![]() |
Propuneti noul Moderator
Conform
https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1853...-sectiune.html Propunerile pentru noul moderator sunt urmatoarele : Sebi sfigmo spyker zN3u Champion vlad_VSV In urma voting-ului primii 2 clasati v-or fi propusi admin-ului si Smoderatorilor . Multa bafta . PS : Este un vot public , nu se accepta voturile clonelor , userilor care au mai putin de 2 saptamani de activitate pe forum sau userilor din alte orase decat Cluj . Voturile nule nu v-or fi luate in considerare . Votul merge 1 saptamana . |
Re: Propuneti noul Moderator
Na eu sunt primul care voteaza si votul meu merge la sfigmo care banuiesc ca el va fi castigatoru ! Bafta.
|
Quote:
Vreau sa subliniez inca o data 2 lucruri . 1. NU neaparat cina castiga acest voting v-a iesi moderator ( dupa cum am zis mai sus , s-a stabilit ca primii 2 clasati sa fie propusi mai departe pt functie ) 2. Nu votati daca nu sunteti din cluj . Voturile se anuleaza si va vede tot forumul ca sunteti slow . peace |
Quote:
|
In urma votului vostru , cei doi care sunt propusi sunt vlad_VSV si Sfigmo
|
Tin sa le multumesc tuturor care m-au votat, diferenta este de 3 voturi.
Bafta in continuare! |
Un rezultat foarte strans intradevar , si s-a anulat un singur vot .
daca nu se anula mergeati 3 mai departe. |
Foarte aiurea sa primesc acest raspuns, parca mai departe mergeau primii 2. Ma impacasem cu ideea ca am pierdut, dar acum sa aflu ca puteam merge mai departe si eu daca nu aveam un vot anulat.
|
votul anulat era la unul din cei doi cu 22 voturi .
Asa au mersi primii 2 : 21 si 22 voturi . Daca ramaneau cei 2 cu egalitate de voturi 22 propuneam si urmatorul de pe lista adica pe tine cu 19 . Curios faptul ca din cei care au votat , jumatate au 0 sau minim de activitate pe aceasta sectiune |
Eu as fi vrut sa fi avut culoarea roz acolo sus la poll... :p
|
la naiba
nu am votat :) succes viitorilor moderatori |
Eu ma retrag , succes Sfigmo si Sebi !
|
Quote:
|