![]() |
Citroen C3 in modificari...
5 Attachment(s)
Salut.
Masina mea este un citroen c3 care a inceput sa "sufere" modificari de cum am luat-o. Pana acum pe masina au fost monatate: sistem audio 1000 w rms, jante wolfrace 17 inch, Dvd, monitor, evacuare borla. Urmeaza in viit. foarte apropiat: body kit , evac borla dubla, neoane, si multe alte surprize( modificari destul de radicale) Astept pareri, sfaturi si de ce nu critici.... |
Re: Citroen C3 in modificari...
e masina ta sau e de firma?;)....fiindca miroase a demo car;)
|
M-a dat de gol culoarea sau ce te face sa crezi asta....? Normal ca e masina mea....!!!
|
Quote:
|
Poti sa o numesti "temporary insanity".
|
in rest e misto...cu toate ca Citroen e o masina destul de stufoasa la electric ma bucur ca ti-a iesit ceva fain
|
e super masina, am si auzit-o la 4tuningday si mia placut cum se aude. Bafta in continuare si astept sa vad ce ii vei mai face! ;)
|
Teo, teo...ma uimesti pe zi ce trece.
PS. cand mai dam un biliard? |
teo, te astept la urmatorul concurs dw sq, eu o sa vin cu fratiorul mai mare :D (c4), in alta ordine de idei felicitari pt modificari
|
Felicitari pentru C3, arata bine masinutza, mai ales in portbagaj:D . Cum ai facut de ai omologat jantele pe 17?
|
2 Attachment(s)
Stopurile si body kitul sunt acum montate pe masina.
|
ce mai .. tace si face ..supper citroen ... super anonim ... :D :D bodykit`ul de potriveste de minune .. si stopurile dau un aer de sf ...suuper tare .. tine`o tot asa theo :D :-P
|
felicitari! masina a iesit super. incearca totusi sa faci ceva la faruri pentru ca par imense in comparatie cu restul masinii (poate mi se pare mie totusi...)
|
Quote:
arata super farurile si asa ... dar poate incerca niste pleoape ... eu nu il sfatuiesc nimic ca stie :D a aratat ca se pricepe bv theo .. bafta in continuare ... :D |
Frumoasa mashina...felicitari
|
Multumesc pentru aprecieri. Urmeaza inca foarte multe modificari. O sa ma duc sa ii fac si pleoape + prelungire capota+ inca foarte multe alte surprize.
|
4 Attachment(s)
Iata noile modificari... Prelungire capota+pleoape+xenon+arcuri - 30mm
Masina va fi toata neagra...spatele e inca in lucru...poze noi cat de curand...enjoy |
a iesit bestial. marfa ideea cu botul plin... numai sa nu ai probleme cu racirea.
imi place la nebunie! |
Probleme cu racirea nu sunt. Spolerul are guri de aer destul de mari incat sa asigure o buna aerisire.
|
TEO ... asta e OZN frate ? CAT DE TARE POATE FII :shock: :shock: bv ...bv anonimule .. e super tare masina .. :twisted: :twisted:
|
felicitari....arata minunat...
|
teo ti-am vazut masina azi live. Arata foarte Frumos, dar cred ca daca te apuci sa modifici motorul o sa ai probleme cu racirea. Farurile arata super acum
|
Merci mult pentru felicitari. Ma bucur ca va place pt ca am investit foarte mult in masina asta( din toata punctele de vedere). Eu unul sunt foarte multumit de rezultat. Mai e mult de munca la masina.
P.S. nu pot sa ma abtin sa nu ii modific si motorul :) . o sa gasesc eu(sau cineva) o solutie pentru racire....sper sa iasa ceva deosebit. In curand poze si cu spatele masinii... din pacate inca nu este gata...de abia azi am luat spoilerul. |
imi place masina super mult.mult,mult bun gust.felicitari teo911 pt masina si pt tuning.keep going
|
deci e.. super tare :) felicitari
|
4 Attachment(s)
Foarte tare masinuta...
fiind fotograful lui Theo :D mi-am permis sa va arat pozele un pic prelucrate si sa va aduc si alte unghiuri noi din care a fost pozata masina. Astept si eu cu nerabdare sa-i vad fundul acoperit de noul spoiler si sa va aducem poze noi, pana atunci iata alte poze: |
10 Attachment(s)
Celelalte poze din diferite unghiuri si cate detalii:
|
ce mai .. masina de colectie ... de show...foarte frumoasa ... OZN frate :twisted:
|
superb a iesit intradecar demn de invidiat. Spor la modificari in continuare si sunt curios asa cum a mai spus cineva mai sus,ti-a afectat cu ceva racirea modificarea capotei?
|
imi place tot la ea mai putin culoarea..adica faptul ca ascunde formele... ar fi mers ceva f deschis sa iasa in evidenta.. combinatie galben cu negru fosfo... in fine ..fiecare cu gusturile lui ! felicitari
|
bv e super jmekera .. cel mai misto c3 chiar bestial!! OZN
|
Felicitari .... :D
arata perfect... |
Cred ca daca ai vopsi si conturul de sus al oglinzilor in portocaliu ar arata mai select, sau negre numai nu plastic. In rest masina e frumoasa. sa ai grija de ea.
|
2 Attachment(s)
Iata bodykitul complet. Spoilerul este montat si esapamentul este gata. Sunet si putere....traiasca mbm
|
prea tare masina !!!! sa o stapanesti sanatos
si abia astept sa vad urmatorul stage !!! tine-o tot asa |
super tare masina, chiar ca ai reusit so faci sa arate de 10+ .Bafta in continuare,imi place super mult, cum cade fata! ;)
|
este absolut criminala masina! isi merita banii
|
sal, am si eu o intrebare, portocaliul pe care l-ai folosit la vopsirea haionului si a plafonului este preparat sau se gaseste la magazinul de vopsele?
|
Masina nu mai este:( imi e din ce in ce mai dor de ea.....sper ca urmatoarea (seat leon) sa ma faca sa uit:) . vopseaua a fost preparata special la un service.
|
pacat ca l-ai dat :)
era o masina superba :D felicitari pt realizari ! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:06. |
- Copyright 2026 4Tuning