![]() |
Citroen C3 1.4HDI
5 Attachment(s)
Vand Citroen C3 1.4 hdi, 2003.10, 98000 km reali, luata de noua din tara, al doilea proprietar, stare buna. Masina are ac.manual, servodirectie, abs, 4 airbag uri, inchidere centralizata, geamuri fata electrice, oglinzi electrice cu incalzire si rabatabile electric, trapa panoramica de sticla, jante aliaj pe 14, alarma Viper, etc.
Pret 4200 e discutabil. Nu ma intereseaza schimburile. |
Re: Citroen C3 1.4HDI
Up! Valabil, discutabil. Super masina cu super consum.:-)
|
Up! 4000 e negociabil.
|
un schimb cu asta???https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...an-2001-a.html
|
Nu, mersi. Vreau sa o vand pt ca mai am un megane sedan in leasing (poate vrei masina in leasing vezi anuntul meu)
|
Up! Valabil! Pret nou 3800 usor discutabil la vizionare.
|
Up! Valabil!
|
Valabil in continuare, pret discutabil.
Masina are acum 102500 k reali si se prezinta in stare buna (nu are nevoie de investitii). |
Pret nou 3650 discutabil.
|
Quote:
|
Masina nu a suferit avarii majore. Ca si probleme ar avea aripa fata dreapta usor ondulata (fara vopsea sarita doar sifonata) de la fostul proprietar si pe hayon usor infundata usor tabla unde scrie Citroen pe partea soferului in urma atingerii unui cos de gunoi suspendat in parcare la Mc Donald s. Mai are mici zgarieturi si cam atat. Pb tehnice sau electrice nu sunt.
P.S. Saptamana trecuta am trecut prin Deva, frumos oras.:-) |
Quote:
|
Vineri ma intalnesc cu cineva care mi a propus 3400. Oferta de 3200 am mai avut si am refuzat asa ca in 3200 nu o dau.
|
Quote:
|
S-o stapanesti sanatos!:-)
|
Valabil in continuare. Doar week end-ul acesta 3400 e nediscutabil.
P.S. Din aproximativ 7-8 persoane care m au sunat si s au aratat interesati de masina, nu a venit unul sa o vada. |
4 Attachment(s)
Valabil! 3350 e usor discutabil.
|
Vanduta. Se poate inchide. Multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:53. |
- Copyright 2026 4Tuning