![]() |
Provocari ! Cine cu Cine ?
Un topic ptr.... provocari....;)
|
:)) poze beng
4 Attachment(s)
in sfarsit mai frate ... ce sa-i fac daca aici la navodari merge naspa netul:)) astept pareri depre poze si provocari normal ID - iepurasrozadita
|
Re: Constanta - News , Accidente , Care pe Care .
felicitari ptr mashina...e talent ..mai ales cu 130 de calutzi .....o intrebare..cam acte kg are???
|
pai sa icnepem asa .. avem ..
2 subaru 1 hyunday 1 espero sfi de fapt 2 daca punem si p gnt`u .. avem un , 2 , 3 gti`uri una bucata sfi turbo .... una bucata iarasi sfi turbo ;) hmzz un diesel 19 . tdi ... si lista poate continua .. un ursuletz turbo ... 2.8 ... cred k ai de ales ;) |
Frumoasa masina ai, ady! Sa te bucuri cat mai mult de ea! :)
|
dap...frumoasa aia mica;) da aia mare e si mai si....e tot a ta?? :rolleyes2
|
hai cu provocarile
|
am zis provocari si m-am referit la niste masini cu care ma pot da nu sa faca subaru' 400 de m si eu abia sa plec dp loc ok?! masina are 1000 de kg am cantarit-o acum 2 sapt ... .. da si 330 este tot al meu .. l-am procurat acum 2 sapt ... .. multumesc tuturor pt comentarii si poate voi veni in cta sa facem niste demonstratzii cu buburuza
|
bravo sinbata te sun sa iesim la o plimbare ti-am zis ca vreau sa ma dau cu tine sa vad cu cit mi-o dai
PS sunt ala cu care te-ai dat in navodari eram cu un matiz :-)))))))))))) |
ady PIA astept sa ma suni sambata sa ne dam ... u ce masina ai zis ca ai ? si cati caluti?
|
prin cta masinile sse dau numai la legale.............. ptr alt fel dxe demonstratii folositi privatu...
Si iar o sa inceapa ilegalele alea mari in care se dau 3 masini.... ca l-a a4a apare garda |
Re: Provocari
GNT-ule la prima legala te scot la interval .. cu peugeotul... acceptzi ??
|
scuze offtopic k toata lumea,"Psycho"-"una bucata iarasi sfi turbo" Care asteapta sa vina ploaia la gigi in hala.
|
Quote:
|
Quote:
|
e clar ca se pricepe ca musca-n curu calului....
adi gti..... eu pe gente nu l-am vazut pe forum.... |
Scuze daca nu am fost destul de explicit.Cum poti pune in discutie o masina la provocari care ea de fapt momentan nu functioneaza.Si pt "PIA" si "DMX" arunc eu o provocare pe 400m cu ceva consistent pe capota-CONDITIE masinile sa fie cele din avatar si la voi si la mine.OK?[locatia o aleg eu.ok?]
|
MYU .. PIA DMX ,, ce stam sa ne certam aici.. hai sa alergam si gata ..fara figuri de cta si altele
|
Quote:
|
eu unu nu vad ce masina ai u in avatar si 2 la mana masina mea nu mai participa la curse ilegale cu orice ins care intra pe forum si se arunca in vrajeli de 2 lei.....
P.S. Nu cred ca avem aceleasi notiuni despre "ceva consistent pe capota".... fi mai explicit..... Si mai zii si u ce masina ai , cu ce este echipata..... |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
1,4L turbo 115cp .Alte detalii?se mai doreste... Quote:
Te rog sa folosesti un singur post cand dai reply. - ERY |
Quote:
|
Quote:
|
dicutam .... dar fara bani ca nu imi plac chestiile astea si vin si ru cu ceva mai slabut decit ai tu dar diferenta o sa o faca experienta
sau in cazul tau norocul.... adiGTY imi pare rau de puntea aia m-am interesat si cred ca aflu ceva in 2 zile te sun eu ok bafta LAter edit.accept provocarea stiu ca nu am sanse darrrrrrr tot te fac sa iti rupi turbina PS eu nu am refuzat niciodata nici o provocare cei care ma cunosc stiu A DA si inca ceva vorbeste frumos s vei fi respectat A DAAAAAAAAAAAAA acum te tin minteeeeeee cind aveam astra ti-am rupt capul pe tomissssssssssssss daaaaaaaa sper ca ti-ai facut ceva la masina ca atunci fumega mai ceva ca un motorinarrrrr TRA-ule nu are rost sa te dai cu elllllll vii degeaba |
cam stiu ce poate masina ta si probil iti este foame de bani de vrei sa te faci cu mine......da-te frate cu turbo nu cu aspirate.....
|
Quote:
|
daca e vb sa salvam onoarea ct accept si eu o provocare . si am un bmw 2700 122 hp
|
auzi myule....mai lasa vrajala cu 115 cp si 1.4 ...da ....zi ce turbina ai pe ea si ce modificari are masina nu mai veni cu vrajeli din astea pe aici....sau ma crezi prost si nu stiu ce inseamna 1.4 turbo cu ce am auzit eu ca ai pe ea...
Daca ai nevoie de bani dute la banca si ia-ti un credit ca pana una alta cursele care s-au facut in cta s-au facut de placere si nu ptr bani P.S. cu blueeys eram tot eu dar cu id-ul nevestei |
myu ma dau eu cu tine dar nu ne uitam ce avem sub capote. apropo nu cred ca esti asa de bazat in cit sa te dai pe banii
|
Quote:
|
a si inca ceva myule....u poti sa provoci pe cine vrei.....dar eu sunt liber sa accept sau nu....si nu trebuie sa-ti dau explicatii
|
Te-ai explicat indeajuns ...contrariu celor spuse de tine.Si eu exact cum am mai spus "nu mai aduc aici provocari" doar daca vreau eu
accept sau anulez vreo provocare adusa mie. Quote:
Eu nu cred ca am jignit pe nimeni,nici nu am avut aceasta intentie[cum au avut altii...tanga...musca...] si pe tomis[fumul era din turbina si segmenti] imi pare rau dar nu eram eu ,era fostul propietar care a luat masina de la Iorga[cel care ii lasase masina, Gigi Piper sa o vanda].Referitor la masina lui SADu ca "asteapta sa vina ploaia la Gigi in hala"[si masina mea era la fel in asteptarea ploii] nu am vrut sa aduc vreo ofensa sau jignire lui SADu,m-am referit in sensul ca nu o poti pune in lista cu provocari pt ca ea in momentul respectiv nu functiona.In legatura cu TRAu trebuie sa imi fac lectiile...mai intai.Despre ,daca pot sa ma dau pe bani sau nu pot sa ma dau pe bani nu are cum sa stie oricine[doar presupuneri] ,poate doar apropiatii mei. |
aici aici.. Vreau si eu..ma dau eu.. cu masina mea.. cu cea mai mare placere . Si pe bani../ De mine sigur nu stii ce masina ai.. si iti va fi greu sa te documentezi . sa o facem pe surprize??:P
|
Accept Provocarea
|
Quote:
|
un A6 cu 1.9 cine are?
:) p.s: ursule tu ti-ai facut CVA sau tot 66kw ai? :D |
Ursule, accept eu provocarea ta. Am mai ridicat putin presiunea in turbina si vreau sa incerc sa-mi iau revansa :rolleyes2
|
daca face andrei motoru .. pana la 70 la ora ma dau cu voi ...
|
ceres cum sa nu. dar acum sigur ma faci..
|
Quote:
:) In fine ... Eu nu am masina terminata ptr ca motorul meu se face separat , pe banc , dar inainte de a-l face pe LET , trebuie sa il faca pe SFI-ul meu vechi si sa il puna pe o alta Astra ... SI abia apoi discutam ... si dupa ce scot masina trebuie sa ii fac rodajul de 5000 Km si apoi incep dansurile si presiunile si .... DISTRACTIILE ... Nu e vorba de bani .. ca bani nu au fost vreodata bagatzi la curse ( e ... asha pe o pizza xxl si o ciorba de burta ) ... dar in momentul de fata sincer " tensiunile " existente in trecut au cam disparut ... asta am observat eu ... si e frumos sa ramana asha ... Vi pe la sala , discutam , vorbim , f#t3m , platim ... :) Intelegi ... nu pe net ... ca pe net l-am intalnit pe CocosulX , "prieten" foarte bun cu Psycho ... Si il las pe Psycho sa zica ce fel de " racer " era ala ... :) :) :) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:46. |
- Copyright 2026 4Tuning