![]() |
mashina pana`n 35000 euro
vreau sa`mi iau o mashina peste o luna sau 2 pana in 35000 ... ce zicetzi sa`mi iau? vreau ceva pt varsta mea... 20 de ani.. un coupe sau de ce nu chiar un cabrio.. cel mai tare ma bate gandu la un clk cabrio 2004
|
Re: mashina pana`n 35000 euro
tico:D =)) :lol: daca cauti in germania bine gasesti si M3 si daca mai pui ceva poate iei cu SMG ,porsche.. mai multe modele in bani aia ,masini americane care au pret super la ce ofera asta depinde de tine sa te hotarasti ce vrei
|
hmmm...sa inteleg ca nu vrei neaparat masina noua.. cand am fost eu in germania acu` vreo 2 luni avea nea` ala de la care mi`am luat eu masina un 330 ci cabrio cu hard top absolut full , 17 000 km , fab 2005 la 30 000
|
banui ca vb de masina sh. Vad ca esti obisnuit cu o masina mai exclusivista (un 166 e destul de rar pe drumurile patriei si in service) asa ca ti-as recomanda o lancia thesis sau un renault velsatis. Cu vel satis-ul cel putin cred ca iesi in evidenta , iar in banii astia gasesti un 3.5 initiale v6 de 241 cp.
|
sau un renault avantime, coupe space-ul renault, una dintre cele mai originale masini lansate in ultimii 10 ani. Care e surprinzator de ieftina..
|
Nu-l mai sfatuiti sa ia balene... 166, Vel Satis, Thesis, ei na!
Un M3, un SL 500 (R129) sau chiar un SL din actuala generatie "ceva mai folosit", o Alfa 156 GTA, astea sunt masini de fuga. Sub 35000 poti sa iei un R32, STI sau un Evo IX noi-noute, si nici nu te ustura la buzunar reviziile ca la M3 ~Nautilus |
cu 35.000 isi ia 2 Alfa 156 GTA :)
Second hand.. |
Pai..ar fi destul de multe optiuni....
Cl 500 RS4 Porsche-mai multe (boxter,911) Slk Clk Z4 Ford Mustang GT CLS-nu stiu sigur daca gasesti la banii astia...dar e tare de tot :D Peugeot 407 coupe Alfa GT Audi TT Audi A6 model nou Audi A8 penultimul model Mazda RX8 Nissan 350 Z Chrysler Crossfire... EVO VIII,IX STI S-classe seria 7 Alfa Romeo Brera (suuuper masina :|) Acum depinde si ce fel de masini iti plac...lista e lunga cu foarte multe masini super :) |
Quote:
|
e pe mobile.de un 350z pana in 10.000 de euro.....din 2004 parca.....oricum,eu votez pt 350z.....deoarece e o aparitie destul de rara prin patria noastra......
|
Quote:
|
La banii astia eu mi-as lua ceva deosebit (Chevy SSR , Crossfire , Saab 9-3 Aero Cabrio, Jaguar XK si chiar daca au aparut destule ... Mustang GT) . Alte masini pe care le-as lua in seama: Jaguar X-type Sport, Audi a4 2.0tfsi (sau 3.0 tdi) , 156 GTA sau daca te descurci cu o suspensie nesimtit de tare si cu confort aproape 0 : impreza, evo si daca vrei masina care te oboseste la condus dar sa fii unic ... TVR Cerbera care e mama lor ;-) (ti-as fi zis Sagaris da' aia e putin mai scumpa :D )
|
am vazut acolo mai sus cik RS4..
ce RS4 ??(cred ca din 2001... nu acesta nou) si totusi daca o aduce si de afara.. cu cat e motoru mai mare cu atat e vama mai mult :) eu te-as sfatui sa-ti iei un mustang :-P |
STI. fara discutie
|
Quote:
Am vazut ca a scris cineva TVR cerbera...aia e intradevar o masina super tare si foarte rara..dar nu stiu daca o sa gasesti una la banii astia... Am mai spus si repet....o masina exclusivista si italiana...Alfa Brera...avion..:shock: |
eu zic ca cu un Nissan Skyline ai fii unic in romania..... si ce masina ca nu are prea multi adversari......
uita-te la "masina mea" sub categoria Nissan si ai sa vezi un Skyline R34 GTT, este a mea masina si daca te intereseaza o vand cu 30.000 de eur cu tuningul de pe ea bafta multa si sa faci o alegere cat mai buna |
[QUOTE=AleX-34]eu zic ca cu un Nissan Skyline ai fii unic in romania..... si ce masina ca nu are prea multi adversari......
uita-te la "masina mea" sub categoria Nissan si ai sa vezi un Skyline R34 GTT, este a mea masina si daca te intereseaza o vand cu 30.000 de eur cu tuningul de pe ea nu e faimoasa GTR nu? are volan pe stanga? |
Quote:
~Nautilus |
Vw Eos imi place..coupe/cabrio..nu am prea vazut la noi..si arata si misto..parerea mea..si e si model nou..
|
eu nu as ezita. as lua skyline-ul direst. nu m-ar interesa volanul k e p dreapta. opoti s-o impatriculezi si cu volan p dreapta. ai fi unic in romania.
|
Quote:
|
cauta un m3 sau un clk 430 :). sau poate un amg ceva :P
sau daca ai aceleasi gusturi cu mine ai putea sa cauti un porsche 911 carrera ... dupa 2001 |
Quote:
Si in plus concurenta interna e productiva ;) ESPinoza, imi cer scuze pentru offtopic! Chiar iti recomand o Brera, de fapt demult iti tot zic sa iti iei Brera sau 159 ;) Take care! |
nu gasesc nici un 911 turbo la banii astia :) alex am deja o alfa ash vrea sa incerc si altceva ash incerca un porsche sincer dar numai un boxter s cred ca mi`ash putea lua..
|
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...608667d5a7.jpg un SLK ultimul model ? :oops: :oops:
|
Quote:
|
Quote:
ESPinoza: mai nou e o promotie la Honda S2000 cu pret CIP de 26 000 EUR ;) ~Nautilus PS se pot inscrie masini cu volan pe dreapta, sunt cateva in circulatie la noi, inmatriculate |
Quote:
Oricum am citit pe ceva site destul de oficial (cica :? ) ca vor avea exact aceleasi motoare si siteme de transmisie... Pana nu se lanseaza nu putem sti cu adevarat. Dar pana atunci nu pot decat sa sper ca nu ai dreptate :) ESP: Honda S2000 e chiar superba. Si nu ma refer doar la aspect ;) Si daca te gandesti sa o iei, sa nu cumva sa iti treaca prin cap sa ii pui vreo dotare optionala!!! Cat de cheala si usoara!! :twisted: |
opel speedster turbo. 200 cp pe vre-o 900 si ceva de kg. E drept ca e o masina care face compromisuri la comfort, insa..
|
@Shogun: am gasit eu cerbera la 28.000 euro la un parc auto in italia (volan pe stanga), deci la 35.000 sigur gasesti ... atat doar sa ai suficienta quae s-o conduci ;0) ... si avand in vedere ca ESPinoza mai are un 166 , ar fii perfecta pt a2a masina ;-) cu toate ca nici s2000-u nu e de lasat de-o parte
|
Cand amicul nostru a spus ca vrea masina sub 35 000, se presupune ca se referea la costul total, nu CIP - cost total insemnand pretul ei + transportul + "taxa de inmatriculare" + TVA, deci masina ar trebui sa coste (second hand) cel mult vreo 25000-26000, pret afisat, sau sa coste noua vreo 30000-32000, presupunand ca o ia pe firma si recupereaza TVA-ul. De asta n-ar trebui sa-i propuneti masini cu pretul CIP de 35000.
Eu as propune noi: Evo IX, Subaru STI, Honda S2000 sau Golf V R32 si second hand: Mercedes-Benz SL R129, BMW M3 E46, Z3 M-Roadster si, bineinteles, Alfa 156 GTA :) ~Nautilus |
EVO IX si STi la noi TTI sunt 50.000. Din Romania nu are cum sa le ia noi cu 35000.
|
Quote:
bafta la cautari :) |
eu as recomanda japoneze sau americane
|
Quote:
~Nautilus |
leasing cu valoare reziduala ... si astfel platesti taxele doar la valoarea reziduala ...
|
http://www.domautomobile.ro/?pn=show_price&id_model=85
infiniti g35 coupe, e urmasul de skyline in gama nissan performantele cred ca nu e nevoie sa le prezint. interiorul e pur si simplu criminal. exteriorul la fel leasingul e singura varianta NU se compara europenele la nici un capitol |
sa nu exageram totusi cu urmasul skyline ... singurul urmas al lui skyline este noul skyline care e "inca pe teava". Oricum masina aia e superba , cu toate ca motorul a devenit relativ banal, pus si pe 350z , si pe majoritatea suv-urilor de la ei , si pe ceva renault ... si cu performante destul de slabe
|
speedster e foarte tare, iar in banii astia il iei turbo si iti raman si bani de casco pe ceva vreme :)
la porsche poti sa te combini dar tu iti stii finantele mai bine si posibilitatea de a plati un casco mare, intretinere mare si asa mai departe fara sa te lase fara bani de distractie. |
La banii aia nu ai ce Porsche 911 sa iei. Nici M3 nu prea poti sa-ti iei pt ca taxele pt unul din 2003-2004 sunt in jur de 12-13000 de euro. Iti recomand sa nu te risti cu 2001/2002 pt ca ai sanse de 80% sa-ti crape motorul daca nu s-a facut "service recall-ul" la el. CLK cabrio cred ca gasesti lejer in banii aia (nu 320-500 ca nu-ti raman banii de vama). SLK nou doar 200 kompressor s-ar incadra. Un EVO sau STI merg si alea beton (e vama doar 6000 la una din 2003 cu tot cu taxele de 30%). Mustang si americane iar te rupe vama (RAU DE TOT) si sincer nu merita atatia bani aruncati pe ele...
Sincer... daca vrei masina de fuga (motor peste 3000cmc) mai bine cauta in Romania, inscrisa. De cand au bagat taxele astea criminale luna asta nu se mai merita sa-ti iei din afara. Ex: daca luam M3 din 2004 acum o luna de zile plateam vama la el undeva in jur la 6500euro. Acum daca ma duc si il iau de-afara platesc vama 13500. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning