesanta evolutia masinii, sa vedem ce iese...sigur va iesi ceva super tare. ;)
|
Quote:
Suportii de E36 sunt tot de la un motor M50(respectiv de la motorul pus pe masina)? Cu suportii de E36, au mai trebuit modificate si prinderile pe punte? Sudarea cardanului e o operatiune destul de delicata. Au reusit sa-l sudeze astfel incat sa nu bata? Adica au reusit sa-l centreze si sa-l echilibreze? Merci Iti pun toate intrebarile astea pt. ca m-ar interesa si pe mine sa-mi pun tot un M50, dar un pic mai "cuminte", adica M50 de 2l si 24v. |
Quote:
sper ca in cursul zilei de maine sa postez cateva poze cu masina vopsita. momentan nici eu nu stiu cat de bine a iesit deoarece nu am avut timp sa o vad azi . |
Cred ca cel mai mult astept eu sa iasa varul tau cu masina, stim noi de ce... :D
Respect! |
1 Attachment(s)
Quote:
intre timp cel care detine ursul alb , a mai achizitionat un urs, in 4 usi .momentan nu are cine stie ce modificari(la exterior) decat niste prelungiri la spoilerele originale si praguri finutze . despre motor nu am permisiunea sa vorbesc (atat zic :) este un 2.0) . deocamadata s-a investit decat la capitolul muzica cam 1000 si ceva de euro. un hu panasonic,modelul care isi schimba culoarea displayului si al butoanelor, 6 boxe magnat, statie magnat si un subw. infinity poze cu el am sa pun maine sau poimanine, depinde cand am timp sa-i fac poze si depinde daca am cu ce singura poza cu masina "noua" -> |
:) Sunt tentat sa achizitionez si eu inca un urs :) observ ca se poarta...
Oricum alex-rahova, tu probabil ca stii parerea mea despre dgo... masina merita vopsita intr-o culoare klumea si aranjata.... are potential, sincer e unu din putinii ursi in 4 usi care imi plac cum arata, asta dupa VL ;) :)) |
Quote:
-> inca astept sa fac rost de poze cu ursul alb proaspat vopsit... |
Bei ce facem aici... :) si tony de la noi vrea tot neagru sa-si faca viitorul urs care trebuie sa apara... ne facem klan de ursi negrii :)
|
4 Attachment(s)
Quote:
poze cu masina vopsita pozele sunt facute seara cu telefonul :( |
Felicitari, din cate se vede, pare sa fi iesit destul de bine!
|
Quote:
incepand de maine - poimaine masina va intra in procesul de re-asamblare. o sa dureze ceva timp , mai ales asamblarea completa a motorului + instalatia electrica mai sunt cateva dileme legate de kitul exterior si de faruri / stopuri :rolleyes2 |
Astept cu nerbdare sa vad ce fac baietii de la garaj. sper sa iasa adevarat rau! si Vrooom Racing sa se mandreasca cu ursi de "calitate-superioara" .
Multa bafta |
Quote:
|
Quote:
|
saptana care vine masina va fi gata asamlata si pe strazi....numai ca.... lipsesc multe dupa ia pt ca nu au ajuns inca...ex cip,serpi,faruri,stopuri,kit-ul exterior kit-ul exterior m-tech2 nu am gasit nicaieri :( asa ca daca ma poate ajuta cineva :D) si la muzica nu m-am hotarat inca adica ori nu mai pun nimik ori rup gura targului :) si mai sunt multe care le-am uitat la aceasta ora .....
|
Suna bine... unde ti-ai facut serpii?
|
in cursul zilei de azi o sa postez cateva poze cu ce s-a mai facut la masina. s-a trecut la asamblarea interiorului / exteriorului ( mocheta, tapiseria plafonului.. au fost montate geamurile si multe altele )
mai e de munca .. |
4 Attachment(s)
...........
|
Felicitari domne, arata bine, sincer.... nu credeam ca va mai merge :) (si inka cum va merge :D)
|
masina ar putea fi terminata in scurt timp , dar au fost cateva probleme cu pompa de frana ( a trebuit modificata) si din cauza asta nu s-a putut continua cu instalatia electrica si altele. in cursul zilei de azi masina o sa primeasca si niste faruri si o bara fatza.
eu unul abia astept sa o termine !! |
din cate am inteles , eleronul de aluminiu care e acum pe masina o sa fie inlocuit cu unul finutz , Zender, care a mai fost pe masina inainte ...
|
Si sa nu uite sa puna sigla inapoi pe geam :)
|
vreau sa va felicit pt c faceti, pt pasiunea voastra, si sa va urez bafta in continuare si fara incidente. si eu il ajut pe un bun prieten la refacerea masinii, insa e un golf2;) , speram k o sa iasa bine.
BAFTA |
Frumos bmw-ul succes in continuare la "tunat":)
|
mistocutz.... bafta in continuare :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:38. |
- Copyright 2026 4Tuning