![]() |
Tico - B 44 ZXN
proprietar nou ... idei noi ... un nou inceput pentru inca un tico :) ... sa vedem ce iese :)
|
re: Tico - B 44 ZXN
1 Attachment(s)
o prima poza ... si sa vedem ce ajunge peste un an ... cam asa :D
|
mai multe poze... si sa fie pe zi. detalii ceva... an de fabricatie, km, defecte, planuri de viitor... sa-l stapanesti sanatos! si spor la treaba, si finante, ca idei se gasesc :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
kilometrii 74000 defecte ... am parbrizul lovit ... :-? o sa pun o poza daca e... dar e irelevant nu ma deranjeaza la condus si nu stiu daca se merita sa il schimb doar pt atat :) ... acum e cam tarziu pt poze pe lumina cu masina dar maine ii fac... sau in weekend ca plec la munte :D sa fie mai pitoresti :)) finante momentan sunt directionate pentru treaba cu inchidere centralizata si alarma :) sa vad ... oricum as vrea sa merg pe audio si eventual daca pun baterie pt sistemul audio pot sa pun si alarma tot pe bateria aia :) dar sa vad :D am vazut si eu ce ziceai tu acolo la universitate :) o sa sun ca am gasit nr pe net :) |
Hmm.. ai probleme cu relantiul sau cu shocul automat? sau nu ai apucat sa observi ceva de genu?:-P
|
Quote:
la relanti mi se pare ca este masina putin turata dar nu rau de tot |
Re: Tico - B 44 ZXN
am achizitionat o alarma auto si o inchidere centralizata care vor fi montate probabil joi pe masina :)
dupa asta sper sa urmeze ceva muzica :) o sa pun si niste poze dupa ce o sa mai asez cata putin la ea :) eventual un polish ceva :D sa fie mai frumoasa si ea :D |
4 Attachment(s)
dupa o zi de munca am intalat si inchiderea centralizata si alarma :)
|
frumos si ingrijit,la multi km in continuare:D
|
asa man :D te astept la un pahar de vorbe pe la mine, si poate o sedinta foto daca or fi curate buburuzele.. :lol: spor la treaba.
|
are cineva idee de cutia de viteze daca merg schimbate rapoartele cumva ? a 3-a mi se pare groaznic de scurta:-? iar a 2-a e lunga rau :)) adica a 2-a tine si pana la 50 cam asa si a 3-a pe la 60 mi se pare ca face urat:-??
|
cred ca te inseli...a 2-a duce pana la 70 aproape (am un prieten care cu un tico de pizza se ducea la 90 :lol:). Si a 3-a aproape 110. Mie cutiile de tico si de matiz mi se par foarte bine etajate.
|
Quote:
o sa incerc cand se usuca pe jos ca astazi mi-a sarit un caine in fata si am pierdut spatele cand am pus frana :| deci nu prea imi mai arde de joaca pe vreme dasta:)) astept sa se usuce putin :D |
Quote:
|
Quote:
abia astept sa mai strang niste bani :D ... poate ii pun geamuri electrice :P sau muzica :) sa vad ... :D |
Lasa frate da acolo la manivela... pune o muzica ceva sa se bucure si urechile tale cand mergi cu masina :lol:
|
Quote:
bani sa am prima data ca restul se rezolva :)) oricum sunt foarte bucuros cu inchidere centralizata :D |
mi-am cumparat un casetofon eurotec :)
EU-9889CD3bt eu nu am gasit nimic de el pe net poate stie cineva :) eu il banuiesc undeva la 150W pe 4 ohmi /4 canale sugestii in continuare de boxe ce sa pun pe masina :) ma intereseaza si un pret destul de mic :) momentan voi sta cu niste boxe de la un prieten care merg undeva la 30W reali (+boxele tampite ale masinii :)) ) deci sa vad niste pareri si ... urmeaza modificari :P |
pana la urma nu e chiar cum am zis :)) 45W puri si boxele alea nu s-au potrivit :lol::lol::lol::lol::lol:
are cineva idee de unde pot lua niste boxe destul de ok ? Quote:
|
Quote:
|
Quote:
link-u' nu merge... :rolleyes2 |
Quote:
m-am uitat eu putin pe acolo acum ma gandesc la montaj :-P si imi fac putine griji cu bateria masinii :???: oare face fata la boxele astea ? sau poate trebuie si asta schimbata :???: ca e aia de la tico :???: |
1 Attachment(s)
Salut Tico Club te invita sa iei parte la aceasta intalnire.
|
1 Attachment(s)
astazi am observat pe kilometraj o cifra rotunda si am decis sa fac si o poza :))
din pacate aplicarea ideilor mele stagneaza din lipsa de fonduri dar incerc sa fac rost de bani :D mai dureaza cam 2 sapt sa scap de examene si vedem ce iese ... |
Quote:
lasa omule ca incet incet faci tu rost si de bani pt masina. sper si eu pt a mea... cat mai curand.... |
1 Attachment(s)
Quote:
Îți doresc să ajungi la aceasta, cel puțin, fără incidente și fără probleme. Și te așteptăm la meeting. PS : Succes la buburuză, în continuare ! :D PSS : Acum am 260.000 în bord :) |
bai dar toti aveti plinu' cand faceti poza :-w?..succes cu buburuza in continuare:P..ai rezolvat ceva cu boxele?
|
Quote:
cu boxele ... ca sa fac un update... am stricat player-ul si caut unul nou acum care sa imi dea pe 4 canale la 4 Ohmi ... ceva ieftin si de boxe da ... am rezolvat : -pe fata am niste in phase (de 10 ... montate in bord in locul celor vechi) momentan nu intru in amenajarea interioruluo - pe spate Magnat edition 369 ovale format 16 X 9 ... se aude foarte misto ... pacat ca nu am player si nici buget nu mai am momentan ... :)) adica poate ceva la 100 de ron sa imi gasesc :D sa vedem cum fac :) oricum se aude super misto :) |
foarte bine :P...ai ceva sistem audio nu gluma:))..mult spor si bafta in continuare.
|
Man, ai vrut sa zici 369 sau 693? Ca pe site acolo, stii tu unde, nu au decat Magnat 693 6x9" cum ai zis. Abea astep sa le aud :D Sper sa gasesti un HU bun si ieftin....
|
Quote:
|
unde gasesc si eu niste roti mai ieftine sh ? adica nu cu capace :P
|
adica janta+anvelopa? d-alea pe 12", de tabla? daca la alea te referi, gasesti la mine... :D
|
Quote:
chiar ... jantele de punto crezi ca se potrivest pe tico ? ca vazusem eu unele la un punto cu 3 spite cum ar veni si aratau misto :rolleyes2 |
noup... n-arata deloc bine alea in 3 spite, plus ca nu merg cele de pe fiat, adica nu se potrivesc la dimensiunea de la prezoane. fa-mi o oferta pt jantele mele si vorbim. una din ele e atinsa mai rau, restu sunt ok. au si anvelope in regula, te mai tine destul... sunt pt tine sau pt altcineva? da-mi un PM si discutam...
|
miercuri cred ca vine si un player pt masina si o sa fie muzica :X:X
|
Quote:
|
poze poze poze.... :lol: tre sa trec intr-o zi sa o vad, sa o aud mai exact.
|
Quote:
ca era deja noapte si nu vedeam sa pun masca si cabluri pe acolo sa il asez ok. si imi era sa nu il fure. asa maine dupa ce il montez iau doar fata si gata am scapat de o grija :-) ne auzim la tel ( cand ai drum ma suni ) |
distanta la fiat e de 4x98 deci nu merg jantele de pe fiat. Mai bine ia-le pe cele de la liviu, ca sunt oky ;) bafta in continuare!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:35. |
- Copyright 2026 4Tuning