![]() |
De ce?
Dak cumva avetzi un \"de ce?\"... poate gasiti raspunul aici
|
Incep eu...
De ce nu pot sa-mi skimb numele la user??? |
De ce sa ti-l schimbi?
Ia gandeste-te... Daca si-ar schimba toti (saptamanal, ca sa nu zic zilnic) numele userului, unde-am ajunge ? |
Good point!!!!!!
|
De ce pamantul este rotund?! :shock: :shock: :shock:
|
ca sa nu fie plat
|
shi de ce draq tre sa ma trezesc dimineatza?(oare nu se poate dormi veshnic?)
|
pt. CT-03-ART : se poate dormi vesnic...... :wink:
|
Re:
Quote:
|
De ce masina are cai putere si nu vaci putere?! De ce calu e mai renumit decat vaca?!(fara referire la organe genitale,da?! 8) )
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
Si sunt cai si nu vaci.. pt ca mai greu trag vacile decat caii (carute)... Totul se rezuma la baza transportului :lol: :lol: |
eee! suna urat vaca putere! n-are dinamik...
Quote:
|
Greseala mea ma duce la un alt \"de ce?\"
De ce nu putem sa modificam ceea ce am scris dupa ce am dat submit... (am intrat din greseala p un forum la www.gsi-turbo.com --> nu fac reclama pt k e in franceza... bleah! dar puteam sa modific textu' p care il scriam... Langa \"quote\" din dreapta sus la ce am scri era si buton de \"rewrite\" sau ceva d genu'...) |
silly me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
de ce sunt asa batut in cap???????????? |
langa optiunea quoute este edit si acolo poti sa iti editezi mesaju`
|
Re:
Quote:
PS: cine a mutat topicul la Dictionar? Intrebarile astea sunt legate de aceasta sectiune? |
eu nuuuuu!!!
|
De ce este lumea rea? :cry:
|
Ca sa nu fie buna...
|
De ce e romanu' nesimtit???? Si sa nu-mi spuneti ca asa e romanu'...
|
Pentru ca e mai smecher ! :P
|
ontopic: De ce? :arrow: De ce nu? :idea: :idea:
|
1.De ce sunt unii atat de prosti,sau ku o mentalitate de dihor care a apucat \"epoca de aur\" a lu' nea ceasca!?
2.De ce astia care stau akasa, comenteaza tot timpul pe cei ce fac cva?!?! |
...ca sa aiba alti prosti mai mari ca ei ce sa comenteze...
|
sau k aia sunt atat de ipocriti incat nu vad realitatea... mi se rupe!
Intrebarea secolului: De ce politistii sunt atat de \"dahstepti\"?! Le da un test pe care tre sa il pice k sa devina politisti sau ce?! |
Re:
Quote:
|
Re:
ontopic: de ce?
pt ca unii nu stiu ce inseamna sa franezi de la numite viteze ca sa ajungi la 40 la ora, |
Quote:
De ce nu facem un protest pe tema asta? SI: De ce topicul asta e la articole??? |
Ce a fost la inceput ? Oul sau gaina ???
De ce ne nastem pacatosi ??? Cine a pus c*cat pe clantza ??? De ce ne-am nascut in Romania ??? Ura !!! :wink: |
de ce motorul de la masina nu se schimba singur?
de ce trebuie sa ai varsta de 18 ani ca sa ai dreptul de a conduce? de ce DB, GR, VS, BC, IS au masinile asa impopotonate? de ce imi plac fetele mai mari? de ce imi plac masinile vechi? de ce nu stiam ce inseamna cuvantul forum? |
Re:
Quote:
Daca nu ne-am naste pacatosi , am fi fost cu totii sfinti , si nu ar mai exista in vocabularul limbii romane ( si restul ) cuvinte de genul : p#l@ , p!2d@ , B@g@m!@5 p#l@ , etc ... cuvinte fara de care am fi mult mai \" saraci sufleteste \" ! Eu am pus c@c@t pe clanta ptr ca m-a taiase , si nu am avut cu ce sa ma sterg. Care clanta ? Ca am pus pe mai multe ! ne-am nascut in Romania ptr ca nu avem licenta UE ! Ygi Booooo !!! :lol: |
De ce om fi noi asa de nebuni ???
Asta o stiu... Ca sa nu ducem mai departe mentalitatea asta comunista, infecta si de cacat... Facem exact opusul si este foarte bine !!!!! :lol: |
de ce exista atatea intrebri fara raspuns?
(si eu tot nu am inteles de ce topicul asta e la articole...) |
De ce nu m-am nascut si eu la o familie plina de bani si in loc de vectra sa am Supra? :shock:
|
De ce puneti atatea intrebari? :wink:
|
Re:
Quote:
|
pai de ce intrebi? :D lol asa cu dc-ul o putem tine pana la anu`
|
Pai asta cred ca e si scopul.
Intrebare: De ce stau acum pe forum? Raspuns: Ca nu am ce face. :lol: |
Quote:
|