![]() |
[My Scoot] RDX's Malaguti F12
16 Attachment(s)
Salut din nou!Postez de aceasta data scuterul unui prieten pe care il ajut sa il faca sa arate foarte bine,si in special sa fie unic.
Malaguti F12 Set 80 cmc R4Racing Toba Aprilia SR50 Pleoapa "Bad Boy" home-made. Carene refacute luna asta. Pun si niste poze,eu sunt cel ce "lucra" acolo :D |
Re: RDX's Malaguti F12
Sunt bune aceste seturi R4racing?
|
Excelente.Super fiabile.
|
4 Attachment(s)
Fresh pictures :P
Saptamana asta sau cea viitoare vin urmatoarele: -Filtru aer TNT H5 Rosu -Toba Gianelli Next |
Frumos scuter insa nu vad cu ce ar fi unic :D
|
Nu prea mai vezi asa F12,stickerele sunt facute pe comanda,la fel si folia pe care sunt aplicate.
|
Si scuteru meu e unicat ! Are stickere cu gilera :rolleyes2
|
Nu crezi ca iei la misto scuterul omului degeaba?Ai mai vazut F12 care sa arate asa?Ma refer la benzile negre pe care sunt aplicate stickerele,forma&stuff.Nu cred ca ti-ar parea bine ca cineva sa te ia la misto degeba.Nu am nimic personal cu nimeni de pe forum,dar ma deranjeaza cand cineva imi ia munca la misto.Stima si sper sa ne vedem in trafic!
|
Sa-ti arat F12 unicat in ROMANIA?
|
Hai baga matrix niste poze cu F12-ele tau , te rog ! :D
Sa vada lumea ce e aia unicat. nu 2 stickere si un badboy din fibra :rolleyes2 |
1 Attachment(s)
Cam asta e,dar mai e destul de munca,inca nu e gata 100%.
|
Usor!First,nu vreau ca topicul sa degenereze in vreo tiganie.Scuterul e unicat prin orasul prin care stau eu,nu am pretentii de a fi o unicitate nationala sau mondiala.Ar trebui sa o luati mai usor,vad ca unii useri de pe aici(sper sa se simta),fac chestii de astea pe mai multe topic-uri pt post-uri.
|
bossule nu ai inteles ... unicat cand zici ... trebuie sa fie chiar unicat ... nu un f12 ca oricare si are niste ''aptipilduri'' pe el si gata e unicat ... ca eu dak am un f12 ca al tau ... si ii trag o vopsea argintie si scriu pe spate ''viata mea e manelele'' ... o sa fie unicat :P ...
ps: matrix :X e bomba rau f12'le tau ... dami si mie un ym ... ca vreau sa te intreb cate ceva despre f12 |
Gata!Hai sa ramanem ontopic,sa nu ne mai certam.Sa va traiasca motoarele,nu ca mie! :(
|
Quote:
|
Amortizorul spate este un amortizor aftermarket de la Top Performance.Nu stiu sa iti spun mai multe despre el,fiindca nu stiu :)
|
Quote:
Cat despre f12-le din acest topic, o singura sugestie, vopseste pleoapele aceeasi nuanta cu scuterul ca nu arata prea bine cu ele negre. Multa bafta! |
jimi place ce vad si ce faceti voi 2 cu acest F12 ;)) bafta in continuare si sa ne tineti la curent cu modificarile !
|
Va tin la curent cu absolut orice modificare.Azi vine toba,Gianelli Next!
|
oho ... sa ne asteptam la un proect pe cinste :> ? ...
ps: sunt fonduri :) ... !? |
Strict secret!Daca nu sunt,producem :P
|
team fara supararre aici fiecare isi spune opinia despre scuteru tau...Deci sa o luam la rand....prea multe conbinatii de culori,negru,rosu,mov,gri etc...stikerele alea sunt puse aiurea si sa nu mai zic ca sunt prea multe sau hai s ate intreb altfel ore mai ai loc pe unde sa ii mai pui? chestia aia la far neagra chiar naspa daca era gri poate ca era alta treaba....nu stiu de preferat sa fie ceva unic vopsestel intr`o culoare ceva frumoasa si renuntza la partea asta cu stikerele puse intr`o ordine naspa si in exces!!! daca ii mai puneai si semnu de la nika atunci puteam sa te intreb direct esti tigan? ca numai tiganii isi fac masinile asa!!!! bafta!
|
Re: [My Scoot] RDX's Malaguti F12
@r13111988:
Fara nicio suparare,da-mi o poza cu mama ta si zi-mi cum o cheama sa fac un sticker cu ea.Tu te cam bagi in seama pe oriunde poti,din cate vad eu.Nu stiu cum de te poti intelege cu lumea de pe forumul asta.Te rog,lasa-ne! |
Quote:
|
interesant scuteru:D:D.
Tine'o tot asa!! Bafta multa in ceea ce iti doresti!!! |
Multumesc pentru urari!Tot respectul!
|
Man, scuterul e frumusel, dar sincer e cam incarcat cu abtibilde care efectiv nu isi au locul, pentru ce e pus cel cu momo, sau sparco, nici brembo nu are ce cauta ca f12 are frane grimeca sau cum le cheama. Si eu am avut f12 si am muncit la el sa il fac cat de cat,dar nu ..., e topicul pe pagina 2.Oricum tu stii, mie unu imi place foarte mult abtibildul cu PIAA, da foarte bine, eu pe toate le-as da jos, probabil vopsit din nou si pus doar cel cu PIAA, in rest e frumos, bafta cu el ;)
|
Multumim!Scuterul nu e al meu,asa ii place baiatului,nu pun eu abtibildurile pentru el!
|
Quote:
|
Toba Gianelli a sosit :) ?
|
frumos f 12 dar nujt ce e asa unicat,,,si al mew e unikat pt ca e portocaliu:X::X:lol::lol::lol:
|
un sfat vopseste pleoapele gri sau rosi
|
hmm da topicu asta a cam murit!!!...... cunosc baiatu si chiar imi e prieten..
.. scuteru a primit acea toba gianelli extra carbon.. sau ceva de genu ....ia fost schimbat ambielaju si rulmentzi..(le-am schimbat eu ... ) are rulmentzi SKF c3...... ..scuteru a mai primit un variator stock nou.. si o curea noua originala...... i-am mai facut "sonda" de la benzina ca nu indica bine..... scuteru are role de 6... sau 7 gr.. nu stiu sigur!! si nu se tureaza la maxim asa zice baiatu... spunetzi niste role potrivite pt scuter sa mearga bine...deci transmise full stock... poza cu toba maine.. o sa pune eu una:D |
role de 5 sau 5.5g ;)
|
role de 7 sunt cam grele... la deal merge incet. cu cat sunt mai usoare cu atat accelereaza mai bine, dar pierde din viteza maxima. sau cel putin asa stiam eu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning