![]() |
Audi A4... Simplu !
5 Attachment(s)
Audi A4, 2.5 TDI, 163cp !
Modificări: jante Borbet XL 245/45/17, triple LED, pleoape... vor urma şi altele ... |
Re: Audi A4... Simplu !
frumoasa masinuta. felicitari si spor la treaba
|
Quote:
|
Ce aş putea modifica la maşină ?
Dar înafară de bare gen NFS ! Nu prea mă pricep la tuning-ul pe Audi ! |
E a ta ? Vino pe la Agip asta seara dupa 22:30 daca vrei ,ne strangem mai multi ,vb,discutam... ;)
|
Ai putea incepe prin a scoate prostiile alea cromate de pe bara din fata.
Singleframe wannabe :) Pacat de liniile masinii sa faci asa ceva. Si cand ai ocazia sa ii verifici axa cu came. Se pare ca motoarele 2.5tdi au o problema cu axele care se uzeaza prematur. |
Quote:
Acum am intrat şi am văzut postul tău. Lasă-mi un număr de telefon pe PM şi la următoarea întâlnire e posibil să vin ! Quote:
I-am făcut revizia acum două luni şi am pus-o la punct cu absolut tot ! Baftă ! |
frumos man..si eu imi doresc asa ceva!
Sa ai parte de el :D |
Frumoasa masina
Nr de MH face tot:lol::lol:. Cum a zis si cineva mai sus cromurile date jos si pleoapele care mie unu nu prea imi plac. Ce sa zic de tuning-u pe audi cat mai joasa posibila si cat mai simpla si atunci toata lumea o sa se intrebe domne are ceva deosebit dar ce e acel ceva? |
Vă mulţumesc !
Păi numerele o să le schimb vara asta, o trec pe GJ ! |
croamele alea... ori e single frame, si nu ai dungi cromate orizontale, ori e A4 B6 si nu ai single frame, o pastrezi original. in rest, folii, jante, stopuri, foarte ok. frumoasa masina, sa ai mult mult noroc de ea
|
Frumoasa masina ! Baga cateva poze si cu interiorul ;)
|
3 Attachment(s)
Când o să fac rost de cablu de date o să vină mai multe poze, promit !
|
gangsta prima poza. hai ca da mai bine fara prostiile alea cromate pe bara
|
Quote:
Mulţumesc frumos!... |
arata bine fara croame pe bara ! .. incearca sa ii faci o sedinta foto.. chiar merita ;)
|
Quote:
Curând... Răbdare şi tutun ! |
3 Attachment(s)
Zilele astea i-am pus triplele originale, cele cu LED le-am dus la un electrician să mi le facă, deoarece mi s-a stricat cea de pe stânga...
Nişte poze... mai aiurea ( sunt făcute cu telefonul de un vecin ) ... Mâine o să-i fac o şedinţă foto că de când mă laud şi nimic... |
are nevoie de alte jante .....9j...poate 10j :D , incearca ceva de genul black theme ...fa absolut tot negru inafara de jante care trebuie sa aiba buza polishata ....curata scrisurile , o grila fara semn (neagra) ...chederele alea cromate facute negre....xenon 8000k , arcuri sport , stopuri negre , schimbai toate luminile (interior - exterior ) cu leduri albe ....si voila!!!!! ai o masina de invidiat ( crede-ma stiu ce zic ...un verisor de-al meu a avut un a4 2005 si i-am dat ideea asta cu black theme :))....trebuie sa pun ceva poze sa vezi ce a iesit )
|
Quote:
Merg pe Clean LoOK... Jantele îmi plac foarte mult şi nu o să-le schimb prea curând, plus că am dat o gălăgie de bani şi încă sunt în garanţie, xenon am de 8000k, luminile interioare sunt Full SMD, emblemele şi grila se vor înlătura când ajung în Italia ! Mulţumesc! |
scoate tot cromul de afara ... daca nu iei alta grila ... colanteaza grilele din fata ... sa dispara crom-ul si chederele de la geam ... daca le vopsesti nu prea tine :lol: frumoasa masina ... bafta in continuare cu tuning-ul 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Merg pe negru lucios, aşa ca maşina... Pe parcurs mai vedem ce o fi!... |
Quote:
|
acum 15 minute sa zic, am vazut un audi exact la fel, doar ca orice bara care a fost cromata era colantate cu 3m:shock:, arata fenomenal8)
|
Quote:
|
frumos audi :P..pasteaza-l cat mai clean..ai reusit sa faci poze cu cromurile colantate?
|
Quote:
|
jantele te-ai gandit sa le schimbi sau ramai cu astea?
|
Quote:
|
tocmai deaia intrebasem ca imi plac si mie.
|
Quote:
Ar fi mers şi unele cu buză... dar alea sunt pentru maşinile mai sportive... Şi zic că astea sunt cele mai potrivite şi în ton cu maşina... Şi îmi plac foarte mult ! |
Ai dreptate.La motor o sa madifici ceva?Zic ca e deajuns ce ai sub capota..
|
Quote:
Mă axez doar pe interior-exterior ! Cât mai clean ! :D |
Mult succes.
|
succes cu masinuta,draguta;)tiganca
|
Quote:
Chiar că ţigancă :lol: |
5 Attachment(s)
O aşteaptă un drum lung, curând !
|
gata o iei cu tine? sa ai grija de ea pe acolo si poate vine mai frumoasa8)8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning