![]() |
Machetele mele - kona4
5 Attachment(s)
Pun si eu aici cateva poze poate o sa va para un pic neobisnuit deoarece eu nu am modele noi decat vechii aici vad ca marea majoritatea a colectilor is machete noi,modele noi in fine enjoy
|
Re: Machetele mele - kona4
Înţeleg ...nu ai machete noi sau arătoase să zic ...dar pozele alea nu le poţi face şi tu în aşa fel încât să arate bine machetele ? Puţin efort nu strică ;)
|
Mitsu acela este un AutoArt, varianta Rally Art....? Daca da, poate nu stiai ca o asemenea piesa nici nu ar fi trebuit scoasa din cutie , nu spun neglijata .
|
Quote:
Fa'ti timp si de machete kona4 , eu la 3zile le sterg de praf, cu toate ca stau inchise in vitrina de sticla ... |
Au, da ce ai tu acolo, numai batrane, bravo, fff frumoase:!:
Bine ai venit si astept sa le prezinti pe fiecare in parte, bafta:!::!::!: |
is ferite de praf nu stiu despre ce vorbesti odata intr-un an le sterg de praf vitina protejeaza foarte bine ,am machete din 60 asa ca evoul ala nu e cel mai rar de acolo !
|
4 Attachment(s)
poze vw 1600,1200 matchbox lesney
mercedes bot de cal matchbox superfast si roti nasture citroen cx norev |
Foarte frumoase, babele tale:!:
|
mersi mai pun poze in cazul asta ! Am observat ca pe forumul asta nu prea este cultura pentru machete din astea numai modele noi si tunate de prost gust
|
Foarte frumose machetutele tale, imi plac mult astea mai batrane cu personalitate. Chiar te rog sa mai pui poze cu ele dar mai intai sa citesti regulamentul sectiunii, sa vezi cate si cum se posteaza. Bun venit si spor cu prezentarile, un abonat ai deja ;).
|
am vazut la inceput un BMW 2002, la prima vedere nu l.am zarit 'scos din cutie'
asa ca abia ii astept prezentarea :) apropo. ai putea citi regulamentul sectiunii, daca vrei. |
Quote:
|
da nu stiu ce sa zic acuma am verificat nu are nici macar firimitura de praf pe el locuiesc intr-o zona unde strazile is curatate constant deci chiar si daca aspir sau sterg praful se pune greu dupa aia
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
poza de grup
|
In sfarsit , inca un iubitor de "vechituri" si clasice :D Bine ai venit , pune si tu cate doua machete / zi cu cate 6 ( sau mai multe ) poze de bucata sa ne clatim ochii :D
P.S. Iti dau o nuia la palma pentru remarca referitoare la cutura :P P.S.2 Sa nu te puie Aghiuta sa ma lasi fara machetele rezervate ca ne scandalizam :P Bafta , si astept "vechiturile" in detaliu !!!!!!! |
4 Attachment(s)
cateva machete dacia !
prima este un break din vremea comunismului 1310-le verde este facut de ist Taxiul alb este ixo |
Ti-am urmarit thread-ul.Foarte faine batranele si eu incerc sa strang dinastea.Bravo si tine-o tot asa!
|
Super fain break-ul comunist !!!!!! Frumos si taxi-ul de la IXO , cand vrei sa-l dai sa ma anunti ;)
|
mersi iti dau un sfat cauta la pietele de vechituri se gasesc batrane destule si la pretul corect!
|
:P Ma refeream la Taxi Perozzi :P
|
4 Attachment(s)
Daca tot am pus romanesti pun cateva comuniste in continuare
Aro 10 cu volant in cutie originala citroen ds de fabricatie ungureasca ,lemezarugyar skoda tuningata ,a fost scos motorul din el modificat sasiul |
He he:lol: ce simpatice sunt..ai un adevarat muzeu al jucariilor post decembriste:-) tari de tot:lol:
|
ma bucur si eu ca este lume care apreciaza asa ceva si pe forumul 4tuning
mmm astea toate sunt fabricate inainte de 89 ,aro este din 83,skoda cam din anii 60,la fel si citroen ds Şi eu aş aprecia dacă nu ai mai face dublu post ;) |
Toate sunt vechi si SUPERBE:!::!::!:
Astept sa mai vad raritati de astea:!::!::!: |
:shock::shock::shock: tu vrei sa ma imbolnavesti de inima ???? Tu stii cate ARO 10 din astea am stricat eu ? Apropos...ia vezi cum imi gasesti un ARO 10 din ala mic ( stii de care ) , ca tot umbli prin targurile alea pe care eu nu le gasesc .... Te rog !!!!
|
extraordinar omule!pur si simplu superbe!
|
da nu am aro 10 mic ,numai din asta mare .Din ala mic nu am vazut deloc decat in poze !
mersi ma bucur ca va plac ! |
Foarte fumoase chiar daca sunt batrane:D..la mai multe
|
Interesanta colectia ta, astept poze cu fiecare in parte, Spor cu prezentarile!!
|
5 Attachment(s)
BUiCK RIVIERA corgi vechi scara 1:43
Peugeot 305 matchbox scara 1:43 Renault 5 polistil 1:43 |
Riviera e ciment man, imi place mult culoarea ei:!:
|
Quote:
|
Nu este matchbox buick-ul cii corgi o alta firma producatoare de machete tot made in england
|
Riviera e superb il am si eu 1:64.
Pe viitor prezinta cate 2 machete pe zi, ca asa este regulamentar:):-P |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Da sigur man ,am scris numai sa nu creada lumea dupa aia ca e mbx uite ca mai pun cateva aici
Cadilac eldorado - Facut de husky 1:64 Un T1 vw de la matchbox lesney tot 1:64 |
Quote:
|
Cadillac-ul arata foarte bine, albastru cu interiorul roz, se potriveste bine.
|
Da mersi o sa mai pun poze dar dupa cum scrie regulamentul numai maine pot !
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning