![]() |
[EXT] BMW E46 323i Part Deux
12 Attachment(s)
99% din BMW este gata, mai astept stopurile LED. Sper sa va placa...
|
Re: BMW E46 323i Part Deux
sublim...
un vis frumos... arata foarte mult schimbata fata de ultimele poze oferite de tine... este superba! |
EXTRAORDINARA... este printre cele mai frumoase e46 pe care le'am vazut ;) felicitari ;) Spor la treaba in continuare ;)
|
Quote:
|
Foarte finutza..extraordinara...felicitari
|
S U P E R B A
|
prea tare machina ..mult prea tare :shock:
razvy felicitari pentru ce ai facut ;) ,......asteptam poze cu stopurile cu leduri ....;) |
extraordinara in poze.live cred ca e si mai si
|
Felicitari. Bunul gust abunda, este SUPER ;)
|
cand m-am uitat doar la masina...am zis CLAR..nu e facuta in romania...apoi am vazut nr de inmatriculare si unde locuiesti...mai mare dragu sa te apuci sa modifici o masina prin strainatatzuri...
poza cu botu m-a dat pe spate. sa ai grija de ea.felicitari! |
Quote:
|
Quote:
Mersi mult...chiar ca trebuie sa am grija de ea, nu mai merg noapte pe drumul de mare, asa au sarit anul recut BBSurile :) |
Re: [EXT] BMW E46 323i Part Deux
super tare frate, asta da tuning. Dar sub capota nimik?
|
Quote:
Poate la anu ma apuc de motor, am gasit kompresor care ma atrage |
Oricum este o masina superba, iar pozele cu jentile albastre sunt bestiale.
|
Quote:
|
ce jante sunt? (marca, model, dimensiuni)
|
breyton spirit pe 19
|
bravos ... razvy... t asteptam in Bucale :D
|
Blow...am zis ca ori cun jantele pe care s-a aplicat un efect cu un filtru albastru cand a fost facuta poza, ori ca e wooferul. Se pare ca am scris exact varianta gresita, totusi arata super...
se mai intampla ... simteam nevoia sa ma mai amuz si yo :P ... blowwind |
Un BMW cu adevarat unic.K fan al culorii negre tin sa te felicit pt vopsea.Imi place!
|
Quote:
|
de fapt ala e wooferul si nu jante albastre =))
anyway ... super frumoasa masina, chiar daca eu sunt unpic mai clasic (jante si grila crom) :P |
si dupa cum am promis aici sunt ledurile:
https://img349.imageshack.us/img349/4393/whip19113tu.jpg https://img349.imageshack.us/img349/439/whip191120kb.jpg https://img61.imageshack.us/img61/2066/whip1911561fu.jpg https://img349.imageshack.us/img349/4...ip191150ds.jpg E unicata masina din puntul de vedere ca capota e singura pt un Sedan/Limuzina in toata Europa :) |
beton, cat or costat si ce firma is?
|
Quote:
|
am vazut un m3 in bucuresti cu bara fata ca asta. de la ce producator este?
|
Quote:
|
NO COMMENT!!! pur si simplu s-a terminat jmecheria!!! e geniala masina! absolut superba!
felicitari!!! |
:shock: chiar nu am ce sa comentez :???:
nota 10 8) |
:shock: :shock: sooooper masina .. culoare :shock: .... cand ma uit la masina asta ... imi inspira un pic d teama ... cause ... nu prea stii care ii sunt " reactiile " ... sigur noaptea masina asta e k o fantoma ... nu se vede da` se aude ... suuper tare frate ... sa ai grija d ea ..si sa o tzii curata mereu !! ... PREA TARE ! :twisted:
|
Quote:
|
este extraordinara..am votat! pacat ca nu esti in RO cu ea ...ai fi intrat in top 5 zic eu cu ea ..... e bine ca nimeni nu a zis kitch :) dar nu e tarziu sa apara tzaranii ;)
|
Quote:
Si daca voteaza kitch, asta este, poate nu e pe placul lui toata lumea, nu am ce face, mie unul imi place |
frate..np.. kitchul nu e vorba ca nu e pe gustul unuia si altuia..kitchul e ceva BIZAR de tot ...de pe alta planeta ceva la care zici WOOOW si apoi ramai dezamagit si faci pe tine de ras... de exemplu: poate nici eu n-as fi facut bmwul asta la fel cum l-ai facut tu? dc? pt ca am alte gusturi dar asta nu inseamna ca il consider kitch pe al tau .... cu toate ca si eu am stilul mafiot---negru tot :) ;) ...
ps:kichul se face in curte niciodata la firme specializate... sa-l fi auzit pe unu ca lambo lu ONO e kitch...daca si hamann face kitch ce sa mai spun :lol: :lol: |
e foarte foarte frumoasa.nota 10!!!
|
Quote:
super ai facut-o pe cand o vedem si live ;) |
Quote:
Sper sa fie ceva showuri si prin romania unde pot veni cu masina prin iulie/august |
te asteptam razvy ...iar show-uri o sa fie ...ca deabia au inceput.... si vor fi ele;)
|
Extraordinara !!!
bravos razvane ..... ! la mai mare... :D sti ca nu scapi pana nu vii in bucuresti cu masina :D .... :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning